Пак катастрофа,пак на Цариградско!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Пак катастрофа,пак на Цариградско!

Мнение от Сондьора » 20 Яну 2010, 14:20

Та за кво говорехте.....
Изображение

http://dnes.dir.bg/2010/01/20/news5728283.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Яну 2010, 14:22

хехе от кога гоУф петиците се превърнаха в джипове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 20 Яну 2010, 14:28

Сондьора написа:Та за кво говорехте.....
Изображение

Джип "Фолксваген" и лек автомобил „Ауди” катастрофираха тази сутрин на кръстовището на булевардите „Цариградско шосе” и „Евлоги Георгиев” в София.
Абе тез коли,за самолети ли ги имат тез идиоти бе?!Е как да излезна с детето и жената,като спокойно един такъв малоумник,ще ни ликвидира за секунда!?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 20 Яну 2010, 14:34

явно и двамата са решили да минат на жълто, единия се засилил да хване светофара, другия (с джипа, понеже е газар нали) решил да изпили гуми и да тръгне една идея още преди да му е светнало зелено и резултатът е на лице :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Яну 2010, 14:40

ВАГ групата е решила да се обедини

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 20 Яну 2010, 14:51

Сондьора написа:Та за кво говорехте.....
Изображение

Това е втората катастрофа на Орлов мост за два дена. Вчера сутринта имаше пак катастрофа но без обърната кола. Незнам тези хора какво правят сутринта спът ли още, щото след това по пътя към летището като се слезе от цариградко по моста имаше две катастрофи на разтояние 500-600 метра. За мен тва е пълна малумщина гледат пътя е хлъзгав и вместо да внимават карат така все едно са на рали и е лято. Аз лично вече гледам не на 4 а на 6000000 така са ми очите. Незнам за мен е по добре да стигна с 10 мин по късно от колкото недай си боже да стане нещо от бързане. Просто нека да бъдем по внимателни в особено в такова време щото всичко става за части от секундата. Преди два месеца в Пловдив бях с едни Испанци с един опел микробус не му знам модела, на едно кръстовище за части от секундата нещо се обърнах да обяснявам на единия кретен нещо, и вземах един чичак отзад. За това вече и за поред път си знам, че на пътя трябва да са ми очите на 50000 щото всичко става бързо. Поздрав и освен вас пазете и другите...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 20 Яну 2010, 17:39

dimithur написа:явно и двамата са решили да минат на жълто, единия се засилил да хване светофара, другия (с джипа, понеже е газар нали) решил да изпили гуми и да тръгне една идея още преди да му е светнало зелено и резултатът е на лице :mhihi:

ОФФ
Няколко години вече се чудя аджеба,защо гърците когато светофара минава от червено към зелено,няма жълт цвят... явно тва е причината или поне едната.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Яну 2010, 18:18

Ето обяснението защо не си карам колата....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 20 Яну 2010, 18:37

sean-john написа:
dimithur написа:явно и двамата са решили да минат на жълто, единия се засилил да хване светофара, другия (с джипа, понеже е газар нали) решил да изпили гуми и да тръгне една идея още преди да му е светнало зелено и резултатът е на лице :mhihi:

ОФФ
Няколко години вече се чудя аджеба,защо гърците когато светофара минава от червено към зелено,няма жълт цвят... явно тва е причината или поне едната.

ОФФ
Съжалявам, че продължавам офтопика, но и французите нямат жълто при преминаване от червено на зелено. Но ние сме най-мъдрите и изобщо не е*аваме хората, какво и как са постигнали. "Они са проЗти, затуй е така!" - тва е българина. Нали сме в ЕС, защо подяволите не командироват някой да пообиколи и да поснима, да позаписва. А не ние тук да тръбим: "Война на пътищата" Ама Господа, къде видяхте пътища в България??? Та нали има още места в София с табели 40 отпреди 25 години :shock: От години хората в Европа се борят със задръствания и произшествия по пътищата и постигат не малко. Защо да не се поучим от тях? Ние слязохме от Москвичите и се качихме на С класи, НО пътищата са ни все още за Москвичи (може би защото от тогава не е актуализирана и ремонтирана качествено пътната система)!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Яну 2010, 22:00

SpLiT написа:
sean-john написа:

ОФФ

ОФФ
Съжалявам, че продължавам офтопика, но и французите нямат жълто при преминаване от червено на зелено. Но ние сме най-мъдрите и изобщо не е*аваме хората, какво и как са постигнали. "Они са проЗти, затуй е така!" - тва е българина. Нали сме в ЕС, защо подяволите не командироват някой да пообиколи и да поснима, да позаписва. А не ние тук да тръбим: "Война на пътищата" Ама Господа, къде видяхте пътища в България??? Та нали има още места в София с табели 40 отпреди 25 години :shock: От години хората в Европа се борят със задръствания и произшествия по пътищата и постигат не малко. Защо да не се поучим от тях? Ние слязохме от Москвичите и се качихме на С класи, НО пътищата са ни все още за Москвичи (може би защото от тогава не е актуализирана и ремонтирана качествено пътната система)!

Колега ти сериозно ли мислиш, че причината за тези проблеми е жълтото на сфетофара? ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Яну 2010, 23:13

Аз мисля, че трябва да се махне/спре.
Доказали сме като нация, че като видим повод за мишкуване и хитруване злоупотребяваме с него. Виждам го всеки ден във всякаква среда... била тя служебна, на улицата, м/у-човешки взаимоотношения и т.н.
не виждам полза от жълтото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 20 Яну 2010, 23:21

///peter написа:
SpLiT написа:
sean-john написа:

ОФФ

ОФФ

Колега ти сериозно ли мислиш, че причината за тези проблеми е жълтото на сфетофара? ;)

Не колега! Не мисля... но мисля, че или не си ми прочел поста, или не си го разбрал ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 20 Яну 2010, 23:56

_65536_kb_sec_ написа:Ето обяснението защо не си карам колата....

Е, не тая няма как да се случи. Колата не е само за лятото и слънчевото време.
Баш зимата да си пеш с градския - нема сми...

П.С. А, онзи от Цариградско вчера, все си мисля, че е тръгнал да се самоубива. Иначе няма логика да е в насрещното, при това трезвен.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 21 Яну 2010, 0:28

Tцъ...ако го е решил, докато е бил в макдоналдса и е имал норматив + минимална бройк, която да вземе с него - да може би и аз за това щях да се сетя, ама иначе..тря си :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 22 Яну 2010, 10:42

тва е рулетка бе пичове, питайте кибиците на ОМВ, тръгваш от макд и влизаш в бензиностанцията за пари :no:
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата