ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
N.Mihaylovski написа:...
и после кво става - идва пак некъв смешко. е затва гласувах, че не ми дреме(то май се води "нямам мнение").
пък това с което не съм съгласен - някой беше писал че не му пука агент-доносник ли бил, не бил ли... да ама не, колега - щото ти кажеш нещо против властта и боклука отиде, па окраси и от него, па те наклевети и ти идеш да чукаш камъни - некои викат, че требва да има и такива хора, щото видиш ли немало как да се построят железниците.
сега е лесно - всеки си говори каквото иска, ама да те бутнат за 10години щото не си съгласен със с-мата, заради некъв агент-гъзолизец на 6-то главно... мисля че има значение за личността бил ли си, или не разведчик - не е достойно, ако не друго, особено за президент.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
точно ми е през арабаконашкия па за тоя! ни ми пречи ,ни ми помага! да иде да копа у перник у мината -се ми е тая! гласувам: да го праи ветър президента!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не мога да го гледам мазния комунист , който от както е станал президент , освен като пуяк , като друго не се е доказал . Едва ли остана разумен човек , който да не види , че Гоце иска да си направи партия от разочаровани комунисти , които са се отказали от БКП заради Доган или други причини ... И въпреки това , не мисля , че е правилно да започва процедура за свалянето му от власт
Твърде много ще бие на очи , чистката започната от бат Бойки и тотално безличния президент , ще стане един вид мъченик и още повече ще събере гласове за бъдещия си проект
Аз гласувах - без мнение , защото не мога да преценя кое е по-добре ...

Е това остава сега да махнем президента и да паднем още повече в очите на Европа с тая безмислена показност, да не мислите, че сега престъпността е по малко, ха ха, само дето всяка акция се дава по телевизията по 1000 пъти.
Освен това както спомена един колега по горе функциите на президента са по скоро представителни отколкото някаква реална власт, по добре да си изкара мандата и да не се излагаме, и на мен не ми харесва за президент но и не мога да се сетя кой друг би могъл да бъде от сегашните политици.
Освен това както спомена един колега по горе функциите на президента са по скоро представителни отколкото някаква реална власт, по добре да си изкара мандата и да не се излагаме, и на мен не ми харесва за президент но и не мога да се сетя кой друг би могъл да бъде от сегашните политици.
acho.rs написа:Не мога да го гледам мазния комунист , който от както е станал президент , освен като пуяк , като друго не се е доказал . Едва ли остана разумен човек , който да не види , че Гоце иска да си направи партия от разочаровани комунисти , които са се отказали от БКП заради Доган или други причини ... И въпреки това , не мисля , че е правилно да започва процедура за свалянето му от властТвърде много ще бие на очи , чистката започната от бат Бойки и тотално безличния президент , ще стане един вид мъченик и още повече ще събере гласове за бъдещия си проект
Аз гласувах - без мнение , защото не мога да преценя кое е по-добре ...
Пхахах па да си прави ако ще и 50 партии, тъкмо и малко комунагите да се поразцепат, че нещо ми писна да са си все едни и същи 20+ години и да са си все заедно в един кюп. Ако пък се и изтрепят взаимно, цена няма да имат

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Против! Да не са го избирали депутатите, че те да го свалят!
Очаквам управляващите да предложат Боби Турбото за президент
Очаквам управляващите да предложат Боби Турбото за президент

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
LiTtLeRoCk написа:Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
То кой пък не е бил агент от политическата върхушка,боли ме дали е агент или не,освен това има други проблеми за решаване,това сегашното е фарс...
Това да подкрепя някой защото е красив,а не умен и способен според мен е много неуместно.То май защото през тия години ги избираха по красота и дар слово,сега сме на тоя хал.
Къде пък казах че бил красив-да говориш добре означава и да си умен,а не като коня мааше ръце като вентилатор=липса на култура на изказа=тъп!!!(то и жена му го зареза и се щракаше още като беше президент)
pistata9889 написа:Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
То кой пък не е бил агент от политическата върхушка,боли ме дали е агент или не,освен това има други проблеми за решаване,това сегашното е фарс...
Колега обръщам внимание на всичките ти постове,и оставам с обеждението,че винаги си срещу тълпата!
Аз не харесвам "тълпа",това е безлична група от хора,харесвам здружение на хора,сбирка на хораи тн. съставени групаот хора,ти от "тълпата" ли си???
Отговарям и на другия колега дето не ме "чете"-това е твоето изконно право-възползвай се...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
eekset написа:баш ми е на к**а за гоце. да се маха да идва друг палячо. Жорж Ганчев например... или Йоло Денев
+1...SKISA написа:точно ми е през арабаконашкия па за тоя! ни ми пречи ,ни ми помага! да иде да копа у перник у мината -се ми е тая! гласувам: да го праи ветър президента!

Moже после и един зрелищен линч да му спретнат в стил Време Разделно,само че обратен вариант ...-добрите да победят

Последна промяна Bogat-Beden на 11 Мар 2010, 10:45, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Аз пък съм за Емил Антонов, даже на кметските избори гласувах за него
http://vbox7.com/play:1bcb43dd

http://vbox7.com/play:1bcb43dd
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Твърдо ЗА. Този човек си прави тихомълком каквото си иска и както много други си мисли че не дължи обяснение за делата си. Какво стана с онзи апартамент, дето му беше уж "подарен", през 2006 г.? Как така неговите синове извадиха над 100 000 лв. и станаха бизнесмени, а са на има няма 20 г.? Откъде взе президента 50 000 лв. за ловна пушка и какво стана с убития от него защитен вид козел в Узбекистан? Ами за бракониерствата му в България? Ами за миналогодишния му воаяж до Австралия, за който отидоха над 500 000 лв, а каква е ползата? А какво да говорим за сервилническите медии, които са изцяло в негова услуга? Какво да кажем за срещите му или по-скоро присъствието му на партита и купони , където са се намирали разни от калибъра на Маджо и Маргините? Спирам с въпросите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Като чуя за "политическия проект на Първанов" и ми става лошо, че на тоя кога му беше последната важна международна среща?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Манете го президента-той е никой,я вижте другите смешници,излезна ББ и каза че ако още го пресират шъ си подаде оставката-изсра се и ся заплашва че ше се мане,малко спасител си пада-аре нема нужда,сидеров-този малоумен незнам как да го нарека,защото именно той ще се кандитатира за президент.
Просто се отделя вниманието от народа за незначителни неща но уж с голямо значение,и кат махнат един агент какво точно ще се промени,ще спре кризата ли,няма да се дигне гената на газта с 26 % (и то по време на криза),няма да се вдигнат всички цени???
Увеличиха и здравните,сега ще плащам 100 лева и като отида пак няма да има направление когато ми трябва,парното дето майка ми и баща ми го цедат и не смеят да си го пуснат а на месец плащат по 150 лева ,а ако си махнат радиаторите пак ще са длъжници,щото по некакъв начин се топлят от комшиите,се едно комшията като готви нещо и аз го помириша съм се наял...
Що не направят като в англия и щатите да обложат с 50% бонусите на банките,те нито ДДС внасят нито нещо друго...
Това се теми за балъци ,боли ме фара,факта си е факт и с ББ стана закономерност-който и да дойде на власт в тая държава-Народа го яде
Просто се отделя вниманието от народа за незначителни неща но уж с голямо значение,и кат махнат един агент какво точно ще се промени,ще спре кризата ли,няма да се дигне гената на газта с 26 % (и то по време на криза),няма да се вдигнат всички цени???
Увеличиха и здравните,сега ще плащам 100 лева и като отида пак няма да има направление когато ми трябва,парното дето майка ми и баща ми го цедат и не смеят да си го пуснат а на месец плащат по 150 лева ,а ако си махнат радиаторите пак ще са длъжници,щото по некакъв начин се топлят от комшиите,се едно комшията като готви нещо и аз го помириша съм се наял...
Що не направят като в англия и щатите да обложат с 50% бонусите на банките,те нито ДДС внасят нито нещо друго...
Това се теми за балъци ,боли ме фара,факта си е факт и с ББ стана закономерност-който и да дойде на власт в тая държава-Народа го яде
alx написа:на хората убягва функцията на президента. а тя е да е фронт-мен на държавата.
в това отношение първанов е може би най-подходящия "едрокалибрен" политик в българия. че е кадър и че служи на определени интереси- това е факт. всеки политик в българия е впрегнат по такъв начин. но до този момент аз не съм чул този човек да каже една грешна дума като е във "фокуса на прожекторите"... той е представителен, мери си приказките, има вярна "стъпка/темпо" като се изразява и държи всички на една ръка растояние... за мене това е форма на професионализъм която като цяло е недостъпна за 99.9% от политиците ни. дали зад него стои една добра пр организация? без значение. гледа се крайния резултат. дали първанов му идва отвътре, научил го е в моска или слуша добре пр съветниците си- президента ни си е на мястото си.

Под секрет ще ти кажа, че една банка ако кажем има 300 млн печалба, внася около 100 млн данъци. Но с тея 100 млн си купува благоразположението на политиците, които винаги ще гласуват закони в твой ощърб и в нейна полза