Някой да си е купувал тютюн на черно?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Някой да си е купувал тютюн на черно?
The_Ancient написа:http://smokin4free.com/
Не доставят до България.....

bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка ДавидовияНяма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук
Давидоф 5,20

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка ДавидовияНяма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук
п.с. вече по спирките в Люлин пише:"Цигари само на нови цени"...явно хората са го закъсали и питат:"абе от тия със старите цени имате ли???"
да,апък King е 4.30,не мерси бахти цените

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми
За икономиката също - кой ще пуши Виктори / ММ и т.н. БГ цигари като са на жълти стотинки разлика от световните марки ???

За икономиката също - кой ще пуши Виктори / ММ и т.н. БГ цигари като са на жълти стотинки разлика от световните марки ???
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
valdesbg написа:За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми![]()
Да ама и навънка заплатите са

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
ME4KY написа:valdesbg написа:За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми![]()
Да ама и навънка заплатите са![]()
В сравнение с Америка тук цигарите са евтини...там по будките и в магазините Бяло Марлборо струва~7-8 $ (за тях това е добре,но за нас..)представете си Американеца като дойде в България дали не му е на оферта да купува цигари с кашони?Тук цялата държава ще му е като "Free Shop"

Speed?

Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец. 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
ivan1979g написа:Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец.
офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
georgymk написа:ivan1979g написа:Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец.
офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама
И аз, и аз

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
От ментетата повечето са зле но чат пат изкачат и добри
но за 2 -2.10 толко,направо са зи златни за тея пари 

- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
bojanski написа:ME4KY написа:valdesbg написа:За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми![]()
Да ама и навънка заплатите са![]()
В сравнение с Америка тук цигарите са евтини...там по будките и в магазините Бяло Марлборо струва~7-8 $ (за тях това е добре,но за нас..)представете си Американеца като дойде в България дали не му е на оферта да купува цигари с кашони?Тук цялата държава ще му е като "Free Shop"![]()
Има лимит - и един стек няма да може да изнесе ! Тук да пуши колкото си иска - парата остава в БГ . Колкото до това колко там струва .... те всички цени са ни Хевропейски , ама заплатите как са а ? Да е жива и здрава и просперираща контрабандата

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Aз си поръчах вчера от пича,и чакам да дойде утре тютюнчето.Още някой беше писал че си е поръчал,ма повече писано от него в темата нема
Ще ви съобщим утре като дойде как е,ма при всяко положение ще е по-добре от бандероли 

georgymk написа:офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама
офф..и аз се мъча от години да ги спра, какво ли не пробвах, не съм вярвала, че след 12 години пушене, по над кутия на ден.., ще успея, но факт...и не от инат, не от воля.. прочетох метода на Алън Кар..вземете си книгата, 16,00 лв струва, колкото 3 кутии цигари, но убедена съм половината от вас, които я прочетат, повече няма да сложат цигара в устата си.
Съжалявам само, че едно време като ми я препоръчаха, не повярвах..
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:georgymk написа:офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама
офф..и аз се мъча от години да ги спра, какво ли не пробвах, не съм вярвала, че след 12 години пушене, по над кутия на ден.., ще успея, но факт...и не от инат, не от воля.. прочетох метода на Алън Кар..вземете си книгата, 16,00 лв струва, колкото 3 кутии цигари, но убедена съм половината от вас, които я прочетат, повече няма да сложат цигара в устата си.
Съжалявам само, че едно време като ми я препоръчаха, не повярвах..
Ми разкажи на 2 на 3 за кво иде реч, не да дам некви 16 кинта, и пак нищо.....
Тези дето защитават, тва за скъпите цигари, че видиш ли тук били по евтини, ако хората взимаха по 3К лева, надали щеха да се оплакват, че цигарите са им 5 лв или 10лв, ама нейсе

Сондьора написа:Ми разкажи на 2 на 3 за кво иде реч, не да дам некви 16 кинта, и пак нищо.....
Тези дето защитават, тва за скъпите цигари, че видиш ли тук били по евтини, ако хората взимаха по 3К лева, надали щеха да се оплакват, че цигарите са им 5 лв или 10лв, ама нейсе
На две на три...опасявам се, че с две-три думи, най-много да те откажа да я прочетеш...

та общо взето неговия метод не е да ти обяснява, колко са вредни цигарите (по волевия метод...да ги спреш и да живееш с мисълта, че се лишаваш от нещо, а точно обратното). пушачите пушат, заради илюзията, че цигарите са приятни и ти дават увереност, общо взето те са си доказан наркотик, към който привикваш още с първата цигара..ако цигарите бяха приятни на вкус, никой нямаше да пуши..те са гадни и отвратителни и ние насила свикваме с тяхния вкус, просто защото вече ни липсва дозата никотин..Уффф...не стааа с две-три думи....земи си книгата..

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5