Какво мислите за Iphone
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво мислите за Iphone
Според мен сравнението си е на място.
Защо са ми зверски параметри, ако ползвам телефона за ало-ало, мейли, календар, скайп, фейсбук, смс и малко игри
Със слабите си параметри камъка се справя идеално.
Убеден съм, че можеш да набиеш ебем ти мега гига процесора, батерия ала бала, ама като не става за нищо... кел файда. Аз първия път като видях как върви NFS Underground на ябълката, щях да падна. И аз бях доста скептичен, но сега съм върл фен
Споко!
---
А това, че ти не бил дал парите да си вземеш камъка е твоя преценка. Това за itunes & mac os също си е твоя работа, но не са аргументи за това дали камъка е добра машина и дали може да се сравнява с китайците и търсачката.
flame, кой функции куцат в Европа?
Любопитно ми е!
Защо са ми зверски параметри, ако ползвам телефона за ало-ало, мейли, календар, скайп, фейсбук, смс и малко игри

Убеден съм, че можеш да набиеш ебем ти мега гига процесора, батерия ала бала, ама като не става за нищо... кел файда. Аз първия път като видях как върви NFS Underground на ябълката, щях да падна. И аз бях доста скептичен, но сега съм върл фен

---
А това, че ти не бил дал парите да си вземеш камъка е твоя преценка. Това за itunes & mac os също си е твоя работа, но не са аргументи за това дали камъка е добра машина и дали може да се сравнява с китайците и търсачката.
flame, кой функции куцат в Европа?

flame написа:tngeorgiev написа:Първата генерация беше уникално куца и направо смешна (примерно не можеше да снима видео)![]()
Та аз лично освен гъзарията и красивото меню (и двойната и тройна цена) - нищо друго не намирам в тоя телефон
ами говориш наизуст, защото си правя видео точно с 2Г-то

Тъй като много хора казват, че Андроид била с отворен код ? Интересно ми е какво, като е с отворен код ? Запознати ли сте изобщо с идеологията на отворенип код? Какво е предимството за крайния клиент от към разработка на приложения?
Имаше една книжка катедралата и базара мисля се казваше , прочетете малко

В случая заслепените сте Вие ... Аз си признах, че си имам един нокиа 6300 като backup

Вие казвате, че iPhone не може еди какво си и аз от ЛИЧЕН опит, казвам че може ... Вие ми пускате филмчета в youtube, а аз си ползвам iPhone-a денонощно

Колкото до камерата на iPhone ето примерна снимка

Поздрави! В спора се ражда истината ...
Последна промяна vlad0 на 23 Яну 2010, 1:28, променена общо 2 пъти
dimithur написа:http://www.youtube.com/watch?v=tuVyExV8SYo по всички показатели гугълския е по-добър, няма какво да си говориме
По кой точно показател гугълския е по-добър, че от това видео не ми става много ясно ?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
justboy написа:...
мда, до голяма степен е въпрос на вкус. аз не искам да се натоварвам излишно с технологии в ежедневието... достатъчно се занимавам с такива неща по принцип и ми идва в повече. искам нещата да стават лесно и да съм обикновен потребител, а това другите телефони не ти го дават. не ми трябва да снимам и да си светя и други такива неща

за nexus-а реших да си взема такъв, защото му свалиха цената доста. просто за разнообразие малко да видя как се справя конкуренцията, но екрана му е същата работа като htc hd2... търкаш, търкаш, много досадно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
ти видя ли пича как натискаше по 5-6 пъти преди да успее да отвори нещо на андроида.
Абе всеки да си ползва квото иска, казали сте си по един път кво и защо, не правете темата на "ама наш'те колко са хубави, а ваш'те са толкова смотани..."
И за 2те страни на спора става въпрос...
И за 2те страни на спора става въпрос...
In Ban We Trust!
Ir0n написа:dimithur написа:http://www.youtube.com/watch?v=tuVyExV8SYo по всички показатели гугълския е по-добър, няма какво да си говориме
По кой точно показател гугълския е по-добър, че от това видео не ми става много ясно ?
Ами по-голям дисплей (макар и само с 0.2"

това вече е гавра да сравниш ипхоне с китайските ментаци .... Те нямат нищо общо ... Но явно и ти си един от онези, които са ползвали само по youtube.com различните телефони и вече дават компетентно мнение .... Тухла четворка ?! Дизайна на iPhone е уникален, няма телефон с по-добър дизайн... Бих ти обяснил доста неща, но след като сравняваш iPhone с китайските ментета, мисля, че няма д аме разбереш/
колкото то последното ..., че процесора е бил три пъти по-бърз .... 1GHZ за Андроид vs 600Mhz за Iphone не съм сигурен, че е три пъти ...
Другото, което е според мен хардуера не означава,е по-бърз, защото има много други софтуерни фактори. Като най-просто пример ... 150 коня на 700кг кола и 200 коня на 1500кг ?
Вижте пробвайте и т.нат. ... А и за iPhone има безплатни програми и една голяма част от платените са кракнати, така че не виждам проблем в това
И тъй като с тея китайски ментета чащата преля смятам и аз да изкажа едно мнение:
колкото то последното ..., че процесора е бил три пъти по-бърз .... 1GHZ за Андроид vs 600Mhz за Iphone не съм сигурен, че е три пъти ...
Другото, което е според мен хардуера не означава,е по-бърз, защото има много други софтуерни фактори. Като най-просто пример ... 150 коня на 700кг кола и 200 коня на 1500кг ?
Вижте пробвайте и т.нат. ... А и за iPhone има безплатни програми и една голяма част от платените са кракнати, така че не виждам проблем в това

И тъй като с тея китайски ментета чащата преля смятам и аз да изкажа едно мнение:
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Имал съм Симбиани, 2G,а сега съм с 3GS и мога да кажа че е недупостимо да се сравнява I-phone със Симбиан,както и всеки продукт на Ейпъл с аналогов такъв.I-phone е уникален по рода си и не ми се изрежда с какво и колко е по-добър от другите апарати с различна ОС,бързина,интерфейс,дизайн,приложения,FUN и т.н.Ако забелязвате след излизането на 1-вия I-phone започна една "имитация" от страна на големите производители(не говоря за Китайските въобще)едно копиране на дизайн и интерфейс и прочие.Като единствен минус мога да посоча единственно това че е комерсиален като всеки продукт на S.Jobs,в смисъл разпространение,приложения,GPS(който си "дърпа сериозно от сметката),адски скъпи аксесоари и т.н.Верно има много приложения(pirat) но като цяло си е "скъпа играчка",което я прави още по-желана(като БМВ да речем
)Който е решил да си взема апарат и се двоуми между I-phone,Симбиан,Андроид и Блякбери го съветвам(от личен опит)да грабва I-phone и да се радва на Hi-tech играчките на Apple!

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
Обаче "Iphone" отива много на новата 5-тица

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3