Колите с десен волан в Б-я

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Partner VTC/Mondeo
Мечтае да кара: E90 330Xd

Re: Колите с десен волан в Б-я

Мнение от valdesbg » 10 Апр 2010, 8:46

Няма как да стане само със застрахователите . ГО се прави само по талончето , оглед няма ... как да разберат че е с десен волан ? Да се забрани регистрацията (не че няма да си ги карат с английската) , вноса не : по-евтини части да има .

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Апр 2010, 19:28

Coulthard написа:ако ще и на 30 години да е колата ако е обслужена и в ръцете на собственик мераклия ще те направи пумпал с тая 320д... годините на дадена кола нямат нииищо общо с надеждноста и сигурноста на пътя, а за дясна дирекция и извънградско особено планински райони няма нужда дори и да коментираме, само да бутнат застроховките и половината собственици на англичанки ще прибелят очите

Аз не съм казал че карам бегачка но като гледам повечето стари коли,как го поддържат си правя изводите а относно твоя ТДС няма да си ти човека за каквото и да е :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 10 Апр 2010, 20:32

...... по-евтини части да има - АБСОЛЮТНО

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 10 Апр 2010, 21:16

martin_g60 написа:
Coulthard написа:ако ще и на 30 години да е колата ако е обслужена и в ръцете на собственик мераклия ще те направи пумпал с тая 320д... годините на дадена кола нямат нииищо общо с надеждноста и сигурноста на пътя, а за дясна дирекция и извънградско особено планински райони няма нужда дори и да коментираме, само да бутнат застроховките и половината собственици на англичанки ще прибелят очите

Аз не съм казал че карам бегачка но като гледам повечето стари коли,как го поддържат си правя изводите а относно твоя ТДС няма да си ти човека за каквото и да е :mhihi:

избиваш комплекси поспри се не съм ти плюл колата просто коментирам че доста стари колички могат да те направят да си говориш сам, а относно ТДС-а... е поне имам 6 цилиндъра ;)
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Апр 2010, 21:21

Тази дума даже не знам какво значи :mhihi: а иначе няма смисъл от глупости и безсмислени теми-Жив и здрав...

Предишна

Назад към Извън Темата