равносметка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: равносметка

Мнение от dimithur » 09 Апр 2010, 14:37

Сори не знаех, че е починал, поне от снимката мотора не изглежда много потрошен :| Но и от негова страна е било нехайно ... да кара със 160 ? :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 09 Апр 2010, 15:36

Мале,мале реалноста е шокираща :( Нека всички колеги с повечко товар в главата,да помагат на тези с по малко,да не се затриеме по пътищата,че последната седмица КАТ хрониката е доста черна.Бъдете толерантни.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Апр 2010, 20:39

bigmurzi написа:
dimithur написа:Хах добре се е целнал моториста :mhihi: Добре, сега как да го обясня, че все пак да ме разберете. Що си мислите, че са измислени ограниченията на скоростта ??? Сигурно за да се дават излишни пари за знаци само ? И пак го казвам за пореден път - в 90% от случайте на катастрофи са по вина и на 2мата водачи (говоря за подобни случаи като на снимката по-горе от поста на колегата. Пикапа е виновен, че прави некакви нереално откачени маневри, а матористчето е виновно, че е карал ... кой знае с колко , всеки случай е било доста над 90 ;) И вероятно (ако не е бил много потрошен) са му написали акт за несъобразена скорост, което си е съвсем в реда на нещата ;)

честно казано не ти разбирам сърказма! .. момчето е мъртво, починал е на място след удара.
скоростта с която се е врязал в пикапа е 160км/ч. ако това има значение толкова за теб.
идеята ми беше да покажа как с нехайство зад волана се отнема живот!

Лека му пръст на момчето!
Но нехайството в случая не е било едностранно....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 11 Апр 2010, 11:46

Ами за съжаление така е българската действителност,все едно никой не го е че тоз правилник.
Аз не претендирам за кой знае какъв дисциплиниран водач ама поне си давам мигачи и пешеходци като видя на пътеката си ги изчаквам без да се вълнувам,а някои направо откачат не знам за къде бързат ама май за ония свят :dunno: .
Принципно много ме дразни факта като кажа че карам БМВ и всичко почват с това как тия с БМВ-та били карали като луди,нищо не спазвали ама върви обяснявай че не е от колата а от комплексите които имат да избиват някои хора.
Тези клипчета мисля че трябва да ги дават по телевизията и дори ако дететео ги види иа ктао види баща си или майка си да се прави на шумахер да му каже-Ти нали видя какво стана по телевизията!- и ако тогава не се замисли :dummy: си мисля че трябва да ни закрият като държава :censored:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Предишна

Назад към Извън Темата