BMW 330Ci - Газ или Метан ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Re: BMW 330Ci - Газ или Метан ?

Мнение от p0wEr » 08 Фев 2010, 18:41

А вие господине направихте ли си труда да прочетете цялата тема и за какво иде реч ?
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 08 Фев 2010, 18:51

:censored:
Последна промяна svilgg на 08 Фев 2010, 20:07, променена общо 2 пъти
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 08 Фев 2010, 19:39

Mollov написа:Човека е в Лондон и идеята на слагането на газ е различна от пестене на гориво от разход на двигателя... четете внимателно какво е написано в темата преди да давате безсмислени отговори.

a това прочете ли го :winky:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Фев 2010, 19:54

svilgg написа:А сега аз да попита, гусин модератора , в една друга тема не се ли обсъждаше въпроса , да се спре да се поущряват подобни теми в които юзърите да експириментират с колите си ... или искате да ми кажете че "Ханс" така си е направил двигатела че и "вода от пералнята" да му сипнем и той пак ще си пърпори ???

Извинявам се на ´´гусин модератора´´,но svilgg,ти си много кухо и просто парче,мен.На всичко отгоре си и неграмотен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от svilgg » 08 Фев 2010, 20:40

jordanpar написа:
svilgg написа:Извинявам се на ´´гусин модератора´´,но svilgg,ти си много кухо и просто парче,мен.На всичко отгоре си и неграмотен.

аз че съм чел през редовете-ок , но на теб кой ти даде право да ме оценяваш с епитети ?
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Фев 2010, 20:53

svilgg написа:А сега аз да попитам, гусин /господин/ модератора , в една друга тема не се ли обсъждаше въпроса , да се спре да се поущряват подобни теми в които юзърите да експириментират с колите си ... или искате да ми кажете че "Ханс" така си е направил двигатела че и "вода от пералнята" да му сипнем и той пак ще си пърпори ???

[/quote]

отчайващо!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 08 Фев 2010, 21:20

Абе хора.Вие го обърнахте на урок по български език.Дайте малко по сериозно.То и аз се чуда щом искаш да ти е евтино защо изобщо ще взимаш такава кола.Правиш ли сметка, че и данъка и е висок и подръжката е скъпа.Получава се нещо нереално-хем искаш да е евтино хем от друга страна е доста скъпо.Помисли си.Колата като я вземеш не е само да слагаш гориво.Има и други разходи.Аз например в момента имам 3 коли.Едната е Е46 дизел,автоматик 150кс.Другите са един ситроен и един фиат-бензинови с фабрични газови уредби.С тях ми е малко по евтино, но удоволствието от БМВто е несравнимо в сравнение с тях.Тях почти не ги карам.Така, че си правиш сметка.Няма евтино удоволствие.

ентусиаст
Аватар

Мнение от svilgg » 08 Фев 2010, 21:24

jordanpar написа:
svilgg написа:А сега аз да попитам, гусин /господин/ модератора , в една друга тема не се ли обсъждаше въпроса , да се спре да се поущряват подобни теми в които юзърите да експириментират с колите си ... или искате да ми кажете че "Ханс" така си е направил двигатела че и "вода от пералнята" да му сипнем и той пак ще си пърпори ???

отчайващо!!![/quote]
Ако искаш можем да си отворим една темичка , кой колко е грамотен в форума ? А ?
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Фев 2010, 23:13

Не е като да не ви предупредих....

datcho, svilgg и jordanpair... 1 ден само четене.

Предишна

Назад към Извън Темата