Закопчаха Николай Цонев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Закопчаха Николай Цонев

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 9:02

Симпатизантчето на Атака, нещо си в грешка- и то сериозна... Никой не ги защитава- виновни са на 100%. Дали за кабела, дали за друго- все има за к'во да ги бутнат в пандиза при бай мангал. И мястото им е там- спор няма... Ама това е работа на съда да го докаже- дали ще успеят е друг въпрос, мен лично ме съмнява да получат ефективна присъда...

Къде е проблема ще питаш, че нещо сме недоволни- чувал съм, че в тая държава има закони и принципа е "Невинен до доказване на противното"... Тоест онея качулатите прекаляват- не е оказана съпротива, за да извършват ареста на "невинен" по такъв начин. А познай сега дали няма да се възползват от това ;) А утре ако адвокатите заведат едно дело в Страсбург и вземат, че го спечелят познай кой ще им плаща на тея обезщетение- аз и ти... И що- понеже някой решил да си прави реклама "Вижте как арестуваме министри"... Алоооо, бат мухобойко, зрелищен арест и ефективна присъда нямат нищо, ама хич нищо общо ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Апр 2010, 9:04

И после сърцераздирателната реплика "ние ги хващаме, ТЕ ги пускат" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Апр 2010, 9:07

saleen написа:И после сърцераздирателната реплика "ние ги хващаме, ТЕ ги пускат" :mhihi:

А лъжа ли е?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Апр 2010, 9:14

Поредната издънка на МВР...
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 02 Апр 2010, 11:19

'На умрело куче нож вадят' !!!!!???????
Умрелите кучета сме ние бе, че ги търпяхме толкова години да ни се подиграват, нека сега малко ние им се подиграваме, 'невинен до доказване на противното' - вярно, освен ако не те хванат на местопрестъплението, както във случая, 'фалшиви срс-та' - а ти джордане на колко си? дето даваше за пример снимки на Бойко с тато?? и това било доказатекство къв бил Бойко??????

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 02 Апр 2010, 13:07

Хич не ми и трябва да гледам снимки на ББ с починали вече хора.
за разлика от това,обаче ББ си е все още жив и здрав и всички знаем от къде е тръгнал,каква уж охранителна фирма имаше,в какви кръгове бъркаше тая фирма.Всички знаем и в съвремените учебници по история го пише какви постове заемаше ББ и какви правомощия имаше и тогава за да се справи с престъпността,защото едва след конфликта му с Руменчо Петков тоя пожарникар се отказа да е главен секретар на МВР,защото функциите му бяха доста кастрирани.Къде бля когато длъжността главен секретар на МВР беше негова и то в период,когато имаше повече правомощия и от министъра на вътрешните работи????Как така беше дупе и гащи с Тато,после беше жълтурко от НДСВ и там го направиха човек с една успешна ПР акция съвкупност от фамилиарно-арогантното му поведение по време на интервЮта и политическата подкрепа на силните на деня тогава-НДСВ.А сега подмолно от скрит лидер на ГЕРБ стана и премиер.Абе как може да ви заблуждава едно такова хамелеонско поведение,последно някой да ми каже Бойко червен,жълт или гербер е????А???
Дянков посдкочи като девствена мома барната за междубедрието,че не бил уведомен че разговорът му с президента се записва.Е Николайчо Цонев предупредиха ли го вчера че ще го снимат и че ще го унижат пред цяла България а сигурен съм и пред Европейските медии.Как може изнасилвачи,мутри,убийци,наркопласьори,сутеньори да им дават да си крият лицата с качулките на анцузите,с ръкавите вдигнати пред фотообективите ,а на тоя човек,който по време на ареста е бил в процес на събиране на улики срещу него /забележете улики,а не дори доказателства/ да не му дадът правото като бял човек да излезе с тях,като само леко го попритискат от двете му страни.Аз не виждам в клипа той хладно или огнестрелно оръжие ли държи ,че с такава свинска злоба му крещеше милиционерчето????
Утре всяко от тези действия може да се обърне срещу всеки обикновен гражданин,просто защото кварталното ченге го е заподозрял че краде рекламните бланки от пощенските кутии на съседите си.
Вдигнете си очите малко по-далеч от зрелището и сеира на деня и вижте авторитаризмът и потъпкването на човешки права в пълната им сила.
Не всеки добре облечен и с хубава кола е престъпник,не всяка жена с къса пола и силен грим е к**ва,не сме станали по-добре откакто ГЕРБ са на власт и никой няма право да осъжда друг на база слухове и прочетено в жълтата преса,докато съд не отсъди това.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Апр 2010, 13:43

Кажи честно колега,да не се разплака от умиление за Николайчо и човешките му и граждански права...
Аз едвам се сдържах :cry: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 13:45

Oх много сте интересни :lol: Ми как трябва да го арестуват, да му прострат едно червено килимче до ареста и да го помолят да ходи по него :lol: Операцията както се вижда от клипчето, е под ръководството на прокуратурата, така че всичко си е напълно законно. Според мен се притеснявате, че ще започнат да действат така спрямо обикноветени хора в даден момент. Е аз ще ви дам жокер. Тея спрямо "обикновените" хора действат 10 пъти по брутално и то от време оно, още от както са създадени. Ама там не правят клипчета, щото не е много лицеприятна гледката да гледаш как го изритват некой от леглото по долни гащи :lol: Въобще опреш ли тея с качулките да те арестуват, вервайте ми ще ядете много повече бой от господина бивш министър. Па досега не съм чул, некой да е осъдил държавата с Страстбург за това, че е бил набит от баретите :lol: Не ме разбирайте погрешно и аз не съм за полицейския произвол, грам даже. Мисля че наистина има много други обикновени граждани пострадали от полицейския произвол в държавата, ма за тях някак си не се говори - http://bgpetition.com/Max-nevinen-do-do ... index.html . Ето това е пресен пример, аз се подписах в тая петиция, може и вие да го направите :yes: А за другаря цонев единствено бих се подписал под искането да му се наложи по голяма присъда :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Апр 2010, 13:45

Не става въпрос за граждански права, става въпрос за превишаване на правомощия и нарушаване на закона от г-дата полицаи, което може да се превърне в предпоставка за много лошо развитие на ситуацията...
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 02 Апр 2010, 13:55

eraziel написа:Не става въпрос за граждански права, става въпрос за превишаване на правомощия и нарушаване на закона от г-дата полицаи, което може да се превърне в предпоставка за много лошо развитие на ситуацията...

Както написа колегата по горе това превишаване на правомощия си е практика от времена незапомнени,а къде е базата за сравнение-щети за 120 млн :!: :idea: и нежните чувства и крехко достойнство на бивш министър с вид на :gay:
повечето от вас не помнят явно,че при подобно ситуация на Боян Петракиев Барона му даде фира ченето,не че са аналогични случаи,ама пък на тоя освен че му извикаха,че е престъпник,което е обществена тайна,какво друго му направиха ??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 14:28

dimithur написа:....

Как да го арестуват ли- тихо и кротко... Влизат, казват му защо го арестуват, казват му правата и му слагат белезниците... Толкова- няма нужда от показаното във видеото... А и честно казано не ми е много ясно защо качулатите трябва да го арестуват, ама предполагам има причина :dunno: Това си е чиста проба полицейски произвол или к'вото там се води...

Значи си против същият този полицейския произвол спрямо "обикновените хора", но нямаш нищо против към конкретно ТОЗИ пол. произвол- може би защото е срещу бивш министър и той си го е заслужил това отношение... Че той с какво е по-различен от мен и теб :?: Какво беше, "Законът е еднакъв за всички" или може би "Всички са равни пред закона" или к'вото е там в този смисъл... Не ми пука кого арестуват, още по-малко ми дреме дали го арестува кварталният полицай или някой от НСБОП- щом НЕ е оказана съпротива всичко ТРЯБВА да мине тихо и кротко. Ако се бунтува нещо- смазват го от бой, но иначе никой не заслужава такова отношение.
Според теб е нормално качулатите да бият (с повод или без- най вече без повод, ей тъй за кеф) и му се е разминало леко- е, за мен НЕ е нормално.

=============================

Bogat-Beden, практика е- ама не е законно, там е проблемът... Дали това превишаване на правата няма да обърка процеса- добър адвокат и за по-малко може да се хване и да ги отърве :roll: И после пак ще има: "Ние ги хващаме, те ги пускат"... Зависи как ги хващате обаче- за подобни дела ВСИЧКО трябва да е според буквата в закона свършено... Не, не според буквата- и запетайките трябва да се спазят за да няма процесуални нарушения и всичко да зависи от доказателствата, а не от това кой какво е забравил да направи...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 02 Апр 2010, 14:32

Колега *jordanpar*, напълно споделям твоето виждане за нещата.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Апр 2010, 14:41

Защитата на Цонев ще заведе дело за нарушаване на човешките права му в Страсбург, познайте после кой ще го плаща обезщетението - цяла България :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Апр 2010, 15:21

как не можете да разберете, че написано във вестник и тва ,че са те арестували качулки не те прави виновен. не! просто в съда се доказва виновен или невинен -не при ареста,не щото сме чули за СРСта и не щото некъв смешник е казал : ти си истински престъпник. и докато не докаже български съд ,че тоя човек е престъпник,а и дори да е -полицаите и онова посмешище за прокуратурата трябва да се отнасят към него като към заподозрян,а не да му скачат като петли. ма било нормално да бият!?!?брееееййй....!!! а нормално ли ше им стане некой по-серт да им напраи показно с нещо с много патрони !?!? избиха се едно време на белите брези точно щото са много умни и нормални. сложили некви маски и станали батмановци като тоя ,дето ги е пратил. смешно е ,но е и тъжно ,щото народа се кефи,вика -да мре ,но не се сеща ,че същото може скоро да му се случи и на него, на близък,на приятел и тогава като ревне -нема кой да го чуе ,че имало полицейски произвол! и -да! щото прокурор имало -начи е законно! ми попрочетете и за тоя прокурор малко да го видите къв е....!въпреки ,че аз присъди като него не искам да му издавам.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 02 Апр 2010, 15:41

Така като чета,ако стане невъзможното и тоя нереализиран гей верно флезе на топло,половината форум май ще тича на свиждане храна и памперси да му носи... :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата