отново ми оскверниха колата: (

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Май 2005, 22:35

Мите намери си една Уеб камера, сложи си я на балкона седни една вечер остави касетофона вътре и гледаш нма ПС то. Гледаш и чакаш, е така два три дена и някрая някой ще изгори много неприятно ...
Може да се направи едно организирано да се разхвърляме из вашия квартал за една две вечери и фанеме кой си тряя :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 10 Май 2005, 23:45

и на моя компакт му еб...ат маиката неколко пати и сега се набутвам по 60 лв. месе4но за паркинг,
АБЕ АЗ се некои 6е гепа и...................... :hitit:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Май 2005, 0:14

Мине, поразпитай местните квартални хулиганчета, черпи ги по една бирира и цигарка .... кажи им че ти трябва примерно огледало за Е36 или нещо от рода и се чудиш дали някъде няма ефтинджос втора ръка ..... ще вземат да те запознаят с тоз, който краде из квартала и тогава бой до посиняване .... ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 11 Май 2005, 0:30

WеисТД, бате ти пък като те знам каква си душичка къде си тругнал с пищови да се занимаваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе Мите, незнам какво д те саветвам... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 11 Май 2005, 0:54

Аз пък пострадах при един приятел в Ситнияково бяхме седнали да си пиеме - и....счупен страничен джам и липса на задницата на CD за 1000лв - назад...Според мене ще е по добре някак си да се свържеме с тия дето искупуват от наркоманите или тия дето и ги пращат..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 11 Май 2005, 8:33

вмомента има явно някаква акция :roll:
в моя квартал пък е станало мания да се пукат масово гуми на почти всички коли. Не е единичен случай, а оше по-лошото е че не пукат по-малко от 2 гуми! :evil: :evil:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Хунта » 11 Май 2005, 8:37

dr-who написа:вмомента има явно някаква акция :roll:
в моя квартал пък е станало мания да се пукат масово гуми на почти всички коли. Не е единичен случай, а оше по-лошото е че не пукат по-малко от 2 гуми! :evil: :evil:

Сигурно някой има застояла стока за продан :shock: майтапа на страна на никой не го пожелавам да се случва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 11 Май 2005, 11:45

ебати що глупости са изписани тука....
До автора на темата:
Пич изкарах си колата от магазин, оставих я пред нас за 3 часа защото свърших работа в 1 сутринта и трябваше да отивам пак в 4.....
та в 2 и половина ми звъни GSM-а и ми казват..обаждаме се от GPS съжаляваме но са ви разбили автомобила...колата нямаше 36 часа откак я изкарах от витрината човечее...
оправия няма.Отиваш или на закрит паркинг или още по-добре- на гараж.Аз нямам но земам под наем от една приятелка.
Както и да е...ей така я оставих пред едно кино и ми съдраха бронята...не че е нещо ама за 2 години нямаше и драскотина а сега изведнъж гледам кино и хоп! одранооо
Това е България човек- тесни улици ,тъпи и неколтурни шофьори,паяци, наркомани и джамбази....
Прибирай го в гараж БМВ-то и приключвай въпроса...
До останалите: пистолети, гранати, наказателни акции...доса никой не го е правил и няма и да го направи...щото сме си роби и роби ще си останем...
А и да го направи някой ще го спукат в съда за саморазправа....
туй то момчета...

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 11 Май 2005, 11:50

Копеленцата им :evil:
Сложих нови лайсни на четирите врати , 4 часа ми ги прави майстора.
Преди два дена гледам стърчат от двете страни :evil: Помислих че са се отлепили ама Не , понеже не бях си мила колата и такава мръсна и
познайте колко пръста проброих! 9 - и ся по ръце ли да ги търся?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 11 Май 2005, 19:00

dr-who написа:вмомента има явно някаква акция :roll:

от кой квартал си?щото един приятел ми разправяше че на баща му на колата са му развили винтилите(или каквото им се прави там)и е дал 30-40 лева за пътна помощ...
ПС живее в младост нещо си...
Live it like you Love it

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Май 2005, 21:59

Митак днес и мен ме налазиха копеленцата и то на 2 метра от мен. Докато си седя в офиса с гръб към колата която седи на 2 метра зад мен и се вижда през огромната стъклена витрина за няма и 2 минути ми свалиха всичките лайсни от колата и то охраната на офиса е била на 10 метра от там, но е нямал пряка видимост.

П.П. Ако на някой му предлагат лайсни М техник с надпис БМВ Моторспорт на тях моля да ми каже.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Май 2005, 1:58

лошо лошо с тез момци .. добре че при нас е по спокойно .. елате да живеете тука :mhihi: .. аз имам гараж ама мързел да си я карам и всяка нощ е пред блока (чакай да си плювна в пазвата :mhihi: )

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 12 Май 2005, 6:41

Баси наглите типове.....абе как може бе....малееее....ще полудея... :evil: :evil: Вчера след обед копеленцата са се върнали за щипките....явно предния ден някой ги е видял и не са имали време да ги взсемат..свалили са ги всичките без 2-3 които са счупили....как може такава наглост.....направо нямам думи.... :shock:
Изображение Изображение Изображение Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 12 Май 2005, 10:26

Чашата тотално преля :confused: :confused: Това не може да продължава :maad: :ranting:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Май 2005, 13:05

добре де ти имаш ли представа кой гепи в този квартал да одим да ги разцепим бе наркоман4етата месни и да ен са те пак ще свършим нещо полезно
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата