Чие е това БМВ----САххххххх ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Re: Чие е това БМВ----САххххххх ?
Fear написа:Toneloker написа:Поне колегите да си оставят телефоните като запушват, че да няма случки като гореспоменатата.
Аз така правя, макар че гледам да не запушвам никого. Винаги си оставям визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча.
Абе и това с оставянето на телефона не е хубаво. Никой не е длъжен да звъни за това, че сте го запушили. Ами ако бърза и няма телефон или му е паднала батерията?
horhef написа:Fear написа:Toneloker написа:Поне колегите да си оставят телефоните като запушват, че да няма случки като гореспоменатата.
Аз така правя, макар че гледам да не запушвам никого. Винаги си оставям визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча.
Абе и това с оставянето на телефона не е хубаво. Никой не е длъжен да звъни за това, че сте го запушили. Ами ако бърза и няма телефон или му е паднала батерията?
Както и преди казах, за да запушиш някого, трябва да си тотален олигофрен.

А визитката си я оставям, защото на практика всеки ден спирам на различно място по уличките около офиса и е възможно да спра на "нечие" място. И ако се случи така се надявам, че "собственикът" ще ми се обади за да си преместя колата, а не да ми нареже гумите вместо това.

- horhef
- младши ентусиаст
-
Ок, не съм те разбрал 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
liloff написа:Въобще не става въпрос за "нечие" място. Става въпрос грозно да запушиш някой, да му спреш пред колата в паркинга и да отидеш да си бъркаш в носа в някое кафе...Fear написа:...визитка на предното стъкло, в случай че съм спрял на "нечие" място и бих могъл да преча.
Ми, ако имаш спешна работа някъде защо да не запушиш някой и да си оставиш телефона?
Ама ние сме в 2002 година и телефоните са лукс.

Боли ме че имаш спешна работа, АЗ СЪЩО ИМАМ и като ми спреш пред колата, ми пречиш на моята.
Не е проблем да спреш за 2 мин, и да си наоколо, проблем е обаче да спреш за 10 и да ти отнеме още 5 да слезеш до колата си!
Странен манталитет... викаш кво те ебе за олигофрените дето са си паркирали колите и живеят там, нали ТИ имаш работа, всичко е наред... тях кучета ги яли.
Ма щом ти се струва нормално, влачи. Не си единствения такъв тук.
Има платен паркинг на точно 5 метра от нас... винаги е празен... ма ние не сме в 2002ра година... караме коли дето тогава ги е нямало, но все още нямаме 1-2лв. за паркинг... а иначе аз да си звъня като гламав на теб и да те слушам как обясняваш: "ей ся батка слизам, 5 минутки"

Не е проблем да спреш за 2 мин, и да си наоколо, проблем е обаче да спреш за 10 и да ти отнеме още 5 да слезеш до колата си!
Странен манталитет... викаш кво те ебе за олигофрените дето са си паркирали колите и живеят там, нали ТИ имаш работа, всичко е наред... тях кучета ги яли.
Има платен паркинг на точно 5 метра от нас... винаги е празен... ма ние не сме в 2002ра година... караме коли дето тогава ги е нямало, но все още нямаме 1-2лв. за паркинг... а иначе аз да си звъня като гламав на теб и да те слушам как обясняваш: "ей ся батка слизам, 5 минутки"

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
liloff написа:Боли ме че имаш спешна работа, АЗ СЪЩО ИМАМ и като ми спреш пред колата, ми пречиш на моята.
Ами, ако има платен паркинг на него ще спра естествено. Но, ако няма ще запуша някой гараж и ще си оставя номера

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега такива като теб дето си оставят номера и паркират където им падне цял ден висят при мен да завеждат щети и да се оплакват- ма бате аз бех спрел така за 2мин и се връщам и цялата кола издрана и начупена. Това че оставяш тел е хубаво, но има хора дето са по-зле с нервите и това им се струва като ебавка и още повече ги надъхва да чупят, защото видиш ли тоя ми се прави на гъзар като си е оставил тела- я да го наглася аз и така....
Това го пиша не за да се заяждам а да споделя на какво съм се нагледал, аз лично не бих спрял така че да преча на някоя друга кола или пешеходец, понякога обикалям по половин час да намеря място, но в София е така, който не му изнася има мотори и колела и градкски...
Това го пиша не за да се заяждам а да споделя на какво съм се нагледал, аз лично не бих спрял така че да преча на някоя друга кола или пешеходец, понякога обикалям по половин час да намеря място, но в София е така, който не му изнася има мотори и колела и градкски...

Не четете ли преди да пишете? Колегата вече три страници се опитва да обясни, че не запушва никой. За какво ти трябваше изобщо да споменаваш за телефона...
- horhef
- младши ентусиаст
-
Аз пък съм имал ситуация да ми запушат мотора!!! Ама добре, че имах да убивам време и даже ми беше смешно, ама на някой може и да му причернее 

Re: Чие е това БМВ----СА2362МХ ?
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:bigmurzi написа:В Младост само простаци с БМВ-та
Некво комби ми скъса нервите в паркинга на Била тия дниама видях номера и съм сезирал съответните органи
А колко ФОРУМНИ коли спират на местата за инвалиди там...

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колеги темата тръгна в друга посока,
впрочем тя вече е изчерпана.
па ,ако има проблемация свиркайте
впрочем тя вече е изчерпана.
па ,ако има проблемация свиркайте

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3