STAR WARS III
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Хмм аз мисля ,че има едно разминаване.....1 и 2 част(3 още съм я гледал) са мнооооого ,ама мноооого по-слаби от 4,5 и 6.....просто старите бяха класика,нещо не виждано и тн.но 1 и 2 какво да кажа ,просто са приравнени с днешните екшъни с много ефекти....не съм голям критик и не претендирам че знам много ,но съм гледал страшно много филми и да ви кажа в днешно време има много малко който да ги гледам с интерес.....колкото до Ръсел Кроу ,хммм има и слаби филми ,но трябва да кажа че в Гладиатор ми хареса как игра(мое мнение) .....скоро ще гледам и 3-тата част на Войните и ще ви кажа какво мисля по -въпроса

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Вчера случайно попаднах из нета на следното мнение за филма, което като се замисля е абсолютната истена за филма и след дълги разсъждения и аз стигнах до същия извод:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cinema&Number=1943663326&page=0&view=collapsed&sb=5
Що се отнася до филма Криеница, според мен е много интересен до момента, в който се разбра, че зад всичко седи Де Ниро и не мога да разбера защо не свърши тогава. Според мен това си беше логичния край! Вместо това те ме изнервиха с някво си излишно разточителство в гонитби, все едно филма е за малки дечица и да им покажат как ако си лош те наказват, абсолютно безмислено беше, но това си е мое мнение!
Натали Портман не е особено красива, но е много чаровна и с повечко грим наистина е изключително приятна мацка, но това не и помогна особено в Епизод 3!
F-14, според мен ако си пуснеш такава буйна коса като Анакин и си сложиш една роба тази твоя бивша мацка дето прелича на Натали Портман просто няма да ти устои!!! Но внимавай да не стане беля с близнаци накрая!!!
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cinema&Number=1943663326&page=0&view=collapsed&sb=5
Що се отнася до филма Криеница, според мен е много интересен до момента, в който се разбра, че зад всичко седи Де Ниро и не мога да разбера защо не свърши тогава. Според мен това си беше логичния край! Вместо това те ме изнервиха с някво си излишно разточителство в гонитби, все едно филма е за малки дечица и да им покажат как ако си лош те наказват, абсолютно безмислено беше, но това си е мое мнение!
Натали Портман не е особено красива, но е много чаровна и с повечко грим наистина е изключително приятна мацка, но това не и помогна особено в Епизод 3!

F-14, според мен ако си пуснеш такава буйна коса като Анакин и си сложиш една роба тази твоя бивша мацка дето прелича на Натали Портман просто няма да ти устои!!! Но внимавай да не стане беля с близнаци накрая!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:Хмм аз мисля ,че има едно разминаване.....1 и 2 част(3 още съм я гледал) са мнооооого ,ама мноооого по-слаби от 4,5 и 6.....просто старите бяха класика,нещо не виждано и тн.но 1 и 2 какво да кажа ,просто са приравнени с днешните екшъни с много ефекти....

- F-14
- младши ентусиаст
-
това дето го е писал пича е много истинско...филм за живота такъв какъвто е през призмата на един велик гений фантаст.
Но! останалото което си написал за мен също е вярно сякаш си медиум...преди 5 години за малко да стане инфекция...всъщност набеден че съм бащата на Люк и Лея или само на Люк,изведнъж открих заговор от към тъмната страна и затова вече не общувам с въпросната...ама се замислям нали ти казах...и ще направя нещо по въпроса
Но! останалото което си написал за мен също е вярно сякаш си медиум...преди 5 години за малко да стане инфекция...всъщност набеден че съм бащата на Люк и Лея или само на Люк,изведнъж открих заговор от към тъмната страна и затова вече не общувам с въпросната...ама се замислям нали ти казах...и ще направя нещо по въпроса

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3