Нагло копеле изнасилва !
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Нагло копеле изнасилва !
krystal написа:По мое мнение, насилието поражда по-голямо насилие и в голям процент от случаите, насилникът се явава нечия жертва.
E това предполагам го казваш въз основа на големият си опит с престъпници

Според мен престъпникът е такъв, защото системата не може да му приложи адекватни мерки, с които да го принуди да спре с деянията си и да не тормози обикновените хора, които затова плащат заплати на полиция, прокуратура и съд. Като се чувстват жертви и имат психически травми нека се обърнат към специалист, а не да тровят ежедневието на обикновеният човек.
Последна промяна saleen на 19 Яну 2010, 17:35, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
Колеги, кви мангали, кви побоища ве?!
Ставаше дума за напълно бял селски бек ("пострадалия") и крещене от страна на полицая ("насилието")!
Пребиване е брутално и не го оправдавам за никакво престъпление, но тук нещата са доста различни
Все пак коментираме един напълно конкретен казус, а не отговаряме на въпроса "Подкрепяте ли полицаите да пребиват който хванат?"

Ставаше дума за напълно бял селски бек ("пострадалия") и крещене от страна на полицая ("насилието")!
Пребиване е брутално и не го оправдавам за никакво престъпление, но тук нещата са доста различни

Все пак коментираме един напълно конкретен казус, а не отговаряме на въпроса "Подкрепяте ли полицаите да пребиват който хванат?"

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
flame написа:Колеги, кви мангали, кви побоища ве?!![]()
Пребиване е брутално и не го оправдавам за никакво престъпление, но тук нещата са доста различни![]()
Гледай отново дали е само крещенеhttp://www.vbox7.com/play:c0852208
Или ако не са му изпадали зъбите и няма кръв, не е бой според теб?
saleen написа:krystal написа:По мое мнение, насилието поражда по-голямо насилие и в голям процент от случаите, насилникът се явава нечия жертва.
E това предполагам го казваш въз основа на големият си опит с престъпници
Според мен престъпникът е такъв, защото системата не може да му приложи адекватни мерки, с които да го принуди да спре с деянията си и да не тормози обикновените хора, които затова плащат заплати на полиция, прокуратура и съд. Като се чувстват жертви и имат психически травми нека се обърнат към специалист, а не да тровят ежедневието на обикновеният човек.
Гледам доста ме цитираш, па да взема и да ти отговоря..

Опит нямам, чисто и просто ме удря от време на време, така че спокойно можеш да пропускаш мнението ми.
В отговор на допълнението ти..в случая жертвите сме всички ние, които потъпкваме закона и си затваряме очите.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ivan1590 написа:flame написа:Колеги, кви мангали, кви побоища ве?!![]()
Пребиване е брутално и не го оправдавам за никакво престъпление, но тук нещата са доста различни![]()
Гледай отново дали е само крещенеhttp://www.vbox7.com/play:c0852208
Това е друга тема, вече уви заключена

А изнасилването на жена дали е по- малка травма да попитам, макар и психологическа?
Не малко жени не могат да се възстановят цял живот от такова нещо, а немалко посягат и на живота си, неможейки да преживеят срама и унижението, които ги белязват за цял живот.
Все още чакам някакъв медиен отзук по темата, очаквам репортаж на Връбница в Сряда...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

А как точно се прави свалка на 51 годишна жена,че и качила се тя доброволно в колата,после ама кво стана,ама аз не исках,само малко.........
Няма по-лошо от това да те нарочат ченгетата за постоянна жертва,особено ако си безпаричен нещастник,особено в малко населено място,където всички се познават.
И едната и другата история се разглеждат през журналистическата призма,която доказала се в близките и не дотам години е супер деформираща реалността.Ако оставим интернет и разни форуми да решават съдбата на хора по разни писания и твърдения на студенти по журналистика,Слънчев Бряг трябва да се превърне в затворнически център.
Изнасилването като такова винаги е труднодоказуемо и в същото време труднооборимо обвинение.Това не е като едно убийство където всичко е конкретно--труп,оръжие,извършител,повод.
- saleen
- старши ентусиаст
-
krystal написа:Опит нямам, чисто и просто ме удря от време на време, така че спокойно можеш да пропускаш мнението ми.
Твоите постове са ми основен източник за ограмотяване по въпросите, касаещи гражданските права

ivan1590 написа:Гледай отново дали е само крещенеhttp://www.vbox7.com/play:c0852208
Гледах - верно има шамари.
Ама бате, леко си се поолял (за да не кажа по-силна дума) с кръвта и избиването на зъби

Аз мога да ти кажа, че като играем футбол и подобен удар зад врата често е приятелски поздрав за отбелязан гол

И виж как му вика полицая - ако наистина това е добър полицай (както го описват съгражданите му) - прави си сметка кво е направило пишлемето, за да го извади от нерви.
И както вече отбелязах - мислиш ли, че тва просто копеленце не се бие не с шамари, ами с юмруци, през вечер по селските дискотеки?!
Ама те му лепнали няколко шамара и той направо в кома изпаднал!

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Това какво прави той и какво трябва да прави полицая са две различни неща и беше обяснено по горе в темата много обстойно от няколко човека.Ти одобряваш поведението на полицая , аз и няколко - май повечето пишещи в темата -не, какво да циклим едно и също.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Има и друг фактор, тия две истории се развиват в Долни Дъбник. Там е нормално да има бой всяка вечер и е в реда на нещата полицая да бие, за повечето тук е ненормално, но за хората от там така и тряя да бъде.
До колкото да ли тоя е изнасилил, пак не е ясно особено там в Дъбник. Те се били черпели, после я примамил, бе тва е жена на 51 г., не неква пикла на 18-20г.
До колкото да ли тоя е изнасилил, пак не е ясно особено там в Дъбник. Те се били черпели, после я примамил, бе тва е жена на 51 г., не неква пикла на 18-20г.
Последна промяна Сондьора на 19 Яну 2010, 18:04, променена общо 1 път
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
ivan1590 написа: Ти одобряваш поведението на полицая , аз и няколко - май повечето пишещи в темата -не, какво да циклим едно и също.
Действията на полицая не ги одобрявате ,а в колко теми има изказвания какво ще се случи на лицето Х ако го хванат да "пипа" по чуждите коли ,кой с кого се бил бил по улиците .По същата логика и това е нарушаване на телесната неприкосновенност на лицето Х ,ама се съмнявам ,че ако го видиш да ти дърпа бронята ще чакаш полиция, а няма да го опердашиш на място или бъркам

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

ivan1590 написа:Това какво прави той и какво трябва да прави полицая са две различни неща и беше обяснено по горе в темата много обстойно от няколко човека.Ти одобряваш поведението на полицая , аз и няколко - май повечето пишещи в темата -не, какво да циклим едно и също.
Аз мисля, че го обясхих доста отдавна:
flame написа:Всички си изпускаме нервите и грешим. Ако ни се случва един път или рядко - простимо е. Ако е навик - не е. Ако един добър полицай се държи обикновено нормално, но веднъж му избият чавиите и направи нещо нередно - мисля че не трябва да го съдим (ако последствия няма или са незначителни). Ако обаче е някой, който злоупотребява със служебното си положение или се държи като пълно говедо с всички, освен с началниците си - тогава наистина мисля, че не му е призвание да служи на обществото.
flame написа:ако за всяко повишаване на тон от страна на полицай последния отива на борсата - мисля, че ще останем без полиция![]()
Ако мислиш, че не съм прав - кажи.
Сондьора написа:Долни Дъбник. Там е нормално да има бой всяка вечер и е в реда на нещата полицая да бие, за повечето тук е ненормално, но за хората от там така и тряя да бъде.
Bella написа:това е нарушаване на телесната неприкосновенност на лицето Х ,ама се съмнявам ,че ако го видиш да ти дърпа бронята ще чакаш полиция, а няма да го опердашиш на място или бъркам

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма какво значи изкарал из нерви бе хора!??? мене ,а и вас предполагам ни вадят от кожите по няколко пъти на светофар днес! трябва ли да слезем и да се избием!? а пък ние не сме полицаи-ние сме обикновени граждани! ако тоя е изнасилил-нека понесе най-тежкото наказание. ако го намери мъжа на тая жена -да го изкорми! обаче полицая просто не трябва,не заради циганина или жената,заради нас всички не трябва да злоупотребява с властта си. тва е принципа. нищо друго не спориме...
SKISA написа:не трябва да злоупотребява с властта си. тва е принципа.
И според мен лично в случая е налице изключение

Двамата колеги горе много добре обосноваха защо