Пътуване до Женева, Швейцария

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Пътуване до Женева, Швейцария

Мнение от BadAngel » 03 Мар 2010, 0:18

изчерпателно, но акуратно

мерси много, точно това очаквах да чуя

утре сутринта рано тръгвам, дано всичко мине благополучно

не съм много по снимките, но изживяването остава за цял живот =)))
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 04 Мар 2010, 5:44

Penchev написа:Taка , да поразкажа малко за "Столицата на човешкото знание" - града на сетовноизвестния писател и философ жан-Жак Русо , Организацията на Обединените Нации , Червения Кръст и пр. забележителности, какво аз съм видял и съм изпитал там....

Георги Пенчев
Е не можах да се сдържа - поздравление за страхотния пътепис. Добре, че все още има хора като теб все пак да правят форума приятно четиво от време на време. Respect! :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Мар 2010, 12:42

пичове, върнах се и пътуването беше уникално

в белград веднага след излизането от пейтола постоянно седи патрулка и се заяжда за всичко

мен ми взеха 20 евра за тва че не бях пуснал фаровете, а както знаете в бг след 1ви март нямаме такова задължение

във франция ми се струва, че станах кинозвезда, често ме щракаха, дано не дойде до софия нещо =))

изложението е уникално, бмв имаха доста за показване, новото Х5, 5та серия (имаше 4-5 експоната вкл. и неква електричка :) ) 3ки кабрио и купе и т.н.

навалицата е огромна, но всичко е много точно организирано и направено как си требе =))

спах в едно селце на женевското езеро, близо до евиан и беше супер, много живописно и на приемливи цени

пътя до там е направо ТОК, голям кеф е за каране

а женева.... просто нямам думи, уникален град, там всички живеят добре =))
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 08 Мар 2010, 14:59

Аз да си кажа за патуването..
1-во околовръстното на София в 5 сутринта някъв пълен ад дупки, криви джанти, излетял таз. Тъй е като давам рано сутрин на баща ми да кара.. :oops:
2-ро границата със Сърбия. Тъкмо се наредихме на опашката всичко хубаво и изведнъж айде смянатааа чакахме ги към 20-30 минути. Хубаво тръгнахме при, което виждам едно мерцедесче Е класа и някъв опел или нещо подобно не го запомних спрени. Но за щастие нас си на пуснаха. Качихме се на магистралата у а всичко кеф 130-150 по едно време бмв-то гладно даваййй излизай от магизтралата >4 евро нещо подобно. Заредихме на някаква бензионстанция и то какъв бензин!? Българския 98 ряпа да яде.. Айде пак на магистралата.
3-ро за Италия хвърчах с 140-150 макс, ама то и другите явно не ги ебават тея камери, но навигацията пищи камера с ограничение 110. :conf:

А самото изложение беше страхотно, жалко, че имаше само 1 емка, но и тъй става. 1-чката кабрио ми хареса, но доста повече ми хареса 335-ицата кабрио. :mhihi: :roll: В x6-цата ни демонстрираха екстрите и. :mrgreen:

Ако някой ще ходи сега да се обади да му дам 1 билет, че може по няколко пъти да се влиза с тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Мар 2010, 23:17

бате в италия давай цялата газ, аз под 160 не слязох

ти кога пътува

незабравимо преживяване е женевското изложение =)) имаше интересни неща на щанда на алпина бтв
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 08 Мар 2010, 23:24

Начи в понеделник тръгнахме от Варна, но решихме да не го караме наведнъж, че бащата не вижда добре през вечерта.. Спахме в София, че Белград нещо са зачудихме колата да не отлети някъде.П осле в Италия в тоя 1-вия град Триесте спахме и в сряда вечерта бяхме у Швейцаря. И четвъртак айде на изложениетоо.
На алпине имаше хубави неща, ама май пускаха само вип? :roll:
Тая x6-цата с тея камери те напрао виждаш всичко. И ако при паркиране удариш такава кола лелелел. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2010, 12:35

Е дайте снимки да видиме и ние

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 10 Мар 2010, 1:20

ами аз нямам много снимки

само мога да ви покажа как още на 1вия ден от откриването на изложението някои беше СВИЛ РС емблемата от предната решетка на този фокус РС

колата е експонат
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Мар 2010, 9:13

Умората от пътуването за 450 км от Варна до София е точно толкова колкото от София до Триест за 1000 км :lol:
Мале аз какъвто съм екстремист от Варна бих давал много газ до Любляна , това са около 1300 км.Бих тръгнал от варна в 02:30 часа за да съм рано сутринта 06:30 на Калотина преди смяната и оттам около 13:00 часа +СЕТ Загреб , 14:45 часа Любляна където да кажем може би ще остана да почивам.На следващата сутрин за 800 км проблемите са нула ,защото не много след Словения се влиза на Фернети от където в Италия се кара яко до Милано :)
Неудобството при пътуване от източна България е голямо ,защото нямаме пътища и е ад да се пътува при положение ,че Хърватска е 150 км по-къса от въпросната дистанция ,но аз я взимам за 2 часа максимум по уникалния аутобан

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 10 Мар 2010, 14:38

Penchev написа:Умората от пътуването за 450 км от Варна до София е точно толкова колкото от София до Триест за 1000 км :lol:
Мале аз какъвто съм екстремист от Варна бих давал много газ до Любляна , това са около 1300 км.Бих тръгнал от варна в 02:30 часа за да съм рано сутринта 06:30 на Калотина преди смяната и оттам около 13:00 часа +СЕТ Загреб , 14:45 часа Любляна където да кажем може би ще остана да почивам.На следващата сутрин за 800 км проблемите са нула ,защото не много след Словения се влиза на Фернети от където в Италия се кара яко до Милано :)
Неудобството при пътуване от източна България е голямо ,защото нямаме пътища и е ад да се пътува при положение ,че Хърватска е 150 км по-къса от въпросната дистанция ,но аз я взимам за 2 часа максимум по уникалния аутобан

Георги Пенчев

Ние мислехме да тръгнем към 6-7 сутринта, но на предния ден колата си направи женските номера и до 12-1 беше в сервиз.
Иначе от София до Триест нямаше никаква умора, но може би, защото карахме на път не на нашите подобия. :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 10 Мар 2010, 15:47

Колега, скоро минавах по този път (ходих до Италия), в Сърбия те съветвам да зареждаш на ОМВ, Лукойл или МОL - има нови големи бензиностанции по магистралата преди и след Белград - ОМВ и MOL има почти на границата с Хърватска.
По принцип най-лесно е да плащаш с карта - дебитна или кредитна - курса е най-добър, а и не могат да те преметнат.
В Сърбия навсякъде приемат евра, но не се знае по какъв курс ще ти ги хванат. Това, което съм виждал от сърбите, е да слагат между динарите евра, като тогава ти ги броят на нормален курс.
Скоростта в Сърбия е добре да не превишаваш 130 км/ч, че са много лоши полицаите - не ги виждаш. Движат се в бели комбита с радар вътре, настигат те, засичат те с колко караш и те спират ако си отгоре, особено пък ако си чужденец.
Гледай да имаш в себе си дребни евра - монети и по 5 или 10 банкноти.
Това го знам от мой приятел сърбин.

Приятен път и хубави емоции!
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 10 Мар 2010, 19:29

Здравейте,
аз пък ви препоръчам нощувка в Постойна около 50-60 км след Любляна. Малко и спокойно градче с пещеричка, прекрасна бира и пица :P

:OT: Един пиян човечец в Постойна ме пита къде се намира спирката, и аз се огледах и забелязах че сме на нея :kuku:, викам си какво пият тия тук.
След сядането ни в един ресторант и пийването на една голяма бира (бях карал близо 1000 км), започнах да тормозя жена ми да ме закара до най близката спирка :mhihi:
:bchug:

Поздрави

намерих някои снимки ако ви се преспива там ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Предишна

Назад към Извън Темата