Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...

Мнение от acho.rs » 14 Апр 2010, 20:32

Проблема в случая е, че всичко което е казал е самата истина, а на нас ни остава единствено да го опляваме тука, да се биеме у гърдите ,че преди еди колко си века сме ги владеели замалко, и да си живеем в опиасаната от него картинка и за напред. :(

Гадната истина :confused: Имам обаче и силни съмнение , че текста е украсен от родните сейрджии (журналисти) , което изобщо няма да е изключение от практиката им ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Апр 2010, 21:29

:kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и
ето ти 300 млрд. дълг :mhihi:
то все някога ще се връща

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 21:31

© написа::kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и

Точно така е колега, ама с какви думи да го обясним това на простолюдието, дето веднага се хвана на написаното :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 14 Апр 2010, 22:15

dimithur написа:
© написа::kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и

Точно така е колега, ама с какви думи да го обясним това на простолюдието, дето веднага се хвана на написаното :dunno:

Абе какво ще връщат !!! Нека инфраструктурата да им е 100 год пред нас .... икономика, туризъм изобщо каквото се сетиш в пъри по-добре от нас пак нека да връщат.... А ние нямаме кво да връщаме нали?!??!?! Само че ние вместо за инфраструктура ще връщаме заради 2 м магистрала и Бентлита ......

Честно казано не разбирам що си мислите че сме цъфнали?
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:19

В никакъв случай не сме цъфнали. Ама в скоро време, колкото и да са хитри и мазни, те ще идват тука да берат репички и тиквички, а не обратното както е сега ;) За по 50-100 евро ;) Те само лихвите по външния им дълг са повече отколкото им е брутния вътрешен продукт, ще се оправат, ама на кукуво лето . Са като нема кой да им отпуска пари, пътищата за една година ще им станат бетер от наще ;)
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 14 Апр 2010, 22:39

Владо написа:ей, няма да мирнат червенушките че паднаха от власт, ей :evil: :evil: :evil:
това изказване е фейк отвсякъде, нито един политик, та бил и от бонгустан, няма да си позволи да говори по подобен начин :evil: ... имаше подобна провокацийка преди около месец, явно тестова за реакции...
не ги здържа червените и турскосините дебили, че паднаха от клона, та сега ни навират фактите, дето те ни ги докараха на главата... :evil: :evil: :evil:

Аиде пак комунистите виновни..... :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Апр 2010, 22:46

Евала им правя! Показаха ни къде сме! Гадно е, но кое от всички изброени не е 100% истина?
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:58

sa_hellrot написа:
Владо написа:ей, няма да мирнат червенушките че паднаха от власт, ей :evil: :evil: :evil:
това изказване е фейк отвсякъде, нито един политик, та бил и от бонгустан, няма да си позволи да говори по подобен начин :evil: ... имаше подобна провокацийка преди около месец, явно тестова за реакции...
не ги здържа червените и турскосините дебили, че паднаха от клона, та сега ни навират фактите, дето те ни ги докараха на главата... :evil: :evil: :evil:

Много ясно че са те :evil: Досега България да е имала някой управляващ, който да не е бил член на комунистическата партия а ? Единствено оная смешка височеството, ма не него му дърпаха конците отгоре, сещате се пак кои. Че и синчетата им даже (милен велчев примерно) ... така че айде да си имаме уважението
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 23:27

grnka написа:1) чета по цял ден да видя къде и кой е бил казал това нещо все още не мога да го намеря. така че не мога да го коментирам.
2) радиоман и ти скисо големи сте овце бе. ама честно ви казвам. един да пръдне и веднага се изакате да ви еба в комплексарите. :mhihi: каква е тая жлъчка бе какво е това нещо? ама типично поведение като за стадо.
а бе не знам но някой контакти трябва да ги преустановявам лека по лека с някой индивиди

грънка,през цялото време премислях как ще го прочетеш ,докато го пишех,но не се сдържах. когато ми бръкнат с пръчка в гъза ставам много зъл. коментирал съм ,квото съм прочел-ако не е истина съм се извинил,ако е истина си заслужава всяка дума! кой точно е комплексар може да поспориме,а ако не става работата за контактуване-няма драма! у всяко стадо има мърша и знаеш ,че ако тая мърша е написала това,което прочетох си заслужава всяка дума ,а ако някоя наша мърша напише същото за долу също си заслужава да го псуваш....
много от нещата са верни ,но тва е работа на българите и в България!!! не на някой ,особено комшия да ми дава акъл и да ме плюе,щото е така точно стават екшъните...! нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 14 Апр 2010, 23:30

SKISA написа:
grnka написа:1) чета по цял ден да видя къде и кой е бил казал това нещо все още не мога да го намеря. така че не мога да го коментирам.
2) радиоман и ти скисо големи сте овце бе. ама честно ви казвам. един да пръдне и веднага се изакате да ви еба в комплексарите. :mhihi: каква е тая жлъчка бе какво е това нещо? ама типично поведение като за стадо.
а бе не знам но някой контакти трябва да ги преустановявам лека по лека с някой индивиди

грънка,през цялото време премислях как ще го прочетеш ,докато го пишех,но не се сдържах. когато ми бръкнат с пръчка в гъза ставам много зъл. коментирал съм ,квото съм прочел-ако не е истина съм се извинил,ако е истина си заслужава всяка дума! кой точно е комплексар може да поспориме,а ако не става работата за контактуване-няма драма! у всяко стадо има мърша и знаеш ,че ако тая мърша е написала това,което прочетох си заслужава всяка дума ,а ако някоя наша мърша напише същото за долу също си заслужава да го псуваш....
много от нещата са верни ,но тва е работа на българите и в България!!! не на някой ,особено комшия да ми дава акъл и да ме плюе,щото е така точно стават екшъните...! нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!

за какво изобщо му отдаваш внимание...просто не ти е на нивото,и не го заслужава :winky:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 23:42

georgymk написа:............. нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!

за какво изобщо му отдаваш внимание...просто не ти е на нивото,и не го заслужава :winky:

нико е приятел и аз го уважавам,но пак казвам-когато се бъркат така в нашите си мръсни гащи -да не очакват да им се усмихна нежно...! да си гледат техната криза,аз на тях не им се бъркам....! не искам ,обаче некой да ми се бърка на мене и да ми мета лайна по главата и да маже после с тех насекъде.....! я па отворените!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 15 Апр 2010, 8:37

тръгнах да пиша нещо ама няма смисъл :mhihi:
омръзна ми вече сбогом колеги ще се видим на събора.
ПП. относно нивото ми, за другия колега става въпрос, и нивото на форума не ме предизвиквай да коментирам. не си ти този който ще обсъжда нивото ми, още повече за възпитанието ми. панимаеш товарищ? :mhihi: още повече вчерашен като тебе да ме обсъжда. пусни телевизора и гледай листопад че боравенето с такива думи и фрази ти е малко трудно и ги бъркаш. така че айде да не те почвам тебе накрая.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 15 Апр 2010, 11:19

боооооой беееееее, кво се карате :mhihi:

айде ключ и на тая тема вече, че мнооо се задържа, че и без това има още 20 теми за положението на милата ни страна и българина няма търпение да си пореве във форума и да си почеше пръстчетата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 15 Апр 2010, 11:49

sa_hellrot написа:

ти къде си видял комунисти у нас :roll: ... нащо е паплач, дето няма нищо общо с каквато и да е идея за социално равенство... или има, ма те да са по-равни :evil:

колега, не е лошо да има теми, особено ако си минал оттук оттам да видиш колко са прости и елементарни нещата, за да бъде далеч по-добре за всички... и то всичко е приложимо и при нас... но нееее :mhihi: , ние сме царе в създаването на простотии и проблеми, които след това с много мъка, усилия и майсторство преодоляваме :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 15 Апр 2010, 11:59

Кво ги дъвчете тия външни дългове,като заучени фрази.
Кво да кажат американците,че техния дълг е 13 трилиона /че незнам с колко нули се пише даже/ и е 97 процента от техния БВП???????
А,че на Дания Швеция и Германия дълговете им са по над 160,че на Ирландия дори 313 процента от БВП???????
Нещо да коментирате за тея страни как е живота там,как са с по 80 евро пенсия,ала бала.............
Гърците хич не са тъпи и почти съм сигурен,че положението им далеч не е така лошо,но по този начин елегантно си изкараха една помощ от 30 милиарда,че и нагоре се спрягат да си ги ползват за каквото могат.
А наще Бай Хуъовци се прават на велики и едни 2-3 милиарда не взеха по примера на Румъния от МВФ,а цоцат останалия на командно дишане келяв народец и си ги насосват от там.Все едно да не взема пари назаем от тъщата,нищо че е тъща,ами да орязвам на детето от закуски,за да си купувам цигари и после да го питам що слабее.
Мали,мали,кога ше си ходат и тия или май ние ще трябва да ги наринем с лайняната лопата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата