как се отказахте от цигарите?
Модератор: Общи модератори
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: как се отказахте од цигари?
PeYo написа:стани ловджия може би ще ти помогне мнг хора така ги отказаха из тез балкани мнг воля се иска да ги откажеш или просто идва момента в който доктора те плаши до толкова ,че ти сам ги спираш ама е късно
Баща ми е ловец от 20 год. и не ги е спирал,дори не може да издържи и 1 ден без цигари,и пуши много...зарежи тия глупости,ако станел ловец ще му помогнело,просто се иска доста воля.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
цигарите се спират като секса - от един път 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Re: как се отказахте от цигарите?
между другото като като работих в сл бряг имаше един колега възрасен и той правеше няква цигара която потапя в оцет смесен в нещо друго и тези колеги който пушиха отказаха цигарите по тоя начин с тази гадост е поне докато ги виждах лятото,но не съм сигурен с какво точно се смесва оцета след това изсъхва цигарата и се пуши.....
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
cherepa83 написа:между другото като като работих в сл бряг имаше един колега възрасен и той правеше няква цигара която потапя в оцет смесен в нещо друго и тези колеги който пушиха отказаха цигарите по тоя начин с тази гадост е поне докато ги виждах лятото,но не съм сигурен с какво точно се смесва оцета след това изсъхва цигарата и се пуши.....
Не знам тоя какво прави,ама един френд намери някаква антика (цигари) еии,дръпнах един път,после няколко дена като видех цигара и ми ставаше лошо

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
отказах ги точно за 3 дена... нямам воля... като наркоман съм,раздразнителен,вечно бесен,няма ли сутрин цигара преди душа откачам... баща ми 15 години пушеше мил де соре.Една сутрин се събуди и каза няма да пуша повече.Раздаде 1 мастърбокс на приятели и така вече 13 години не е палил.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

аз не съм пушил много време но ги отказах като излезнах на диско, напих се много лошо, изпуших много цигари една след друга което на другия ден ми беше много зле и не исках да видя алкохол и цигара поне 1 седмица. Точно това беше момента да ги спра
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

С много воля се спират цигарите ... Пих Табекс само че по малко по-разредена схема от описаната и го пиех ей така колкото да си вярвам че ми действа
На десетия ден го хвърлих.Вече 3 години не пуша.И както казаха някои - много е важно да избягваш пушачи ...
поне докато спреш да си бъркаш из джобовете за цигари 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Mihael A. написа:бравоаз не пуша,не пия,тренирам фитнес от 5 години,спортувам, не ям до колкото мога вредни храни( избягвам е-тата и подсладителите защото са канцерогенни) не ям сладко ,пия зелен чаи всеки ден
и други работи !!! ЧУВСТВАМ СЕ ЧУДЕСНО И ВИЕ МОЖЕТЕ
http://vbox7.com/play:21d110cf
А без ръце можеш ли да се набираш?

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Значи пуша сериозно от 15-16 годишен,сега съм на почти 25,последните 3-4 години искам да ги откажа и съм правил няколко опита с разичен успех.Като съм пробвал почти всички средства за отказване.Най-голям ефект виждам от никотиновите дъвки.Като я раздъвчеш отначало е нормална дъвка,но след 4-5 мин става да си е.. майката.Люти горчи,не се държи в устата.И съдържа никотин,съветвам да си вземете с 4мг,че има едни с по 2мг ама са много слаби
една дъвка струва 40-50 ст. Аз лично като ми стане гадно,не я хвърлям,а след час някъде пак я лапам и така 2-3 пъти.Накрая почва да се губи ефекта и се хвърля и другата.Сега в момемнта пак пуша,в чантичката си държа един блистер дъвки и чакам само да ми дойде музата

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Първия път ги отказах само с воля....държах 3 месеца. След това пропуших и общо взето за 1 месец наваксах изпуснатото за тези три
След два месеца, реших че няма да е бъде тая и си взех Табекс. Всичко се спазваше точно и на 3-тия ден ги бях спрял. Ииииии така в следващите 8 месеца. Мислих си, че съм ги спрял за вечни времена.....Е да ама на 8-мия месец, една тъмна,тъмна нощ, пиян като мутика си запалих и така всичко от начало. След 2 седмици пак взимам Табекс, този път ефект=0. Колкото повече хапове пия, толкова повече ми се пуши. Зарязах.....табекса
Сега пак пуша и не виждам светлина в тунела
Решил съм да пробвам ел.цигара...барем да не са трова толкоз.

След два месеца, реших че няма да е бъде тая и си взех Табекс. Всичко се спазваше точно и на 3-тия ден ги бях спрял. Ииииии така в следващите 8 месеца. Мислих си, че съм ги спрял за вечни времена.....Е да ама на 8-мия месец, една тъмна,тъмна нощ, пиян като мутика си запалих и така всичко от начало. След 2 седмици пак взимам Табекс, този път ефект=0. Колкото повече хапове пия, толкова повече ми се пуши. Зарязах.....табекса

Сега пак пуша и не виждам светлина в тунела

Решил съм да пробвам ел.цигара...барем да не са трова толкоз.
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Пушех последните 20 и кусур години.
Никога не съм се и опитвал да ги спирам или намалям.
Ей тази книга ми помогна да спра:
Алън Кар - "Не пуша вече"
Никога не съм се и опитвал да ги спирам или намалям.
Ей тази книга ми помогна да спра:
Алън Кар - "Не пуша вече"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Horse-power is how fast you hit the wall...
Torque is how far you take the wall with you.
Torque is how far you take the wall with you.
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Според моят скромен опит, ключът към спирането на цигарите ( а и не само) е просто ИНАТЪТ- един ден станах и си казах- абе я да спра тая отрова-и вече не пуша няколко месеца( 3 месеца и 2 дни
). Спирал съм ги и преди по същият начин, като 2 години не запалих, докат не станаха едни неща, които силно ми разхлабиха нервите
. Освен това, мисля че помага действително спортът- след тренировка се чувстваш уникално..
Единствено паля ( и то пурети) като хода на дискотека примерно,което е 2-3 пъти в месеца макс, защото открай време вкуся ли пиячка и направо умирам да си дръпна

Единствено паля ( и то пурети) като хода на дискотека примерно,което е 2-3 пъти в месеца макс, защото открай време вкуся ли пиячка и направо умирам да си дръпна

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
за да откажеш цигарите се иска мъжка воля и женски инат
нищо друго

нищо друго
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
ktv написа:Mihael A. написа:бравоаз не пуша,не пия,тренирам фитнес от 5 години,спортувам, не ям до колкото мога вредни храни( избягвам е-тата и подсладителите защото са канцерогенни) не ям сладко ,пия зелен чаи всеки ден
и други работи !!! ЧУВСТВАМ СЕ ЧУДЕСНО И ВИЕ МОЖЕТЕ
http://vbox7.com/play:21d110cf
А без ръце можеш ли да се набираш?![]()
http://vbox7.com/play:142dd39b&al=1&vid=4852515

трябва доста воля да имаш за да ги откажеш .то много си зависи и средата в която си навиците с които си свикнал всичко е въпрос на желание и воля.аз съм ги спирал 4-5 пъти за по 6-7 месеца но някой път като седна да си правя колата си трябва една цигара време за да размислиш проблема специално при е30

DDT