Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Сутрин като стана ,цигарата с кафето-тогава започва празника за мен,иначе много мразя суетата около някой подобен празник,заведенията пълни,всякаква паплач и тн.,дори ми е малко гадно на подобни големи празници
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
liloff написа:ние подаряваме мечки/глигани/нерези и други плюшени изчадия като универсално лекарство против главоболие... много ги харесвате по някаква причина...
Щото историята познава няколко случая, в които се отива някъде... изкарва се приятна почивка, всичко си е супер... и няколко месеца по-нататък: "Идиот... нищо не ми купи...".
От сърце се посмях

Как да го кажа...трябва да се вижда и нематериалното

Отново ще се съглася с Bella, че има 365дни в годината, когато можеш да правиш подаръци, изненади и т.н

Но самия "Св.Валентин" е комерс в България, конкретно, и именно заради това всичко около този ден трябва да е както си му е реда.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
liloff написа:ние подаряваме мечки/глигани/нерези и други плюшени изчадия като универсално лекарство против главоболие... много ги харесвате по някаква причина...
Щото историята познава няколко случая, в които се отива някъде... изкарва се приятна почивка, всичко си е супер... и няколко месеца по-нататък: "Идиот... нищо не ми купи...".
... и аз имам една голяма мечка

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
ceco-stz написа:мечки ли , никви мечки
Ей това е приказка

п.с Не може един М пакет да ми вземе или едни 17-ки за бимба ,мечки ще ми купува

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не може един М пакет да ми вземе или едни 17-ки за бимба ,мечки ще ми купува
е тва е "жена на место"

((:BuKcu:)) написа:трябва да се вижда и нематериалното![]()
Отново ще се съглася с Bella, че има 365дни в годината, когато можеш да правиш подаръци, изненади и т.н![]()
Но самия "Св.Валентин" е комерс в България, конкретно, и именно заради това всичко около този ден трябва да е както си му е реда.

Най-големият подарък е цял ден да се правиш на пълен идиот (т.е. че не се сещаш за празника или не ти пука) и в сюблимния момент да извадиш подаръка

Тогава емоцията е толкова силна, че самият подарък няма никакво значение

Това разбирам аз под "важен е жестът" и "материалното няма значение"

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Това с "материялното няма значение" е толкова долна лъжа,другата е че "големите подаръци били в малки опаковки"-Бля,бля,бля,какво малко може да ми подари някои което да се събере у кутиика и да ме зарадва???еле па на некоя женица!!!
Е.Димитров написа:Това с "материялното няма значение" е толкова долна лъжа,другата е че "големите подаръци били в малки опаковки"-Бля,бля,бля,какво малко може да ми подари някои което да се събере у кутиика и да ме зарадва???еле па на некоя женица!!!
Ключ от някоя М-ка..

Билет за Дисниленд.

Някои жени знам, че обичат перли.., кристали, злато..
Некое малко парфюмче, дет можеш само да мечтаеш за него.. Не подценявай дребните неща..

Е.Димитров написа:Това с "материялното няма значение" е толкова долна лъжа
Ми кво да ти кажа - който не може да осигури наматериалното - просто купува материалното

Е.Димитров написа:другата е че "големите подаръци били в малки опаковки"
Ти па диамант, пръстен нещо - не си ли подарявал?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Женитеее, много лесно палите бе, не виждате ли, че тея двамата агент-провокатори само това чакат

Si non confectus, non reficiat.
bum_bum написа:Вече мислех, че тая година няма да има такава тема

In Ban We Trust!
Zagy написа:Женитеее, много лесно палите бе, не виждате ли, че тея двамата агент-провокатори само това чакат![]()
![]()
Хахахааа...дам. Трябва да им го впишеме, под никнейма...ще им отива.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
krystal написа:Е.Димитров написа:Това с "материялното няма значение" е толкова долна лъжа,другата е че "големите подаръци били в малки опаковки"-Бля,бля,бля,какво малко може да ми подари някои което да се събере у кутиика и да ме зарадва???еле па на некоя женица!!!
Ключ от някоя М-ка..![]()
Билет за Дисниленд.![]()
Някои жени знам, че обичат перли.., кристали, злато..
Некое малко парфюмче, дет можеш само да мечтаеш за него.. Не подценявай дребните неща..
Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България,за мен един подарък не бива да е по-малък по размери от кутия за лаптоп-за момченце и кутия с размерите не по малка от размер ...на тиган-за момиченце
хахаха

Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България
Човече, излагаш се!

Един диамантен пръстен струва между няколко стотин и няколко хиляди лева.

Ти си ебаси и естета ако под "диаманти" разбираш само такива дето са колкото паве и струват от седем цифри нагоре