ПРО на САЩ в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: ПРО на САЩ в България

Мнение от flame » 15 Фев 2010, 17:21

Сондьора написа:Къде е имало руска казарма в БГ, че не се сещам ;)

Бе ние бехме 16-тата република на СССР, а ти питаш коя казарма е била съветска :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Фев 2010, 17:29

flame написа:
Сондьора написа:Къде е имало руска казарма в БГ, че не се сещам ;)

Бе ние бехме 16-тата република на СССР, а ти питаш коя казарма е била съветска :lol:

Ква република си бил, поне не са идвали те така, както Американците си идват тук.
Има ли американски бази у нас има, съветски имало ли е - не !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 15 Фев 2010, 17:39

Само неприятности ще си навлечем с тези ракети.Те като цяло работа няма да свършат, но чрез тях ще декларираме подкрепа за нееднозначната американска външна политика и като нищо ще станем цел .За собствените ни нужди са достатъчни да закупим съвременни ракети за АЕЦ Козлодуй и да заменим С300, който всъщност са си доста актуални и поне според мен още дълго време ще бъдат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Фев 2010, 18:48

Сондьора написа:
flame написа:
Сондьора написа:И квото да говорите за руснаците, досега в БГ никога е нямало чужда армия, дори и през комунизъма, а ся си отворихме гъзовете широооко.

Да бе да! :P Съветската армия като влезе преди 50 години и едвам излезе след падането на комунизма ;)

Къде е имало руска казарма в БГ, че не се сещам ;)

А иначе тряяше да сме в НАТО с руско въоръжение и шехме им късаме шортите, на турците и гърците :mhihi:

Че те гърците си купуват с "тонове" руско оръжие, без да им пука, че са от НАТО и т.н. Като например последната поръчка от 1000 броя БМП-3 :mhihi: Само ние се умилкваме за НАТО-вски оружия, за да демонстрираме вечната си признателност! :lol:
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Фев 2010, 19:08

Ние сме най-добре - като НАТОвска държава произвеждаме калашници и то даже без лиценз от руснаците :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Фев 2010, 21:05

Остави другото ами се нареждаме в листа на 18-те най-големи износителни на оръжие в СВЕТА! :mhihi: :mhihi: :clap: :clap: :clap:

Ето тема по въпроса в един международен (американски) военен форум:

http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ile-shield
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2010, 10:08

От вчера: Медведев: България три пъти избира съюзници, дано тоя път е правилен.

Кво ли има в предвид :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Фев 2010, 10:23

Сондьора написа:От вчера: Медведев: България три пъти избира съюзници, дано тоя път е правилен.

Кво ли има в предвид :mhihi:

Бе не знам ама да ти кажа мисля си, че доста ще накярим ако и Обама постави този въпрос :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Фев 2010, 12:53

То ние се сме на погрешната страна,сега сме с американците пък от руснаците взимаме газ и всякакви там важни неща,тея ако ни врътнат крана ше умрем прави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:01

flame написа:
Сондьора написа:п.п. А колко ни остана от армията 40 хил, ма ся щели да съкращават с още 10 хил, то Васил Левски немогат да напълнят.

Армията ни и 400 хил. да е пак не можем да се противопоставим на една Турция да речем, камо ли на по-големите ;)
Според мен е по-разумно да вземаме пример от Швейцария - 1. малка армия, обучена само за партизанска война и 2. избягване на кофликти :D

Колега историята го показва съвсем недвусмислено, годините около първата световна война страните бягали от нашата армия са:
Русия
Англия
Франция

Сега знам какво ще последва като реплика, но армията ни тогава не е била изобщо добре подготвена. Във 100% от случаите сме били по-малобройни и по-зле въоръжени.

Сондьора написа:И квото да говорите за руснаците, досега в БГ никога е нямало чужда армия, дори и през комунизъма, а ся си отворихме гъзовете широооко.

Бъркаш се, в местностите около Странджа, както и в Черно море. А авиацията е била до 15минути над България ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2010, 14:19

///peter написа:

Бъркаш се, в местностите около Странджа, както и в Черно море. А авиацията е била до 15минути над България ;)

Чакай ся, то черно море си стига до СССР, такаче спокойно могат да си обикалят, но нямат постоянна база тука, за авиацията също. Чудно ми е що не съм чувал за бази на руснаците у нас, та дай повече инфо. Ако са били някви с учебна цел, то и ся си има на Шабла сяко лято, ама тва не е като базата в безмер приемрно.

Ся мойто лично мнение, че от както сме в НАТО, само ни окълцаха от сякъде, без да имаме никва изгода от тва. Тряяше да си останем с руснаците /или независими с подкрепата на руснаците :mhihi: , същото ми е и мнението и за ЕС/. И по показатели руснаците са по добри във въоръжение. То и за тва има един лаф, че $ е обезпечен с злато, а рублата с танкове :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Фев 2010, 14:25

В България от 1878г. никога е нямало чужди военни бази! Само до 1879 г. временната руска войска за да се сформира новата Българска Държава и през 1940-1944 Немско-Фашистската Войска.
А сега имаме постоянни Американски бази в България, при положение, че няма война.
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:42

Сонди винаги си е имало усилено присъствие на Руснаци в БГ. Това че ти не го знаеш не го прави лъжа.

Матрикс, абе умно момче си, какво трябва да значи немско-фашиска армия и къде точно е била дислоциирана?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2010, 14:49

///peter написа:Сонди винаги си е имало усилено присъствие на Руснаци в БГ. Това че ти не го знаеш не го прави лъжа.

Ма аз за тва не споря, ми че е нямало тяхна база /с 2000 човека ;) /
А, че и тук сме обучавали "теросристи" и тва се знае, но пак нямало е постоянно присъствие. Пък и сме братски народ се пак, що да не си ходим на гости :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 16 Фев 2010, 15:23

MatriX_Fucked написа:В България от 1878г. никога е нямало чужди военни бази! Само до 1879 г. временната руска войска за да се сформира новата Българска Държава и през 1940-1944 Немско-Фашистската Войска.
А сега имаме постоянни Американски бази в България, при положение, че няма война.

Много са добри Руснаците, особено като са ни налагали само свой пазар, бая оборот сме им правили. Я се осъзнайте най-богата страна на всичко, а населението не им живее добре, та ния ли да им се надяваме :mhihi: Даже аз мисля, че умишлено опияняват народа си, защото ако мислят нормално и се сетят, че владеят Нефта, гаста златото и много много др. Те ще се вдигнат на бунт, защото не е нормално за тази страна само във Москва да има богати хора, а цялото население да живее като скъсаняци. Кой вестник беше писал, че Путин има любовница и вестника го закриха. По голяма мафия от там няма. По добре надалеч. Собствения им народ не живее добре ния ще се надяваме на кокали като пумяри.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата