Много гладен тоя народ краде яко

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Re: Много гладен тоя народ краде яко

Мнение от rottweiler » 17 Мар 2010, 21:08

кво е това военно положение в зарата? :kuku:
цецо пак ли на тебе бе брат. Тва верно някой ти е взел хубавата тройка за донор, мамицата му. Деца да имат, да ги надживеят боклуците мрасни!
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Мар 2010, 21:30

B U L L I написа:цецо,май някой си е харесал колата ти.
на мен пък ми оставят заплашителни бележки по джамовете.
видяха два бавареца и ги фана яд нещо,само не ми е ясно що не
ми кажат какво мислят ей тъй в очите,а се крият зад любовните си бележчици

Май просто ти завиждат,кво им се вързваш...на мен кабиото лично много ми харесва да не кажа че съм влюбен в него :winky:
ПС Цецо днес те видях с колата,но въобще не обърнах внимание на лайсните... :dunno:
Последна промяна borislav на 18 Мар 2010, 0:21, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 17 Мар 2010, 22:50

бих пожелал на крадеца с тия лайсни да му направят кръст на гроба скоро ...
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Мар 2010, 23:45

И на старият ми компакт откраднаха М лайсните на бронята, отидох в камор малката лаисна 10лв. другите по 35лв. каква им е далаверата не знам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 18 Мар 2010, 0:52

Dido_stz написа:
ceco-stz написа:Ново 20 някой си е харесал М лайсните :mhihi:

стига е човек, някой сериозно ти е взел колата за донор :roll: предприемай нещо, някаква лампа с фотоклетка ли, незнам...

ми дидо държа я под лампата тая кола ве брат , незнам и аз вече каде да я навра освен да зема да спя в нея
B U L L I написа:цецо,май някой си е харесал колата ти.
на мен пък ми оставят заплашителни бележки по джамовете.
видяха два бавареца и ги фана яд нещо,само не ми е ясно що не
ми кажат какво мислят ей тъй в очите,а се крият зад любовните си бележчици

То тва ясно ,че някой си я е харесал и си мисля ,че или е ония пръдльо каде миналия път я бара или някои друг скъсаняк от квартала ама краси кофтито е ,че не ми се случва да го фана аз как човърка да му счупя и 2те ръце .А колкото до завистливите то просто сме си такъв народ нали знаеш неможе "тоя" да има повече от мене я да му направя мръсно аз че съм си просто българче от село :evil:
Ше я пращам на баща ми тая кола и ше си зема 1 Е30ка ухапана и готово :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е34 520i 24V
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: В перфектно състояние, всичко оригинално и без тунинг, както го е измислил германеца.

Мнение от Dragostiny » 18 Мар 2010, 1:01

Искренно ти пожелавам да го хванеш тоя и всичките пръстчета да му строшиш. Съкварталец ще да е.
Изображение

Here's my key philosophy. A freak like me just needs infinity

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 18 Мар 2010, 13:36

На мен ми крадоха 2 пъти лайсните на броните, сега откакто ги зелпих с епоксидна смола нека свалят бронята ше падне лайсните не. Имал съм щастието веднъж да хвана крадец който ми бара колата (стария пасат преди години) и му се изредихме половината квартал толкова бой изяде, накрая го съблякохме гол и го натирихме така да си ходи. Мамичката им трябва да ги ловим и с правата лопата в тиквата никва милост.... :bang: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с колкото пари изкара
Мечтае да кара: BMW S1000RR
Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)

Мнение от T0nk00 » 18 Мар 2010, 14:25

Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.

П.П.
За Варна става дума

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 18 Мар 2010, 16:19

T0nk00 написа:Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.

П.П.
За Варна става дума

Щом спираш точно до платен паркинг-при теб магарията може да е от самия него.
На един познат му пукаха три пъти така гуми и един път спа в една съседна кола-и хвана тия от паркинга да ми е пукат-и най-нахалното им обяснение било-ами вкарай си вътре при нас колата и ще е здрава :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с колкото пари изкара
Мечтае да кара: BMW S1000RR
Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)

Мнение от T0nk00 » 18 Мар 2010, 16:42

laviatan написа:
T0nk00 написа:Колега спасение няма дори под лампа. Аз спирам пред платен паркинг, пред кабинката на охраната и досега са ми откраднали лаисна на бронята, 4 те таса (наведнъж) и капака на страничното огледало (е36). На брат ми на колата (е34) лаисна, капаци за куката на предната броня. На саседа с е46 му издраха цялата кола отстрани. Явно са си харесали марката, другите коли проблеми нямат.

П.П.
За Варна става дума

Щом спираш точно до платен паркинг-при теб магарията може да е от самия него.
На един познат му пукаха три пъти така гуми и един път спа в една съседна кола-и хвана тия от паркинга да ми е пукат-и най-нахалното им обяснение било-ами вкарай си вътре при нас колата и ще е здрава :mhihi:

Сас сигурност не са от паркинга, защото се познавам с пазачите и дори веднъж ме спасиха от "паяка". Проблема е че наркоманчета се навъртат наоколо. Иначе на платен паркинг или гарж е най добре, но в тая криза ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 19 Мар 2010, 16:58

Платения паркинг не решава проблема.
Веднъж ще мръднеш до друг град с преспиване, ще останеш в друг квартал до по-късно и пак може да олекнеш с нещо.
Проблема е, че станаха много масови Е36ците. Всяко квартално гъзе търкаля такава и гледа да си я обзаведе.
Краденето на лайсни, брони, огледала и т.н. е кокошкарска работа, никой със скъпа нова кола няма нито да тръгне да сваля нито да купува от дрогите насред улицата.

Това с надписването е идея, но кажете ми как и къде си надписвате лайсните и халогените, или пък огледалата?
Става малко, като с огледалата на Опелите на времето. Не ги свалят, но пък и е грозно.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 20:54

http://www.blitz.bg/news/article/74015 - Берковски 12 годишни мангалчета. Интересно в кое районно са, да им се хвърли по един здрав бой като ги пуснат.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 25 Мар 2010, 23:26

Не знам какво става, криза ли е какво е, но народът изтрещя. Днес сутринта излизам за работа и гледам пред блока полицейска кола. Под блока има едно гаражче - магазинче за хранителни стоки. Гледам собственика говори с двама цивилни полицаи до колата си. Спирам и викам: "Какво става, да не са пипали по колите нещо?" Човека вика: "Обраха ми магазина" :shock: Разбили катинара, никой нищо не е чул, това става на пъпа на Стара Загора, точно в центъра! И какво взели - цигари, алкохол. Взех да си оглеждам колата, беше спряна близо и полицая вика: "Наред ли е?" Викам: "Да, що?". Оня: "Ами тази нощ в Стара Загора има 30 разбити коли и 2 запалени." Хванах се за главата направо, бъдете нащрек, колеги! :shock: :shock:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 23:29

Пхаха. Точно пред мене има нещо като репетиционна, или аз не знам какво, на тея танцувачите Българе. От неколко дена обаче нещо гледам, че никакви ги нема, а то каква била работата. Гепи ли има автобуса :mhihi: Точно пред нас , го докарали към 4-5 сутринта да запрашват на некъде, ама явно некой друг е запрашил с него :mhihi: И то говориме за двуетажен автобус, дето е бая голем, направо се сцепих да се хиля :mhihi: Некой мангали бая ще намажат от скрап усещам :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Мар 2010, 10:32

Не че глада е в повече, просто боят е малко.
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата