Имат ли право?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Имат ли право?
Пак се повдигна същия въпрос,заключват се теми,и никъде не прочетохме Правен отговор,какво имат право и какво нямат ГР Полиция?
Моля някой знаещ да разясни темата,да спрем темите,и спаменето!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
pistata9889 написа:Пак се повдигна същия въпрос,заключват се теми,и никъде не прочетохме Правен отговор,какво имат право и какво нямат ГР Полиция?
Гадовете имат право в тяхната си държава да правят каквото си искат и никой не може да ти помогне, докато си там. Това е истината. Мазни, гадни, тъпи, мързеливи гърци. Но и ние сме зле, щом не можем да им се опънем. Блокираха ни границата и изгубихме незнам колко си милиона, а сега пак ни правят на луди. Докога, бе? Докога тез' лайна ще са недосегаеми???
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Споко бре нали 2012-та щели да потъват континентите и гръцкия полуостров щал да изчезне.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Колега незнам , но тука в Англия нямат право да отнемат чужди книжки. Могат само забрана за шофиране да ти наложат. Тука няколко мъртво пияни с БГ книжки ги хванаха и на съд и там глоба и забрана от сорта на 1 год но книжката си остава в него и може да кара навсякъде другаде. Това би трябвало да важи за целия ЕС, макар че съм чул че и в Румъния вземали книжки и като си платиш глобава в Румънското посолство там ти връщат книжката (след месец разбира се). Абсурдна система според мен
те гърците си имат хубави закони, ама дали не противоречат на Европейското право ? Май наистина ще е хубаво някой адвокат да си каже мнението.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Колеги имаше скоро тема по този въпрос viewtopic.php?f=4&t=209383 , която беше доста гореща и в последствие заключена, а имаше и клип как вулгарно и брутално къртят БГ номерата дето са занитени.
Писах там,ще питам и тук,(изключвам хората които работят в Гърция по необходимост)
Какво търсите в държава където полицайте правят каквото си искат с нас и са способни да *цитирам* пропуснат две местни коли и на тази с БГ номера да "люснат" безбожна глоба и да вземат номера,книжка и т.н. и всичко това за пресичане на двойна линия. Дали почивката така ще е по ефтина или ще си изкарате по приятно.
Ама друго си е да се "пофалим'' че сме ходили на почивка в Гърция.
Аз живея и работя в Испания и поне веднъж годишно прекосявам цяла Европа с кола и такива чудеса никъде не съм виждал.Тия нашите съседи направо се уливат!!!
Писах там,ще питам и тук,(изключвам хората които работят в Гърция по необходимост)
Какво търсите в държава където полицайте правят каквото си искат с нас и са способни да *цитирам* пропуснат две местни коли и на тази с БГ номера да "люснат" безбожна глоба и да вземат номера,книжка и т.н. и всичко това за пресичане на двойна линия. Дали почивката така ще е по ефтина или ще си изкарате по приятно.
Ама друго си е да се "пофалим'' че сме ходили на почивка в Гърция.
Аз живея и работя в Испания и поне веднъж годишно прекосявам цяла Европа с кола и такива чудеса никъде не съм виждал.Тия нашите съседи направо се уливат!!!
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3