STAR WARS III

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Май 2005, 18:10

Хмм аз мисля ,че има едно разминаване.....1 и 2 част(3 още съм я гледал) са мнооооого ,ама мноооого по-слаби от 4,5 и 6.....просто старите бяха класика,нещо не виждано и тн.но 1 и 2 какво да кажа ,просто са приравнени с днешните екшъни с много ефекти....не съм голям критик и не претендирам че знам много ,но съм гледал страшно много филми и да ви кажа в днешно време има много малко който да ги гледам с интерес.....колкото до Ръсел Кроу ,хммм има и слаби филми ,но трябва да кажа че в Гладиатор ми хареса как игра(мое мнение) .....скоро ще гледам и 3-тата част на Войните и ще ви кажа какво мисля по -въпроса :D :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 21 Май 2005, 18:46

Вчера случайно попаднах из нета на следното мнение за филма, което като се замисля е абсолютната истена за филма и след дълги разсъждения и аз стигнах до същия извод:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cinema&Number=1943663326&page=0&view=collapsed&sb=5

Що се отнася до филма Криеница, според мен е много интересен до момента, в който се разбра, че зад всичко седи Де Ниро и не мога да разбера защо не свърши тогава. Според мен това си беше логичния край! Вместо това те ме изнервиха с някво си излишно разточителство в гонитби, все едно филма е за малки дечица и да им покажат как ако си лош те наказват, абсолютно безмислено беше, но това си е мое мнение!
Натали Портман не е особено красива, но е много чаровна и с повечко грим наистина е изключително приятна мацка, но това не и помогна особено в Епизод 3! :lol:
F-14, според мен ако си пуснеш такава буйна коса като Анакин и си сложиш една роба тази твоя бивша мацка дето прелича на Натали Портман просто няма да ти устои!!! Но внимавай да не стане беля с близнаци накрая!!! :winky:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 21 Май 2005, 19:28

///M Power написа:Хмм аз мисля ,че има едно разминаване.....1 и 2 част(3 още съм я гледал) са мнооооого ,ама мноооого по-слаби от 4,5 и 6.....просто старите бяха класика,нещо не виждано и тн.но 1 и 2 какво да кажа ,просто са приравнени с днешните екшъни с много ефекти....

:yes: Днес го гледах - и 3 е по-слаб и от 1 и 2 (мое лично мнение). Когато бях на 10 г. мечовете ме впечатляваха, но сега даже 4 в един герой с 4 ръце немогат. Също и супер голямата навалица от хвърчащи неща 8) . 4, 5 и 6 серия са правени във време, когато въпросните ефекти бяха убийствени и никой не ги беше правил, но сега вече утекчават. Това съчетано със "леко" бозававия сюжет направо ме разочарова за пореден път. Първите 3 ме кефиха много повече. Представям си, за какво ще става въпрос във вече появилите се слухове за 7, 8 и 9-ти епизод.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 21 Май 2005, 19:31

това дето го е писал пича е много истинско...филм за живота такъв какъвто е през призмата на един велик гений фантаст.
Но! останалото което си написал за мен също е вярно сякаш си медиум...преди 5 години за малко да стане инфекция...всъщност набеден че съм бащата на Люк и Лея или само на Люк,изведнъж открих заговор от към тъмната страна и затова вече не общувам с въпросната...ама се замислям нали ти казах...и ще направя нещо по въпроса :)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 22 Май 2005, 2:27

Хайде за тези, които са го теглили от АренаБг и субтитрите за CD1 и CD2
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 22 Май 2005, 2:30

TheBoss написа:Хайде за тези, които са го теглили от АренаБг и субтитрите за CD1 и CD2

охохо мерси :yes: тъкме се чудех де да ги търся :):):)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 29 Май 2005, 18:48

Има ли DVD RIp вече?
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Предишна

Назад към Извън Темата