Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....
Хареса ли ти? На мен лично/може и да ми се смеете/ доста ми хареса....
Почуствах се нищожно пред пирамидите

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мене ми предлагаха за еджипт ,ма некви супер евтини екскурзии ,ма като знам там как разхождат рейсовете с охрана с конвой некакси не си престаам да почивам и да ме пазат с пушки.....
страхотна ваканция сте направили,
относно въпроса за живеене там имам приятел роден и порастнал там до 20 годишен. париж е само тези снимки които е показал иво. тръгнеш ли по нататък към преградия най-малкото ще тръгнеш от там без дрехи, изнасилен и набит. но признавам ги французите защото не правят никакви компромиси (вижте новия закон който засяга мусулманите).
англия много си е хубав но на мене не ме влече ама хич!
искам да посетя австралиа, щатите (да обиколя от единия край до другия) и мечтата ми е балканския полуостров.
сега искам да ви дам един блог от един грък който е бил тук в БГ няколко години и е обиколил всяко възможно кътче със снимки и т.н. http://klearchosguidetothegalaxy.blogsp ... l/Bulgaria
това е засега..
относно въпроса за живеене там имам приятел роден и порастнал там до 20 годишен. париж е само тези снимки които е показал иво. тръгнеш ли по нататък към преградия най-малкото ще тръгнеш от там без дрехи, изнасилен и набит. но признавам ги французите защото не правят никакви компромиси (вижте новия закон който засяга мусулманите).
англия много си е хубав но на мене не ме влече ама хич!
искам да посетя австралиа, щатите (да обиколя от единия край до другия) и мечтата ми е балканския полуостров.
сега искам да ви дам един блог от един грък който е бил тук в БГ няколко години и е обиколил всяко възможно кътче със снимки и т.н. http://klearchosguidetothegalaxy.blogsp ... l/Bulgaria
това е засега..
мързеше ме да чета историята,ама се отплеснах в снимките,пък и готино ги презентираш! 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Браво за темата, страхотно изглежда авантюрата ти! Радвам се, че сте прекарали празника хубаво, благородно завиждам, с надеждата и аз да посетя Париж, защото напоследък доста се запалих по този град и най-вече по историята и културата му, нали чета "Шифърът..." и така 

BMW only!
- SKISA
-
-
amd написа:Браво за темата, страхотно изглежда авантюрата ти! Радвам се, че сте прекарали празника хубаво, благородно завиждам, с надеждата и аз да посетя Париж, защото напоследък доста се запалих по този град и най-вече по историята и културата му, нали чета "Шифърът..." и така
е за шифъра ти трябва Рим! иди там! по-интересно е и по-има кво да се види.ако не беха тия любовните лиготини едва ли щях да стъпя в Париж. италия е в пъти по-красива и интересна от франция.... ма в пъти...!!!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Skisa, къде препоръчваш да се отиде в Италия? Чувал съм, че Флоренция е много красив град, за Рим било голяма кочина, бил съм в Милано няколко пъти и не съм изобщо очарован..
- SKISA
-
-
alekangg написа:Skisa, къде препоръчваш да се отиде в Италия? Чувал съм, че Флоренция е много красив град, за Рим било голяма кочина, бил съм в Милано няколко пъти и не съм изобщо очарован..
милано го отшибах още на следващият ден и освен катедралата с нищо не ме впечатли и не си струва пътя до там!
рим си е хубаво и ватикана е хубаво и там има кво да се види,навалица е страшна ,но си струва!
ако трябва да избирам един град ,който да се посети там-флоренция е истината!!! тма наистина е красиво и тъпкано с работи за гледане и атмосфера.
иначе аз най-много харесах верона,сиена,сан джиминияно/едно много малко селце като арбанаси ,но страхотно ,флоренция и рим!ако трябва да ги подредя реда е следният:
фиренце
сан джиминияно
рим
верона
сиена
венеция
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове
За Испания мога да дам съвети, както Skisa даде за Италия и други държави. Тук съм от 8/9 години и съм бил на разходка (не по работа) в 80% от населените места на тази държава.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
SKISA написа:amd написа:Браво за темата, страхотно изглежда авантюрата ти! Радвам се, че сте прекарали празника хубаво, благородно завиждам, с надеждата и аз да посетя Париж, защото напоследък доста се запалих по този град и най-вече по историята и културата му, нали чета "Шифърът..." и така
е за шифъра ти трябва Рим! иди там! по-интересно е и по-има кво да се види.ако не беха тия любовните лиготини едва ли щях да стъпя в Париж. италия е в пъти по-красива и интересна от франция.... ма в пъти...!!!
И тук донякъде си прав, макар, че аз се запалих по Рим най-вече заради "Шестото клеймо" (ако си фен на Дан Браун...

BMW only!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Еваларка Скиса
Наистина много добре преразказана за 12мин екскурзия

Наистина много добре преразказана за 12мин екскурзия

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
amd написа:SKISA написа:amd написа:Браво за темата, страхотно изглежда авантюрата ти! Радвам се, че сте прекарали празника хубаво, благородно завиждам, с надеждата и аз да посетя Париж, защото напоследък доста се запалих по този град и най-вече по историята и културата му, нали чета "Шифърът..." и така
И тук донякъде си прав, макар, че аз се запалих по Рим най-вече заради "Шестото клеймо" (ако си фен на Дан Браун...)
Значи ще се запалиш и по Вашингшон (Изгубеният символ)

- старши ентусиаст
-
amd написа:SKISA написа:amd написа:Браво за темата, страхотно изглежда авантюрата ти! Радвам се, че сте прекарали празника хубаво, благородно завиждам, с надеждата и аз да посетя Париж, защото напоследък доста се запалих по този град и най-вече по историята и културата му, нали чета "Шифърът..." и така
И тук донякъде си прав, макар, че аз се запалих по Рим най-вече заради "Шестото клеймо" (ако си фен на Дан Браун...)
Значи ще се запалиш и по Вашингтон (Изгубеният символ)

- старши ентусиаст
-
Значи ще се запалиш и по Вашингтон (Изгубеният символ)

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4