Колите с десен волан в Б-я
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
Re: Колите с десен волан в Б-я
Няма как да стане само със застрахователите . ГО се прави само по талончето , оглед няма ... как да разберат че е с десен волан ? Да се забрани регистрацията (не че няма да си ги карат с английската) , вноса не : по-евтини части да има .
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Coulthard написа:ако ще и на 30 години да е колата ако е обслужена и в ръцете на собственик мераклия ще те направи пумпал с тая 320д... годините на дадена кола нямат нииищо общо с надеждноста и сигурноста на пътя, а за дясна дирекция и извънградско особено планински райони няма нужда дори и да коментираме, само да бутнат застроховките и половината собственици на англичанки ще прибелят очите
Аз не съм казал че карам бегачка но като гледам повечето стари коли,как го поддържат си правя изводите а относно твоя ТДС няма да си ти човека за каквото и да е

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
...... по-евтини части да има - АБСОЛЮТНО
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
martin_g60 написа:Coulthard написа:ако ще и на 30 години да е колата ако е обслужена и в ръцете на собственик мераклия ще те направи пумпал с тая 320д... годините на дадена кола нямат нииищо общо с надеждноста и сигурноста на пътя, а за дясна дирекция и извънградско особено планински райони няма нужда дори и да коментираме, само да бутнат застроховките и половината собственици на англичанки ще прибелят очите
Аз не съм казал че карам бегачка но като гледам повечето стари коли,как го поддържат си правя изводите а относно твоя ТДС няма да си ти човека за каквото и да е
избиваш комплекси поспри се не съм ти плюл колата просто коментирам че доста стари колички могат да те направят да си говориш сам, а относно ТДС-а... е поне имам 6 цилиндъра

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Тази дума даже не знам какво значи
а иначе няма смисъл от глупости и безсмислени теми-Жив и здрав...

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3