Някой да си е купувал тютюн на черно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Re: Някой да си е купувал тютюн на черно?

Мнение от gold_1 » 02 Апр 2010, 18:53

The_Ancient написа:http://smokin4free.com/

Не доставят до България..... :confused:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Мнение от Jessy » 02 Апр 2010, 19:49

bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка Давидовия :yes: Няма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук :!:

Давидоф 5,20 :shock: значи са го вдигнали само с 20 стотинки, така ли?
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 02 Апр 2010, 20:14

bojanski написа:Бяло Виктори-4.70 лв. , Бял Давидоф-5.20 лв. не е ли на сметка Давидовия :yes: Няма смисъл за 50 ст. да пуша нашенски цигари-боклкук :!:

п.с. вече по спирките в Люлин пише:"Цигари само на нови цени"...явно хората са го закъсали и питат:"абе от тия със старите цени имате ли???" :lol:

да,апък King е 4.30,не мерси бахти цените :ranting:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Потребител
Аватар
Кара: Partner VTC/Mondeo
Мечтае да кара: E90 330Xd

Мнение от valdesbg » 02 Апр 2010, 20:41

За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми :twisted:
За икономиката също - кой ще пуши Виктори / ММ и т.н. БГ цигари като са на жълти стотинки разлика от световните марки ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 03 Апр 2010, 2:36

valdesbg написа:За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми :twisted:
За икономиката също - кой ще пуши Виктори / ММ и т.н. БГ цигари като са на жълти стотинки разлика от световните марки ???

Да ама и навънка заплатите са :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от bojanski » 03 Апр 2010, 10:15

ME4KY написа:
valdesbg написа:За една година борото : 3.50 , 3.90 , 4.20 , сега 5.00 лв. Мислят за здравето ми :twisted:

В сравнение с Америка тук цигарите са евтини...там по будките и в магазините Бяло Марлборо струва~7-8 $ (за тях това е добре,но за нас..)представете си Американеца като дойде в България дали не му е на оферта да купува цигари с кашони?Тук цялата държава ще му е като "Free Shop" :lol: :smoke:
Speed?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 04 Апр 2010, 2:57

Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Апр 2010, 3:02

ivan1979g написа:Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец. :mhihi:

офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама :banghead:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Апр 2010, 4:08

georgymk написа:
ivan1979g написа:Един приятел реши въпроса по най-лесния начин, спря да пуши. И сега ще си сменя колата, защото му остават едни 200 лева на месец. :mhihi:

офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама :banghead:

И аз, и аз :mhihi: Очаквайте включване в подфорум Купува, тема със заглавие Купувам Е30 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Потребител
Аватар

Мнение от snickers_ » 04 Апр 2010, 23:05

От ментетата повечето са зле но чат пат изкачат и добри :) но за 2 -2.10 толко,направо са зи златни за тея пари :)

Потребител
Аватар
Кара: Partner VTC/Mondeo
Мечтае да кара: E90 330Xd

Мнение от valdesbg » 07 Апр 2010, 11:21

bojanski написа:
ME4KY написа:

В сравнение с Америка тук цигарите са евтини...там по будките и в магазините Бяло Марлборо струва~7-8 $ (за тях това е добре,но за нас..)представете си Американеца като дойде в България дали не му е на оферта да купува цигари с кашони?Тук цялата държава ще му е като "Free Shop" :lol: :smoke:

Има лимит - и един стек няма да може да изнесе ! Тук да пуши колкото си иска - парата остава в БГ . Колкото до това колко там струва .... те всички цени са ни Хевропейски , ама заплатите как са а ? Да е жива и здрава и просперираща контрабандата :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 08 Апр 2010, 14:10

Aз си поръчах вчера от пича,и чакам да дойде утре тютюнчето.Още някой беше писал че си е поръчал,ма повече писано от него в темата нема :help: Ще ви съобщим утре като дойде как е,ма при всяко положение ще е по-добре от бандероли :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 08 Апр 2010, 14:30

georgymk написа:офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама :banghead:

офф..и аз се мъча от години да ги спра, какво ли не пробвах, не съм вярвала, че след 12 години пушене, по над кутия на ден.., ще успея, но факт...и не от инат, не от воля.. прочетох метода на Алън Кар..вземете си книгата, 16,00 лв струва, колкото 3 кутии цигари, но убедена съм половината от вас, които я прочетат, повече няма да сложат цигара в устата си.
Съжалявам само, че едно време като ми я препоръчаха, не повярвах..

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Апр 2010, 15:19

krystal написа:
georgymk написа:офф,и аз се мъча да ги спра,ама като ми харесва...бях ги спрял за около 2-3 седмци ама :banghead:

офф..и аз се мъча от години да ги спра, какво ли не пробвах, не съм вярвала, че след 12 години пушене, по над кутия на ден.., ще успея, но факт...и не от инат, не от воля.. прочетох метода на Алън Кар..вземете си книгата, 16,00 лв струва, колкото 3 кутии цигари, но убедена съм половината от вас, които я прочетат, повече няма да сложат цигара в устата си.
Съжалявам само, че едно време като ми я препоръчаха, не повярвах..

Ми разкажи на 2 на 3 за кво иде реч, не да дам некви 16 кинта, и пак нищо.....

Тези дето защитават, тва за скъпите цигари, че видиш ли тук били по евтини, ако хората взимаха по 3К лева, надали щеха да се оплакват, че цигарите са им 5 лв или 10лв, ама нейсе ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 08 Апр 2010, 15:32

Сондьора написа:Ми разкажи на 2 на 3 за кво иде реч, не да дам некви 16 кинта, и пак нищо.....

Тези дето защитават, тва за скъпите цигари, че видиш ли тук били по евтини, ако хората взимаха по 3К лева, надали щеха да се оплакват, че цигарите са им 5 лв или 10лв, ама нейсе ;)

На две на три...опасявам се, че с две-три думи, най-много да те откажа да я прочетеш... :mhihi: (дано не бягаме много от темата), автора е бивш пушач, пушел е по 100 цигари на ден, минимум 60, в продължение на 30 години..това ме изуми..
та общо взето неговия метод не е да ти обяснява, колко са вредни цигарите (по волевия метод...да ги спреш и да живееш с мисълта, че се лишаваш от нещо, а точно обратното). пушачите пушат, заради илюзията, че цигарите са приятни и ти дават увереност, общо взето те са си доказан наркотик, към който привикваш още с първата цигара..ако цигарите бяха приятни на вкус, никой нямаше да пуши..те са гадни и отвратителни и ние насила свикваме с тяхния вкус, просто защото вече ни липсва дозата никотин..Уффф...не стааа с две-три думи....земи си книгата.. :oops:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата