Много гладен тоя народ краде яко
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Re: Много гладен тоя народ краде яко
кво е това военно положение в зарата?
цецо пак ли на тебе бе брат. Тва верно някой ти е взел хубавата тройка за донор, мамицата му. Деца да имат, да ги надживеят боклуците мрасни!

цецо пак ли на тебе бе брат. Тва верно някой ти е взел хубавата тройка за донор, мамицата му. Деца да имат, да ги надживеят боклуците мрасни!

- borislav
- младши ентусиаст
-
B U L L I написа:цецо,май някой си е харесал колата ти.
на мен пък ми оставят заплашителни бележки по джамовете.
видяха два бавареца и ги фана яд нещо,само не ми е ясно що не
ми кажат какво мислят ей тъй в очите,а се крият зад любовните си бележчици
Май просто ти завиждат,кво им се вързваш...на мен кабиото лично много ми харесва да не кажа че съм влюбен в него

ПС Цецо днес те видях с колата,но въобще не обърнах внимание на лайсните...

Последна промяна borislav на 18 Мар 2010, 0:21, променена общо 1 път

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
бих пожелал на крадеца с тия лайсни да му направят кръст на гроба скоро ...
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
И на старият ми компакт откраднаха М лайсните на бронята, отидох в камор малката лаисна 10лв. другите по 35лв. каква им е далаверата не знам.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Dido_stz написа:ceco-stz написа:Ново 20 някой си е харесал М лайсните
стига е човек, някой сериозно ти е взел колата за донорпредприемай нещо, някаква лампа с фотоклетка ли, незнам...
ми дидо държа я под лампата тая кола ве брат , незнам и аз вече каде да я навра освен да зема да спя в нея
B U L L I написа:цецо,май някой си е харесал колата ти.
на мен пък ми оставят заплашителни бележки по джамовете.
видяха два бавареца и ги фана яд нещо,само не ми е ясно що не
ми кажат какво мислят ей тъй в очите,а се крият зад любовните си бележчици
То тва ясно ,че някой си я е харесал и си мисля ,че или е ония пръдльо каде миналия път я бара или някои друг скъсаняк от квартала ама краси кофтито е ,че не ми се случва да го фана аз как човърка да му счупя и 2те ръце .А колкото до завистливите то просто сме си такъв народ нали знаеш неможе "тоя" да има повече от мене я да му направя мръсно аз че съм си просто българче от село

Ше я пращам на баща ми тая кола и ше си зема 1 Е30ка ухапана и готово

- Dragostiny
- Потребител
-
- Кара: Е34 520i 24V
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: В перфектно състояние, всичко оригинално и без тунинг, както го е измислил германеца.
Искренно ти пожелавам да го хванеш тоя и всичките пръстчета да му строшиш. Съкварталец ще да е.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
На мен ми крадоха 2 пъти лайсните на броните, сега откакто ги зелпих с епоксидна смола нека свалят бронята ше падне лайсните не. Имал съм щастието веднъж да хвана крадец който ми бара колата (стария пасат преди години) и му се изредихме половината квартал толкова бой изяде, накрая го съблякохме гол и го натирихме така да си ходи. Мамичката им трябва да ги ловим и с правата лопата в тиквата никва милост....

- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.
П.П.
За Варна става дума
П.П.
За Варна става дума
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
T0nk00 написа:Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.
П.П.
За Варна става дума
Щом спираш точно до платен паркинг-при теб магарията може да е от самия него.
На един познат му пукаха три пъти така гуми и един път спа в една съседна кола-и хвана тия от паркинга да ми е пукат-и най-нахалното им обяснение било-ами вкарай си вътре при нас колата и ще е здрава

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
laviatan написа:T0nk00 написа:Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.
П.П.
За Варна става дума
Щом спираш точно до платен паркинг-при теб магарията може да е от самия него.
На един познат му пукаха три пъти така гуми и един път спа в една съседна кола-и хвана тия от паркинга да ми е пукат-и най-нахалното им обяснение било-ами вкарай си вътре при нас колата и ще е здрава
Сас сигурност не са от паркинга, защото се познавам с пазачите и дори веднъж ме спасиха от "паяка". Проблема е че наркоманчета се навъртат наоколо. Иначе на платен паркинг или гарж е най добре, но в тая криза ....
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Платения паркинг не решава проблема.
Веднъж ще мръднеш до друг град с преспиване, ще останеш в друг квартал до по-късно и пак може да олекнеш с нещо.
Проблема е, че станаха много масови Е36ците. Всяко квартално гъзе търкаля такава и гледа да си я обзаведе.
Краденето на лайсни, брони, огледала и т.н. е кокошкарска работа, никой със скъпа нова кола няма нито да тръгне да сваля нито да купува от дрогите насред улицата.
Това с надписването е идея, но кажете ми как и къде си надписвате лайсните и халогените, или пък огледалата?
Става малко, като с огледалата на Опелите на времето. Не ги свалят, но пък и е грозно.
Веднъж ще мръднеш до друг град с преспиване, ще останеш в друг квартал до по-късно и пак може да олекнеш с нещо.
Проблема е, че станаха много масови Е36ците. Всяко квартално гъзе търкаля такава и гледа да си я обзаведе.
Краденето на лайсни, брони, огледала и т.н. е кокошкарска работа, никой със скъпа нова кола няма нито да тръгне да сваля нито да купува от дрогите насред улицата.
Това с надписването е идея, но кажете ми как и къде си надписвате лайсните и халогените, или пък огледалата?
Става малко, като с огледалата на Опелите на времето. Не ги свалят, но пък и е грозно.
http://www.blitz.bg/news/article/74015 - Берковски 12 годишни мангалчета. Интересно в кое районно са, да им се хвърли по един здрав бой като ги пуснат.
Не знам какво става, криза ли е какво е, но народът изтрещя. Днес сутринта излизам за работа и гледам пред блока полицейска кола. Под блока има едно гаражче - магазинче за хранителни стоки. Гледам собственика говори с двама цивилни полицаи до колата си. Спирам и викам: "Какво става, да не са пипали по колите нещо?" Човека вика: "Обраха ми магазина"
Разбили катинара, никой нищо не е чул, това става на пъпа на Стара Загора, точно в центъра! И какво взели - цигари, алкохол. Взех да си оглеждам колата, беше спряна близо и полицая вика: "Наред ли е?" Викам: "Да, що?". Оня: "Ами тази нощ в Стара Загора има 30 разбити коли и 2 запалени." Хванах се за главата направо, бъдете нащрек, колеги!

Пхаха. Точно пред мене има нещо като репетиционна, или аз не знам какво, на тея танцувачите Българе. От неколко дена обаче нещо гледам, че никакви ги нема, а то каква била работата. Гепи ли има автобуса
Точно пред нас , го докарали към 4-5 сутринта да запрашват на некъде, ама явно некой друг е запрашил с него
И то говориме за двуетажен автобус, дето е бая голем, направо се сцепих да се хиля
Некой мангали бая ще намажат от скрап усещам 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не че глада е в повече, просто боят е малко.
Никой не мое ма връне на селу!
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4