питайте алх нещо...
Модератор: Общи модератори
Penchev написа:Такивасвине ли са американките ???
![]()
По-готини ли са мулатките от белите американки ???
П.С. Надявам се на 2-ия въпрос да отговориш положително![]()
Георги Пенчев
американките са много ящни и им личи. имат перфектна кожа, хубави лица, хубави коси и хубав бюст. от там надолу повечето са сбъркани.
мулатките имат тънки талии като цяло и големи изпъкнали задници. тяхната култура харесва такива жени.
дали са по-хубави? за всеки влак си има пътници

м/у другото забелязвам и във бг че младото поколение започва да става дебелогъзо и със наднормено тегло- основно жените
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
ngc7052 написа:Оффф айде по темата де...нитрота митрота ...айде стига...карай си там както пише в профила E21 325![]()
![]()
![]()
![]()
....
По темата за въпрос към alx...На кои автомобилни шампионати си фен?И какви други спортове обичаш да гледаш и да практикуваш освен автомобилизма![]()
хммм... гледам авто спортове със които мога да се свържа по някакъв начин- от там и ф1 и наскар не са ми интересни. обичам много дтм, рали, сюпербике гп.. но рядко гледам щото нямам време и не ме свърта

за спортовете- не четеш- писал съм по-горе... също ходя на фитнес кат се сетя

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: :)
Bobi написа:Тъй като съм жена имам един женски въпрос.
-На колко години си.
на 37.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
agopsi написа:защо всички те питат нещо?известен ли си....че така става....бтв имам един мой приятел който работи същото като тебе:)
а, всички- виж колко са прочели и колко са питали.. статистически направо никои не ме е попитал нищо баси...

просто по форумите има една практика случайни хора да се "излагат" във стил лексикон-свободно съчинение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:... спортовете- не четеш- писал съм по-горе... също ходя на фитнес кат се сетя
Не ,прочетох ама въпросът беше какво обичаш да правиш през свободното си време ,аз имах предвид какви спортове обичаш да гледаш освен автомобилни...футбол ,бокс,тенис,баскетбол ...ама ясно че нямаш много свободно време и въпросът ми е безсмилсен

Айде като е тръгнало да питам...Кой е най-великият автомобилен инженер\конструктор за всички времена или поне този ,на когото се възхищаваш най-много

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
alx написа:
по принцип съм патил лошо и съм леко страхлив
Прочетох това и смятам, че ще е поучително да споделиш какво точно е станало, стига да не представлява проблем за теб.Би ли го направил, изобщо тук мисля, че е момента да спомена, че е хубаво такива случки да се знаят от по-младите шофьори (като мен примерно) и един вид да служат за урок. Винаги ще си спомням когато на по булеварда пред центъра по хигиена се удариха 2 таксита при пресичане на кръстовището (към 3 през нощта, не работеха светофарите, едното по път с предимство, другото по път без предимство, не даде път на този с предимството и стана кашата, по моита кола фръкна някакъв чарк и за малко и аз да се пребия, защото се стреснах, бях на 2 метра от катастрофата) и всеки път когато минавам през това кръстовище се сещам какво видях и спирам напълно, дори и да съм с предимство...
No bling at the Ring
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Кога ще ми вляат мноо кинти

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
BadAngel написа:...да се знаят от по-младите шофьори (като мен примерно) и един вид да служат за урок. Винаги ще си спомням
винаги се помни след това- идеята е да има след това. оцелееш ли- влизаш във час бързо. проблема е че за някои няма жълт картон- направо червен. затова превантивно трябва да се говори, обяснява и тн. затова и някои ден ще напиша. ма трябва да ми дойде щото иначе е невъзможно
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила