Писна ми от скапаната държава

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Писна ми от скапаната държава

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:09

Принципно и аз подкрепям сегашното правителство с две ръце ... ама може и още. Запазвам си правото да проявявам градивни критика, не само е така да плюя, щото ... съм българин ;) Ясно няма пари, има колкото да се закърпят дупките тук там. ОК няма лошо ... ама защо требва да е по тоя начин, дето го снимах пред нас днеска :evil: Живееме в 21 век, имаме 4 ядрени домашни компютри с 3+гхз процесори, коли, които паркират сами и .... 10 мангала дето фърлят асфалт от камиона в дупката :evil: :evil: :evil: Е сори, ама за какви икономии говорим ? Тая работа не могат ли да я свършат 2ма човека с едно малко валяче ? Хем и по хубаво ще я направат . А хубостниците цял ден се развозват с разпаднал се камион "Мадара" дето харчи 100/100 , за да си оставят ръцете накрая . Ми не става така :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:10

Принципно и аз подкрепям сегашното правителство с две ръце ... ама може и още. Запазвам си правото да проявявам градивни критика, не само е така да плюя, щото ... съм българин ;) Ясно няма пари, има колкото да се закърпят дупките тук там. ОК няма лошо ... ама защо требва да е по тоя начин, дето го снимах пред нас днеска :evil: Живееме в 21 век, имаме 4 ядрени домашни компютри с 3+гхз процесори, коли, които паркират сами и .... 10 мангала дето фърлят асфалт от камиона в дупката :evil: :evil: :evil: Е сори, ама за какви икономии говорим ? Тая работа не могат ли да я свършат 2ма човека с едно малко валяче ? Хем и по хубаво ще я направат . А хубостниците цял ден се развозват с разпаднал се камион "Мадара" дето харчи 100/100 , за да си оставят ръцете накрая . Ми не става така :dunno:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Апр 2010, 22:18

щот някои хора останаха без чадърчета и ся се обаждат за тва- ама така е в дивия изток, кой както може.
макар че за една-та х6-ца, дет е нещо нормално в европа с нормално образование- тук си е луда надпревара. Познавам хора с по 25к доход на месец каращи сеатче за 5к, що ли :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 14 Апр 2010, 22:20

Прав си колега :) ,точно така е! За гориво на Мадарата пари имат,а за техника нямат! На брашното евтини-на триците скъпи,българска поговорка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 14 Апр 2010, 22:22

моето мнение е че всичките са за разстрел :bang: ;)

изчетох ви коментарите нема смисъл да ви повтарям думите ама квото и да се оплакваме
тука кой ще ни чуе я да излезем всички отвън да ги стиснем за гушите... оп грешка
1-во ако се стигне до там примерно дш 100 000 съгласни със това едва дали и половината ще идът да недоволстват пред парламента или пред някоя община а пък ако са 2/3-ма ше ги искарат луди е хайде за ръчичка и в психатрията ако са 1000 no problemo полицията идва показва малко екстри и всичко по живо по здраво и пак се почват оплаквания по между си е тва е Българина ТЪП свикнал да го газят и да бъде под чехъл 500 год под робство на фесовете а сметнете под нашето до кога ще бъдем

със 2 думи ..... нямам думи :dummy: :dunno: ................................
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:27

Аз съм останал с впечатлението, че хората на запад, които карат Х5 и Х6 са пенсионери, които са случили на добър пенсионен фонд ;) От друга страна в Мадрид не успях да видя нито една кола за над 100к евро ;) За разлика от тука, дето всеки ден ги гледам по жълтите павета такива ;)
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 14 Апр 2010, 22:29

///M Rider написа:моето мнение е че всичките са за разстрел :bang: ;)

изчетох ви коментарите нема смисъл да ви повтарям думите ама квото и да се оплакваме
тука кой ще ни чуе я да излезем всички отвън да ги стиснем за гушите... оп грешка
1-во ако се стигне до там примерно дш 100 000 съгласни със това едва дали и половината ще идът да недоволстват пред парламента или пред някоя община а пък ако са 2/3-ма ше ги искарат луди е хайде за ръчичка и в психатрията ако са 1000 no problemo полицията идва показва малко екстри и всичко по живо по здраво и пак се почват оплаквания по между си е тва е Българина ТЪП свикнал да го газят и да бъде под чехъл 500 год под робство на фесовете а сметнете под нашето до кога ще бъдем

със 2 думи ..... нямам думи :dummy: :dunno: ................................

То хубаво е да се излезе на протест,но кой да излезе! Ако излязат 100000 пред парламента и да знаят какво искат-сигурен съм,че тия в парламента ще умрат от глад там вътре-носовете си няма да могат да покажат навън!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 14 Апр 2010, 22:30

N.Mihaylovski написа:Голямо мрънкане пада,той Бойко си го каза за сега ще закърпиме положеието с дупките,а не че ще оправи пътищата, което и направи закърпи положението,щото нема лев за преасфалтиране на улиците,сигорен съм че ще го направи .
Аз съм изумен от някои пишещи тук какви неща пишат,тя държавата е фалирала освен това и световната криза.
Странно ми е както всички са чули вече за тока и тази абсурдна история с цените,дето са ни грабили и го прават никой нищо не казва,тои и Станишката не е знаел за далаверата
Не ми се пише,че се отчайвам,кат очета какви ги пишете
И да не забравите,че Бойко е първия получил подкрепата на ЕС и на не го не са му казали "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ" за разлика от Станишката дето само това му пишеха,ама не помна кат обеше тои на валст да сте мрънкали за пътищата,щото си занехте че нищо няма да се промени а сега мрънкате защо ?????

:clap:

И айй стига ривахте, не само се кърпи, но се и чисти! :shock: Сега минах по Братя Бъкстон и Пушкин и доста се учудих като видях, че мият въпросните улици?! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 14 Апр 2010, 22:31

пак ще е някакво начало :mrgreen:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:33

Имам спомени, вярно бях доста малък, ма 90та да го кажем някъде, се миеше всяка седмица. Са като изкара Бойко водониските и си е цяло събитие :mhihi: То почват по вестници да пишат, по новините да го разгласяват, все едно е някакъв национален празник :mhihi:
Н.Хайтов

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Апр 2010, 22:34

dimithur написа:Принципно и аз подкрепям сегашното правителство с две ръце ... ама може и още. Запазвам си правото да проявявам градивни критика, не само е така да плюя, щото ... съм българин ;) Ясно няма пари, има колкото да се закърпят дупките тук там. ОК няма лошо ... ама защо требва да е по тоя начин, дето го снимах пред нас днеска :evil: Живееме в 21 век, имаме 4 ядрени домашни компютри с 3+гхз процесори, коли, които паркират сами и .... 10 мангала дето фърлят асфалт от камиона в дупката :evil: :evil: :evil: Е сори, ама за какви икономии говорим ? Тая работа не могат ли да я свършат 2ма човека с едно малко валяче ? Хем и по хубаво ще я направат . А хубостниците цял ден се развозват с разпаднал се камион "Мадара" дето харчи 100/100 , за да си оставят ръцете накрая . Ми не става така :dunno:

Да прав си,ама да не мислиш,че точно до Мадарата са опрели и я мислят и онея мангали дето скатават и не работат,за тая работа си има некви там шефчета,дето и тех ги мързи и няма контрол,ти като съвестен БЪлгарин вместо да пишеш тум може да дадеш сигнал да пратиш снимките в Господарите или в БТВ например
Държавата не може да контролира всичко винаги ще има такива дето се мотат щот ги мързи заради това има граждаско общество,ако това го беше видял някой германец одавна да се беше обадил където трябваше,ти обади ли се ????
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Апр 2010, 22:36

dimithur написа:Имам спомени, вярно бях доста малък, ма 90та да го кажем някъде, се миеше всяка седмица. Са като изкара Бойко водониските и си е цяло събитие :mhihi: То почват по вестници да пишат, по новините да го разгласяват, все едно е някакъв национален празник :mhihi:

Поне ги изкарва аз не помна при станишката да съм виждал водоноски и да мият улиците да ти кажа,или да метът както сега го прават,това Българина е много неблагодарно животно :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Апр 2010, 22:37

kade mi e mnenieto?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 14 Апр 2010, 22:38

това Българина е много неблагодарно животно

:yes:

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 23:05

N.Mihaylovski написа:
dimithur написа:Имам спомени, вярно бях доста малък, ма 90та да го кажем някъде, се миеше всяка седмица. Са като изкара Бойко водониските и си е цяло събитие :mhihi: То почват по вестници да пишат, по новините да го разгласяват, все едно е някакъв национален празник :mhihi:

Поне ги изкарва аз не помна при станишката да съм виждал водоноски и да мият улиците да ти кажа,или да метът както сега го прават,това Българина е много неблагодарно животно :evil:

Ааа аз говорех точно за времето като станишката беше главатар, а ББ кмет :mhihi: Точно е по това време се появяваше на първа страница на всички вестници със заглавие - Бате Бойко ще мие улиците :mhihi:

Държавата не може да контролира всичко винаги ще има такива дето се мотат щот ги мързи заради това има граждаско общество,ако това го беше видял някой германец одавна да се беше обадил където трябваше,ти обади ли се ????

Ми ще им ги пратя на господарите, това ми е най малкия проблем :yes:
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата