Да се "похваля" !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Да се "похваля" !!!

Мнение от DaDa » 21 Яну 2010, 11:28

Преди няколко години по морето беше бум катереха се по терасите и влизаха и ако има някой директно бой!На мои клиенти им се случи това като видях женицата направо ... ужас .А знам и за случай как с влезли през деня а вътре жена спи с малко си дете само усетила как някой и отваря врата на спалнята погледна оня влзезал дал и сигнал да млъкне изкубал телефона взел каквото му трябва и залостил врата .Жената каза че близо 30-40 мин са ровели из апартамента .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 21 Яну 2010, 13:53

Незнам как стоят нещата със СОТ ама в момомента момчетата връзват кабелите вкъщи , поне една идея по сигурен ще съм като ме няма :yes: .... пък да пази господ да не стават такива неща повече :| .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 21 Яну 2010, 14:46

Е.Димитров написа:
Huku написа:А кво праиме като влезнат докато си спиш, СОТ-а се включва, сотаджиите звънят на мобилния ти да питат кво става, ти си си го оставил на тоалетката при закачалката до входната врата и джамбаза им вдига и им казава че всичко е ОК и си продължава работата докато ти гол си се уплел сънен в чаршафите?

На мен ми се е случвало,радвам се че мина без приключения,ето какво се случи:
Спя си аз и по едно време отварям очи и гледам някакъв ми рови в чекмеджето до главата,помислих че е брат ми и викам "брат ми,какво става"и онзи побягна,искам да ви кажа че по това време имах служебно оръжие,даже ми беше под възглавницата,очевидно съм се изживявал нещо,но както си спиш ей така мое да те ръгне (да не дава Господ) та ако ще и гранатомет да притежаваш,когато побягнал взел и една раничка с всички документи дето нося по принцип-разрешително,книжка,лична карта и тн.Отидох с колата до 1 во рпу ,те подадоха уж сигнал на мобилните екипи да търсят,написах обяснения и си тръгнах с колата...и аз да обикалям,ей така както съм без документи с оръжие-никакви милиционери не видях по улиците през ноща,на другия ден ги гледам на кварталното кафе,питам ги дали има нещо от изминалата нощ и че аз съм обрания...викат ми "ааа,ми чухме нещо по станцията..ама не сме видели никои.."
Моето заключение че са партия с милицията айдуците

+1
Баща ми на предишната си работа охраняваше един обект,и един път окраднаха няколко неща (тати не е бил тои на смяна тогава) и на другият ден сутринта с един бивш полицаи си пиян кафето,и тати му разказва че са обрали там обекта,и полизаят му казва,разгласи че охраняваш с личното си оръжие (което не е вярно,и не е и законно) да видиш какво ще стана....се "разпял" и след 2 дена,1 патрулка дошла и му викала даи оръжието и идваи с нас в полицията и тати им викал защо те му казали ми нали охраняваш с личното оръжие и т.н. тати им казал да проверят там пункта му но не намерили нищо (защото няма и какво,освен служебното оръжие) таа и аз мисля че повечето играят "комбина" с куките :ranting:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 21 Яну 2010, 16:57

Винаги има някой отвън, който ги пази. Най-вероятно ги е предупредил, че се прибираш и затова са тръгнали и не са взели нищо.

Предишна

Назад към Извън Темата