Фалшиви винетки
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Фалшиви винетки
///peter написа:Ще има на съответните места от къде да зареждаш.
Но винаги ще се появят тарикати които да продават от този, да мешат и тн...
За тва горивото с акциз - пък ти ако искаш сипвай.
е то акциз и сега има
и сега плащаме пътен данък и после винетки
тол такси може и да въведат ама първо траа имаме магистрали готови .. а то това няма стане скоро
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Говорим за + на акциза за да отпаднат винетките.
Според мен обаче, трябва да се наблегне повече на контрола на парите и свиване на разходите отколкото на безумните промени типични за бг законодателството.
Според мен обаче, трябва да се наблегне повече на контрола на парите и свиване на разходите отколкото на безумните промени типични за бг законодателството.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не съм за спестването на 40-тина лева, но вече не се търпи. 90% от карането ми е по път, който е препятствие дори за танк. Нямало пари. Добре. Тогава просто да напълнят дупките с камъни или кал. Вече толкова пропаднах, че и на това бих се зарадвал. Преди година решиха да оправят проблемния път, но дойде зимата и го заебаха заедно с изкопите. И когато тръгна на море по Хемус и Тракия също не се чувствам напълно сигурен. И понеже имам две коли винаги си купувам и две винетки. Никой не ме пита защо съм си купил втора кола, за да не си чупя първата за ходене до работа. Питам се какво получих за тези пари. Къде са тия винетки по 15 кинта. А като шофирам извън България ще си купя истинска винетка и няма да мамя автоматите за магистрална такса, защото съм доволен от услугата.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
///peter написа:Говорим за + на акциза за да отпаднат винетките.
да де и аз тва викам ... то и сега акциза си е голям и може се взима от него за пътищата
и сега си плащаме пътен данък от където може се вземат пари вместо винетки ... то всъщност ис плащаме за едно нещо 2 пъти
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Sharo написа:///peter написа:Говорим за + на акциза за да отпаднат винетките.
да де и аз тва викам ... то и сега акциза си е голям и може се взима от него за пътищата
и сега си плащаме пътен данък от където може се вземат пари вместо винетки ... то всъщност ис плащаме за едно нещо 2 пъти
Ако имаш предвид данъка за колата - той е за общината, а винетката е за пътищата от националната мрежа. Така че двойно плащане не можем да кажем. Друг е въпроса как се използват тези пари, след като се казва че извъбградските пътища са финансирани по евро проекти

Ми държавата като терикатее, ша тарикатеем и нии ве, кат спре да тарикатее държавата спирам и аз.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Жалко,че с тези спестени 40лв. не мога да си покрия щетите по окачването...
За един месец в родината равносметката е 2 скъсани гуми(700лв),2 носача (500лв) и едно кълбо нерви
За един месец в родината равносметката е 2 скъсани гуми(700лв),2 носача (500лв) и едно кълбо нерви

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Face написа:Жалко,че с тези спестени 40лв. не мога да си покрия щетите по окачването...
То тва твойто е малко, като че си се питаш сам `Кой ми сра у гащите`
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Face написа:Жалко,че с тези спестени 40лв. не мога да си покрия щетите по окачването...
А нервите и страха? Дори след като направиха една отсечка по която понякога минавам пак по навик съм стиснал волана здраво, очите на 4 и чакам да ударя в някоя дупка. Ебати, луди ни направиха. Дори съм съгласен да направят винетките по 300 лева, но да се вижда че реално се работи по пътната мрежа.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Проблема не в липсата на пари, а в неефективното им използване по една или друга причина и липсата на персонална отговорност.Аз не съм против данъците, но не всичко се решава с вдигането им, даже по-скоро не се решава, а се създават нови проблеми.Грандиозните проекти на правителството слабо ме интересуват, при положение, че нито един проблем в държавата, който ме касае пряко не е решен, с изключение на работата на МВР, която се подобрява в някаква степен.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
sonny написа:Ми държавата като терикатее, ша тарикатеем и нии ве, кат спре да тарикатее държавата спирам и аз.
И аз така мисля.
Ако няма разлика и аз съм за фалшива винетка.
Плащам си като поп,а какво получавам.

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Като не искаме да си даваме парите на едните бандити, ще си ги даваме на другите бандити... Логично като се замисли човек... 

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Има фалшиви и струват по 40лв-поне на мен за толкова ми ги продават НО лично съм си купил инстинска не че заслужават но няма смисъл да си късам нервите всеки път при проверка 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
galant написа:То и фалшиви левчета има по София ама......![]()
![]()
,не се занимавай с глупости,40+40- все тая,ама ако те прекарат
![]()
!!!
да нямаш някоя двайска

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Няма смисъл от цялата тази идилия... 50% няма да ги хванат, другите 50% ще ги хванат. На 50% от хванатите ще напишат акт (надали ще е с право на обжалване
) и държавата ще си избие двойно и тройно парите... 

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5