Бихте ли участвали в някое риалити шоу?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кое от изброените предпочитате?

Биг Брадър (сега фемили)
15
14%
Сървайвър
20
19%
Цената на истината
3
3%
Fort Boyard
7
7%
Dancing Stars
1
1%
Vip Dance
1
1%
Страх
6
6%
Ясновидци
2
2%
Слави Трифонов - Бягство към победата, Моята голяма тв сватба
10
9%
Друго - посочи в поста
3
3%
Не ги гледам
38
36%

Общо гласове : 106
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли участвали в някое риалити шоу?

Мнение от Angel_Baby » 22 Яну 2010, 18:45

Е.Димитров, явно добре си се вдъхновил от анкетата. :mhihi: От една страна, написаното е смешно, но от друга - и доста вярно. Браво, развесели ме. :lol: :lol:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 22 Яну 2010, 18:46

И сега новото което ще почне България търси своя талант :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 22 Яну 2010, 19:57

Ми аз, да си кажа, в неделя домочадието сме на кастинга в Пловдив. Не отивам ни за слава, ни за награда. Сигурна съм, че още първата седмица мъжото като им изпие пиенето, а пък аз като си покажа претенциите и ще ни покажат червен картон. Кандърдисах го да участваме защото вече изперках от еднообразие. Имаме малка панта на 1,3г. докато беше хубаво времето добре, но откакто разходките са за по половин час откачам. Пък и малко разнообразие (със сигурност и излагация, просто предаването го предразполага) никога не е излишно. Досега като съм гледала сезоните все съм се чудела, тия събрани от кол и въже, на какъв точно принцип ги избират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 22 Яну 2010, 20:03

Evo 99 написа:Ми аз, да си кажа, в неделя домочадието сме на кастинга в Пловдив. Не отивам ни за слава, ни за награда. Сигурна съм, че още първата седмица мъжото като им изпие пиенето, а пък аз като си покажа претенциите и ще ни покажат червен картон. Кандърдисах го да участваме защото вече изперках от еднообразие. Имаме малка панта на 1,3г. докато беше хубаво времето добре, но откакто разходките са за по половин час откачам. Пък и малко разнообразие (със сигурност и излагация, просто предаването го предразполага) никога не е излишно. Досега като съм гледала сезоните все съм се чудела, тия събрани от кол и въже, на какъв точно принцип ги избират.

Успех. :yes: Може при вас участието да ви помогне, нищо не се знае. Нека най-напред да ви вземат, пък после ще ви гледаме и ще ви стискаме палци. Не отговарям изобщо на условията за този сезон на Биг Брадър, а и честно казано не знам до каква степен искам да участва. Едно шоу като "Бягство към победата" много ми харесваше, както и "Форт Боярт". Но предвид това колко сме недоверчиви към тези издания и как винаги сме сигурни, че всичко е нагласено, не знам дали си заслужава (особено за някои от тях). :dunno:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Яну 2010, 20:04

Предлагам да набутаме Е.Димитров в некое реалити... по негов избор :mhihi:
Ще има храна за цяла зима :mrgreen: :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 22 Яну 2010, 20:05

flame написа:Аз съм на принципа "Обичам да ходя на цирк (и си плащам за това), но клоун никога няма да стана (колкото и да ми плащат)" :winky: :D
:yes: ....въпреки, че никога не е късно да стана за резил! :mhihi: 8)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 22 Яну 2010, 23:37

Гласувах за Fort Boyard, харесвам отборната игра
Има много коли и ....BMW
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Яну 2010, 17:20

Ееее, в цената на истината разбира се, има ко да ма питат :oops: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Яну 2010, 17:50

///peter написа:Ееее, в цената на истината разбира се, има ко да ма питат :oops: :mhihi:

Вонята на истината ? Там освен да питат - прави ли фелацио на любовника си , докато бебто ти спеше в другата стая - няма кво друго да те питат (няма предвит теб , това единствения въпрос който помня от това предаване) :mhihi:
Хубаво го бяха изгаврили царете на комедията - Вонята на истината - предаването в което предаваш роднините си за пари :mhihi: Първи въпорс към учасатниКА - "вярно ли , че майкта си направила трансексуална операция и си присадила член , за да може бащати да не прави секс , само със теб " - мухааухаухаха

Ако се чудите кой е едиствения , гласувал за ясновидци , да знаете , че съм аз - ако ида там , ще го попилея от гаври :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ImamDirektoriya » 26 Яну 2010, 19:36

Никога не бих участвал във Сървайвър, аз да не съм някое животно...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 28 Яну 2010, 13:19

ако търсенето за таланти влиза в категорията на реалити шоутата - там. Ако имах повече време тая година щях да участвам с още едно момче от Варна, ноо за жалост не разполагам със времето :) поне него го допуснаха на втори кастинг във София да видим докъде ще стигне, пък следващата година и аз са мятам :D

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 28 Яну 2010, 14:59

Единствено гледах Биг Брадър съвсем в началото, там бих отишъл да се наспя хубаво две седмици, пък после да ме гонят. :mhihi:
Иначе гледах и Стар Академи и честно казано ми харесваше. Не мога да пея но за гледане ставаше! :D
Изображение

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Яну 2010, 15:12

дубъл :banghead:
Последна промяна Dido_stz на 28 Яну 2010, 15:12, променена общо 1 път
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Яну 2010, 15:12

Evo 99 написа:Ми аз, да си кажа, в неделя домочадието сме на кастинга в Пловдив. Не отивам ни за слава, ни за награда. Сигурна съм, че още първата седмица мъжото като им изпие пиенето, а пък аз като си покажа претенциите и ще ни покажат червен картон. Кандърдисах го да участваме защото вече изперках от еднообразие. Имаме малка панта на 1,3г. докато беше хубаво времето добре, но откакто разходките са за по половин час откачам. Пък и малко разнообразие (със сигурност и излагация, просто предаването го предразполага) никога не е излишно. Досега като съм гледала сезоните все съм се чудела, тия събрани от кол и въже, на какъв точно принцип ги избират.

успех ще ви стискам палци :yes:
иначе бих участвал в бягство към победата поне ще пообиколя България
the project is ready....
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i coupe

Мнение от Karsten » 28 Яну 2010, 16:37

Вонята на истината ? Там освен да питат - прави ли фелацио на любовника си , докато бебто ти спеше в другата стая - няма кво друго да те питат (няма предвит теб , това единствения въпрос който помня от това предаване) :mhihi:
Хубаво го бяха изгаврили царете на комедията - Вонята на истината - предаването в което предаваш роднините си за пари :mhihi: Първи въпорс към учасатниКА - "вярно ли , че майкта си направила трансексуална операция и си присадила член , за да може бащати да не прави секс , само със теб " - мухааухаухаха(цитат)

Ако верно са задали такива въпроси, значи работата не е на добре....
Вече доста години съм отхвърлил телевизията...там не е място където човек може да научи нещо, ако имаш интереси - има книги, справочници,интернет и средства да селектираш това което влиза в главата ти, без помията с която заливат тенденциозните Новини, Анти-публицистични предавания и реклами .....
Не само не бих участвал, ами бих посъветвал всички да не си губят времето в гледане на глупости - има спорт, музика,литература и много други приятни занимания, които дават много по-голямо удовлетворение.
Последна промяна Karsten на 28 Яну 2010, 16:39, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата