Някой ден ще лежа за убийсто на мангасарян.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Май 2005, 15:13

StuNNeR написа:Говорим си,че трябва да се отнасяме демократично с тях,но представете си,че на някав грозен циганин изнасили приятелката ви недай си боже!Аз лично ще го застрелям и цялата му рода до десето коляно!Никой нищо не прави докато не го изпита на собсвен гръб!

Както наскоро гледах един български филм с цар Борис,а той казваше така на предателите:
-Да му се отреже глава,както на жена му, така и на децата му,цялата рода и слугите!

Не бяха предателите, а отказалите да се покръстят май.
Аз в казармата един помак като ми рече "деба твойта майка българска" и вечерта организирах едно "покръстване". Юсуф стана Юлиян, Ибрахим- Илиян и т.н.. после сички българи се обръщахме с тязи имена към тях и им беше забранено да си ползват турските имена. За тая работа ми свалиха 2 нашивки, ма кой му пука :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Май 2005, 19:16

StuNNeR написа:Говорим си,че трябва да се отнасяме демократично с тях,но представете си,че на някав грозен циганин изнасили приятелката ви недай си боже!Аз лично ще го застрелям и цялата му рода до десето коляно!Никой нищо не прави докато не го изпита на собсвен гръб!

Както наскоро гледах един български филм с цар Борис,а той казваше така на предателите:
-Да му се отреже глава,както на жена му, така и на децата му,цялата рода и слугите!

Не съм съгласен с тебе по добре е всички цигани да бъдат изселени . :evil:
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 28 Май 2005, 10:41, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 27 Май 2005, 19:38

bmw maniqk ivo bmw написа:

Не съм съгласен с тебе по добре е всички цигани да бъдат изселени . :evil:

Къде бе ? Къде да ги изселят ? В Англия, Германия ? Къде ?!@#?!#?????/ Коя страна ще приветства мизерниците, крадците и пропадняците от БГ ?

Те да не са вчерашни?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Май 2005, 20:07

Еми да им направят някаде остров мангасарян. :mhihi:
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 27 Май 2005, 20:11

"Мангал" идва от племето на мангалите, което проиzлиzа от Индия. Затова да ги връщат там. Не че те имат недостиг на хора де :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Май 2005, 0:26

Някой ден ще лежа за убийсто на мангасарян.

..дават само 5 години.., ако си навит да се разделиш с тях давай.. имам приател лежал точно толкова за убииство на циганин точно в кв. "Захарна Фабрика"..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Май 2005, 0:51

5 са ми много ама ко знам, че няма ме фанат ще очистя барем един :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Май 2005, 7:07

според мен само превъзпитаване може да оправи проблема - няма къде да ги изселим, не можем да ги утрепем и да показваме нечовешко отношение... ама за всяко едно престъпления трябва да ги наказваме възможно най-сурово! ако пребият някой - да пребием цялата им рода, ако изнасилят някоя - да им отрежем ония работи и да ги накараме да си ги изядат, ако откраднат - режем поне по 1 ръка оо лакътя...
те като си знаят че след всяка кражба ще лежат на болнично легло поне месец и че никогга няма да се възстановят цялостно щото ще им липсва я ръка я крак я нещо другго.... на 3-4-то престъпление вече ще започнат да се замислят по-сериозно...
друг вариант не виждам, даже и при тоя начин ще е доста трудно като се има предвид че тия хора раждат деца за да могат после да им продадат органите или в най-добрия случай с ясната цел да искарват пари от тях като ги карат да просят.....

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 28 Май 2005, 9:50

Tano написа:
viper написа: Човека е само един!!!!

Доживях. Евала!

Мерси!!! Ама докато им плащам от заплатата си за да се размножават като мишки, да крадат и да пребива пенсионери и деца само това е оправията - ГУЛАГ!!! Пищова до главата и да бачка, ако не - ще съхне на някое дърво - това поне е 99.99% безплатно.
Малцинства, зачитане на правата, ала-бала. Да дойдат европейците да ги хранят и да им търпят мизерийте и тогава да видиме каква песен ще запеят.

А, по въпроса за Хитлер - всеки си има мнение. Моето е, че ТОЙ Е ЧОВЕКА!!!!!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 28 Май 2005, 11:00

Какви малцинства бе брато? В най скоро време ние ще станем малцинство в тая държава . . . която всъщност е НАША! :evil: :evil:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Май 2005, 12:53

WeiSTD :arrow: Аз тоя извод отдавна съм си го направил :uups: :uups:
За съжаление тенденцията е да продължи със същото темпо.
И вече песента да не е
МОЯ СТРАНА,МОЯ БЪЛГАРИЯ а
МОИА СТРАНЯ,МОИА МАНГАЛИЯ :evil:
Поклон пред Паметта на Емил Димитров че го споменавам по този повод
:roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Май 2005, 13:48

И аз ги мразя ,защото все се оплакват че нямат работа и пари ,ама ако някой има път към Филиповци нека погледне какви коли карат и какви къщи строят в циганската махала .Да не говорим че правят сватби за по 500000лв .

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 28 Май 2005, 14:26

Циганите на сапун!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от peshovec » 28 Май 2005, 15:31

Най-добре да се гласува закон за безнаказано изтребление на циганите иначе оправия няма. Другият вариант е да се направи една държава Мангасахара на мястото на пустинята и се пуска нашия човек там барабар с родата му. Истината е че докато мангалите получават социални помощи с които да могат да се издържат ще продължават да се плодят. Затова най хуманно ще е да им се спрат помощите и да умрат от глад :mhihi:. Между другото това е реално решение на проблема - нулеви преференции и без социални помощи - ше раждат тогава с цел да има какво да сложат на масата да ядът а не с цел да получават социални надбавки. :evil:
кое си сака оно си требе

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата