РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце
, тебе само веднъж съм те виждал на живо и мисля, че не си дотатъчно умствено и физически развит, за да ме съжаляваш точно ти....Смешен си батко-по всички параграфи
Ама ми се струва, че обърнахме темата на заяждане, а пък то може да се реши много просто-наживо, така че няма смисъл да се плюеме тука-зад клавиатурата всеки е смелчага, а после му изниква "неотложна" работа-знам за няколко такива случая тука.......
Дано не загиват повече войници от свободния свят в Ирак и където и да е-Смърт на мръсните ислямистки копеленца

Ама ми се струва, че обърнахме темата на заяждане, а пък то може да се реши много просто-наживо, така че няма смисъл да се плюеме тука-зад клавиатурата всеки е смелчага, а после му изниква "неотложна" работа-знам за няколко такива случая тука.......
Дано не загиват повече войници от свободния свят в Ирак и където и да е-Смърт на мръсните ислямистки копеленца

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Обърнахте темата на псувни и обиди.
Относно по темата не съм много навъте с нещата.На мен ми стигат скандалите около екипировката.

Относно по темата не съм много навъте с нещата.На мен ми стигат скандалите около екипировката.

2куул споко брат
ЗАПАЗЕТЕ ДОБРИЯ ТОН В ФОРУМИТЕ
МИР И ЛЮБОВ БРАТЯ И СЕСТРИ...
от тук нататък ще си пазя мнението за мен си не искам да се скараме и да си вадим очите камо ли да си сравняваме пишките (нямате шанс с мене
) както и да е аз си изтрих мненията и съм мирен и примерен!
и последно да изясня: да гръцко мазно копеле съм и то византийско 1.87 125 кила и умирам за глупости...поне пловдивската група ме знае кво парче съм
ЗАПАЗЕТЕ ДОБРИЯ ТОН В ФОРУМИТЕ
МИР И ЛЮБОВ БРАТЯ И СЕСТРИ...
от тук нататък ще си пазя мнението за мен си не искам да се скараме и да си вадим очите камо ли да си сравняваме пишките (нямате шанс с мене

и последно да изясня: да гръцко мазно копеле съм и то византийско 1.87 125 кила и умирам за глупости...поне пловдивската група ме знае кво парче съм

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Тоо Cool написа:.............Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце
, тебе само веднъж съм те виждал на живо и мисля, че не си дотатъчно умствено и физически развит, за да ме съжаляваш точно ти....Смешен си батко-по всички параграфи
![]()
![]()
![]()
Дано не загиват повече войници от свободния свят в Ирак и където и да е-Смърт на мръсните ислямистки копеленца![]()
![]()
Не пропускам Еко в четвъртък и 90% от случайте съм и в неделя.. пък и живеем в един квартал.. така, че, ако искаш нещо да ми кажеш на живо.. ЛС да се разберем нещо за в квартала или заповядай на Еко.
П.С. Аз не говорех за това как изглеждаш.., а за това което мислиш, но щом искаш да се пробваме грижи нямаш.., ако искаш тая вечер след мача.. тъкмо ще съм в настроение.. след 18ч.. телефона щи го дам на ЛС.
Тоо Cool написа:.............Е айде няма нужда!!!!! Приятелченце
![]()
![]()
![]()
Брей от едно виждане мериш и умственото и физическо развитие на човек

човек се учи докато е жив...
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Новини
-
Момчета, я стига глупости!!!
Какво си мерите пишките и се обиждате заради глупости? Дайте сега заради лични виждания, гледни точки и позиций да се изпокараме, а?!
Всеки си има позиция и лично мнение относно даден въпрос, както в случая но хайде да не го обръщаме на виртуално бойно поле...
Малко повече толерантност де

Какво си мерите пишките и се обиждате заради глупости? Дайте сега заради лични виждания, гледни точки и позиций да се изпокараме, а?!
Всеки си има позиция и лично мнение относно даден въпрос, както в случая но хайде да не го обръщаме на виртуално бойно поле...
Малко повече толерантност де

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3