РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 23 Апр 2005, 7:46

............. :ahah: Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце :gay: , тебе само веднъж съм те виждал на живо и мисля, че не си дотатъчно умствено и физически развит, за да ме съжаляваш точно ти....Смешен си батко-по всички параграфи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама ми се струва, че обърнахме темата на заяждане, а пък то може да се реши много просто-наживо, така че няма смисъл да се плюеме тука-зад клавиатурата всеки е смелчага, а после му изниква "неотложна" работа-знам за няколко такива случая тука.......
Дано не загиват повече войници от свободния свят в Ирак и където и да е-Смърт на мръсните ислямистки копеленца :maad: :maad: :maad:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 23 Апр 2005, 9:31

Обърнахте темата на псувни и обиди. :shock:
Относно по темата не съм много навъте с нещата.На мен ми стигат скандалите около екипировката. :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Апр 2005, 11:07

2куул споко брат

ЗАПАЗЕТЕ ДОБРИЯ ТОН В ФОРУМИТЕ
МИР И ЛЮБОВ БРАТЯ И СЕСТРИ...

от тук нататък ще си пазя мнението за мен си не искам да се скараме и да си вадим очите камо ли да си сравняваме пишките (нямате шанс с мене :mhihi: ) както и да е аз си изтрих мненията и съм мирен и примерен!

и последно да изясня: да гръцко мазно копеле съм и то византийско 1.87 125 кила и умирам за глупости...поне пловдивската група ме знае кво парче съм :winky:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Апр 2005, 12:53

Тоо Cool написа:............. :ahah: Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце :gay: , тебе само веднъж съм те виждал на живо и мисля, че не си дотатъчно умствено и физически развит, за да ме съжаляваш точно ти....Смешен си батко-по всички параграфи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама ми се струва, че обърнахме темата на заяждане, а пък то може да се реши много просто-наживо, така че няма смисъл да се плюеме тука-зад клавиатурата всеки е смелчага, а после му изниква "неотложна" работа-знам за няколко такива случая тука.......
Дано не загиват повече войници от свободния свят в Ирак и където и да е-Смърт на мръсните ислямистки копеленца :maad: :maad: :maad:

Не пропускам Еко в четвъртък и 90% от случайте съм и в неделя.. пък и живеем в един квартал.. така, че, ако искаш нещо да ми кажеш на живо.. ЛС да се разберем нещо за в квартала или заповядай на Еко.

П.С. Аз не говорех за това как изглеждаш.., а за това което мислиш, но щом искаш да се пробваме грижи нямаш.., ако искаш тая вечер след мача.. тъкмо ще съм в настроение.. след 18ч.. телефона щи го дам на ЛС.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 23 Апр 2005, 14:35

Тоо Cool написа:............. :ahah: Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце :gay: , тебе само веднъж съм те виждал на живо и мисля, че не си дотатъчно умствено и физически развит, за да ме съжаляваш точно ти....Смешен си батко-по всички параграфи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Брей от едно виждане мериш и умственото и физическо развитие на човек :D Лош, страшен и с преценка точна като американски снайпер :D
човек се учи докато е жив...

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 23 Апр 2005, 14:42

Обстановката стана доста напечена, доизяснявайте се на Лични

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Апр 2005, 15:50

Момчета, я стига глупости!!! :confused:
Какво си мерите пишките и се обиждате заради глупости? Дайте сега заради лични виждания, гледни точки и позиций да се изпокараме, а?!

Всеки си има позиция и лично мнение относно даден въпрос, както в случая но хайде да не го обръщаме на виртуално бойно поле...

Малко повече толерантност де :!:

Предишна

Назад към Извън Темата