11 септември 2001

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: ХАИТИ - няма господ!

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 15:55

И двамата се изнизахте по търлички, ама като се правите на умни попрочетете малко :roll:

Не ни се занимава с четене , това на нас ни е непонятан дейност и не сме образовани . Безсилни сме пред твоя гении , о велики :mhihi: Не знам за АЛХ , но колкот до мен - преими , че наистина имам какво да кажа , но ставам за смях да споря по тази тема . Както казах и преди - аз съм аут - ако искаш го пиремай , като изнизване по търлички,цвички или както искаш :ok:

ПС: браво на модераторите :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: 11 септември 2001

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 15:59

Ау имал какво да каже ма неискал - като не искаш не разводнявай темата с простотията си ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 16:09

///peter написа:Ау имал какво да каже ма неискал - като не искаш не разводнявай темата с простотията си ;)

Не знам чии прикзаки са простотия , ще оставя тва на друг да преценява.Темата си беше за Хаити и някой друг обърна на 9/11 , Пърл Харбър и тн . А по-темата - споко , нищо няма да кажа :wave:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 16:13

acho.rs написа:
///peter написа:Ау имал какво да каже ма неискал - като не искаш не разводнявай темата с простотията си ;)

Не знам чии прикзаки са простотия , ще оставя тва на друг да преценява.Темата си беше за Хаити и някой друг обърна на 9/11 , Пърл Харбър и тн . А по-темата - споко , нищо няма да кажа :wave:

Не че нищо няма да кажеш, а нямаш какво да кажеш... Ясно и точно ти зададох въпросите...
Как се изпаряват хайде не 9, но 6 тона титан. Не стопяват, а изпаряват? М? Може и да не отговаряш, ако беше прочел мнението ми и се беше запознал с цифрите изобщо нямаше да се излагаш и са да се налага да се правиш на велик с отказите да ни просветлиш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 16:17

ммм, обичам когато някой се опита "достойно" да си подвие опашката 8)
Ще се радвам колегите назад в темата, които казаха доста смислени неща да се включат, че нещо детските измъкваници не са ми по вкуса :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Яну 2010, 16:21

Ми то ачко си е така :mhihi:

Мен ми е много интересно, кво ше измислят за да налазат Иран.
И за Нигерия тряя да намерят начин, нема да е лошо едно земетресения, че много намаляха добивите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 26 Яну 2010, 16:31

Сондьора написа:Ми то ачко си е така :mhihi:

И за Нигерия тряя да намерят начин, нема да е лошо едно земетресения, че много намаляха добивите :mhihi:

Е те за Иран подготвят почвата от доста време-ядрена програма и какво ли още не :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 26 Яну 2010, 16:34

Сондьора написа:Мен ми е много интересно, кво ше измислят за да налазат Иран.

Ее, как - Иран са заплаха с ядреното оръжие, а Нигерия ще спасяват страната от глада и мизерията - с хуманитарна цел. :shock:
Добре, че от Хаити няма какво да спечелят. Само ще държат едно доста стратегическо място...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Яну 2010, 16:39

Идеята някой да отвлече самолет с ножове за рязане на хартия е малоумна! И по-точно идеята да вземе контрол над самолета, влизайки през блиндираната и заключена врата на пилотската кабина, да управлява пътнически самолет, след като е "летял" 2 месеца на Майкрософт Флайт Симюлейтър или на спортен самолет, да се ориентира накъде да лети, а отгоре на всичко целия този сценарий да се повтори 5 пъти... :wave: :wave: :wave:

До тук - само превземането на самолетите и насочването им...Отделно - посочените от колегите неща - разтопената стомана, оцелелите документи на терористите, контролирането срутване на сградите, липсата на части от посочените типове самолети и т.н. и т.н...

Ако хората на мнение, че наистина пещерняци са успяли да сътворят такова нещо отговорят на по-голямата част от посочените нередности - може и да се размисли по темата...

САЩ нападнаха Афганистан 2001-ва заради връзките с терористите от СТЦ, 2003-та - Ирак заради оръжията за масово поразяване...И докато теорията за конспирация в Ню Йорк витае във въздуха, то оръжия за масово поразяване в Ирак категорично не бяха открити!

MCar, САЩ окупират Доминиканската република и насаждат марионетно про-американско правителство не заради природните блага, ами заради стратегическото разположение - Панамски канал! Сега Доминиканската република трудно може да се разглежда като военен плацдарм, поради превръщането й в туристическа дестинация, докато няколко бази в Хаити - идеално средство за контрол на нещата в Латинска Америка... :D
Без страх, без спирачка!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 26 Яну 2010, 16:44

MatriX_Fucked написа:MCar, САЩ окупират Доминиканската република и насаждат марионетно про-американско правителство не заради природните блага, ами заради стратегическото разположение - Панамски канал! Сега Доминиканската република трудно може да се разглежда като военен плацдарм, поради превръщането й в туристическа дестинация, докато няколко бази в Хаити - идеално средство за контрол на нещата в Латинска Америка... :D

Именно това ми беше мисълта. От Хаити няма какво да измъкнат и заемат една много стратегическа позиция за контрол над Централна и Южна Америка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Яну 2010, 16:48

:yes: И никой не може да ме убеди, че изпращането на 13 000 морски пехотинци, поддръжани от самолетоносач (а самолетоносачите не си плават самички в окана, ами в цяла бойна група) е акт на милосърдие и алтруизъм!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 26 Яну 2010, 16:49

laviatan написа:
Сондьора написа:Ми то ачко си е така :mhihi:

Е те за Иран подготвят почвата от доста време-ядрена програма и какво ли още не :mhihi:

Иран май трудно ше ги барнат .. незнам така ми се струва ... А комунистите каде играят ся ми е интересно ... Рашън Пауър :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Яну 2010, 16:51

дори някой да налучка кой какво и как ...

Всички сме марионетки и нищо не зависи от нас. 100 000 човека да го изкрещят и да посочат виновниците, нищо не може да се промени!
Ние сме си роботи които рОботим в един голям механизъм, задвижван от лакомия, интереси и желание за превъзходство!

Мисля, че в тези ситуации липсват всякакви хуманни и морални чувства. Целта оправдава средствата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Яну 2010, 17:17

...Завоят на Вашингтон. Нищо от това не притесняваше лидерите на Вашингтон, които се разбираха чудесно с талибаните. До 1999 г. правителството на САЩ плащаше цялата годишна заплата на всеки служител на талибанското правителство. Чак през октомври 2001 г., когато Буш трябваше да успокои обществеността със своята кампания за бомбардиране на Афганистан, той осъди потискането на жените. Ако може да се каже нещо положително за талибаните, то е, че те сложиха край на грабежите, кражбите и убийствата, практикувани редовно от муджахидините. През 2000 г. изкорениха и опиумния мак в териториите под техен контрол, оценено като успешно от Програмата на ООН за международен контрол на наркотиците.
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Яну 2010, 17:46

Ше направят няква извънземна инвазия и ще тряя да бачкаме глобално за тях, и да точат нафтицата, че да ни пазят с " противоизвънземния" си щит :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата