Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...
Проблема в случая е, че всичко което е казал е самата истина, а на нас ни остава единствено да го опляваме тука, да се биеме у гърдите ,че преди еди колко си века сме ги владеели замалко, и да си живеем в опиасаната от него картинка и за напред.
Гадната истина

ето ти 300 млрд. дълг

то все някога ще се връща
© написа::kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и
ето ти 300 млрд. дълг![]()
Точно така е колега, ама с какви думи да го обясним това на простолюдието, дето веднага се хвана на написаното

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
dimithur написа:© написа::kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и
ето ти 300 млрд. дълг![]()
Точно така е колега, ама с какви думи да го обясним това на простолюдието, дето веднага се хвана на написаното
Абе какво ще връщат !!! Нека инфраструктурата да им е 100 год пред нас .... икономика, туризъм изобщо каквото се сетиш в пъри по-добре от нас пак нека да връщат.... А ние нямаме кво да връщаме нали?!??!?! Само че ние вместо за инфраструктура ще връщаме заради 2 м магистрала и Бентлита ......
Честно казано не разбирам що си мислите че сме цъфнали?
В никакъв случай не сме цъфнали. Ама в скоро време, колкото и да са хитри и мазни, те ще идват тука да берат репички и тиквички, а не обратното както е сега
За по 50-100 евро
Те само лихвите по външния им дълг са повече отколкото им е брутния вътрешен продукт, ще се оправат, ама на кукуво лето . Са като нема кой да им отпуска пари, пътищата за една година ще им станат бетер от наще 

- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Владо написа:ей, няма да мирнат червенушките че паднаха от власт, ей![]()
![]()
![]()
това изказване е фейк отвсякъде, нито един политик, та бил и от бонгустан, няма да си позволи да говори по подобен начин... имаше подобна провокацийка преди около месец, явно тестова за реакции...
не ги здържа червените и турскосините дебили, че паднаха от клона, та сега ни навират фактите, дето те ни ги докараха на главата...![]()
![]()
Аиде пак комунистите виновни.....

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Евала им правя! Показаха ни къде сме! Гадно е, но кое от всички изброени не е 100% истина?

sa_hellrot написа:Владо написа:ей, няма да мирнат червенушките че паднаха от власт, ей![]()
![]()
![]()
това изказване е фейк отвсякъде, нито един политик, та бил и от бонгустан, няма да си позволи да говори по подобен начин... имаше подобна провокацийка преди около месец, явно тестова за реакции...
не ги здържа червените и турскосините дебили, че паднаха от клона, та сега ни навират фактите, дето те ни ги докараха на главата...![]()
![]()
Много ясно че са те

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
grnka написа:1) чета по цял ден да видя къде и кой е бил казал това нещо все още не мога да го намеря. така че не мога да го коментирам.
2) радиоман и ти скисо големи сте овце бе. ама честно ви казвам. един да пръдне и веднага се изакате да ви еба в комплексарите.каква е тая жлъчка бе какво е това нещо? ама типично поведение като за стадо.
а бе не знам но някой контакти трябва да ги преустановявам лека по лека с някой индивиди
грънка,през цялото време премислях как ще го прочетеш ,докато го пишех,но не се сдържах. когато ми бръкнат с пръчка в гъза ставам много зъл. коментирал съм ,квото съм прочел-ако не е истина съм се извинил,ако е истина си заслужава всяка дума! кой точно е комплексар може да поспориме,а ако не става работата за контактуване-няма драма! у всяко стадо има мърша и знаеш ,че ако тая мърша е написала това,което прочетох си заслужава всяка дума ,а ако някоя наша мърша напише същото за долу също си заслужава да го псуваш....
много от нещата са верни ,но тва е работа на българите и в България!!! не на някой ,особено комшия да ми дава акъл и да ме плюе,щото е така точно стават екшъните...! нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
SKISA написа:grnka написа:1) чета по цял ден да видя къде и кой е бил казал това нещо все още не мога да го намеря. така че не мога да го коментирам.
2) радиоман и ти скисо големи сте овце бе. ама честно ви казвам. един да пръдне и веднага се изакате да ви еба в комплексарите.каква е тая жлъчка бе какво е това нещо? ама типично поведение като за стадо.
а бе не знам но някой контакти трябва да ги преустановявам лека по лека с някой индивиди
грънка,през цялото време премислях как ще го прочетеш ,докато го пишех,но не се сдържах. когато ми бръкнат с пръчка в гъза ставам много зъл. коментирал съм ,квото съм прочел-ако не е истина съм се извинил,ако е истина си заслужава всяка дума! кой точно е комплексар може да поспориме,а ако не става работата за контактуване-няма драма! у всяко стадо има мърша и знаеш ,че ако тая мърша е написала това,което прочетох си заслужава всяка дума ,а ако някоя наша мърша напише същото за долу също си заслужава да го псуваш....
много от нещата са верни ,но тва е работа на българите и в България!!! не на някой ,особено комшия да ми дава акъл и да ме плюе,щото е така точно стават екшъните...! нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!
за какво изобщо му отдаваш внимание...просто не ти е на нивото,и не го заслужава

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
georgymk написа:............. нашата пумия си е наша работа!!! не ваша!!!
за какво изобщо му отдаваш внимание...просто не ти е на нивото,и не го заслужава
нико е приятел и аз го уважавам,но пак казвам-когато се бъркат така в нашите си мръсни гащи -да не очакват да им се усмихна нежно...! да си гледат техната криза,аз на тях не им се бъркам....! не искам ,обаче некой да ми се бърка на мене и да ми мета лайна по главата и да маже после с тех насекъде.....! я па отворените!!!
тръгнах да пиша нещо ама няма смисъл
омръзна ми вече сбогом колеги ще се видим на събора.
ПП. относно нивото ми, за другия колега става въпрос, и нивото на форума не ме предизвиквай да коментирам. не си ти този който ще обсъжда нивото ми, още повече за възпитанието ми. панимаеш товарищ?
още повече вчерашен като тебе да ме обсъжда. пусни телевизора и гледай листопад че боравенето с такива думи и фрази ти е малко трудно и ги бъркаш. така че айде да не те почвам тебе накрая.

омръзна ми вече сбогом колеги ще се видим на събора.
ПП. относно нивото ми, за другия колега става въпрос, и нивото на форума не ме предизвиквай да коментирам. не си ти този който ще обсъжда нивото ми, още повече за възпитанието ми. панимаеш товарищ?

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
боооооой беееееее, кво се карате
айде ключ и на тая тема вече, че мнооо се задържа, че и без това има още 20 теми за положението на милата ни страна и българина няма търпение да си пореве във форума и да си почеше пръстчетата

айде ключ и на тая тема вече, че мнооо се задържа, че и без това има още 20 теми за положението на милата ни страна и българина няма търпение да си пореве във форума и да си почеше пръстчетата

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
sa_hellrot написа:Владо написа:ей, няма да мирнат червенушките че паднаха от власт, ей![]()
![]()
![]()
![]()
ти къде си видял комунисти у нас

колега, не е лошо да има теми, особено ако си минал оттук оттам да видиш колко са прости и елементарни нещата, за да бъде далеч по-добре за всички... и то всичко е приложимо и при нас... но нееее

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Кво ги дъвчете тия външни дългове,като заучени фрази.
Кво да кажат американците,че техния дълг е 13 трилиона /че незнам с колко нули се пише даже/ и е 97 процента от техния БВП???????
А,че на Дания Швеция и Германия дълговете им са по над 160,че на Ирландия дори 313 процента от БВП???????
Нещо да коментирате за тея страни как е живота там,как са с по 80 евро пенсия,ала бала.............
Гърците хич не са тъпи и почти съм сигурен,че положението им далеч не е така лошо,но по този начин елегантно си изкараха една помощ от 30 милиарда,че и нагоре се спрягат да си ги ползват за каквото могат.
А наще Бай Хуъовци се прават на велики и едни 2-3 милиарда не взеха по примера на Румъния от МВФ,а цоцат останалия на командно дишане келяв народец и си ги насосват от там.Все едно да не взема пари назаем от тъщата,нищо че е тъща,ами да орязвам на детето от закуски,за да си купувам цигари и после да го питам що слабее.
Мали,мали,кога ше си ходат и тия или май ние ще трябва да ги наринем с лайняната лопата.
Кво да кажат американците,че техния дълг е 13 трилиона /че незнам с колко нули се пише даже/ и е 97 процента от техния БВП???????
А,че на Дания Швеция и Германия дълговете им са по над 160,че на Ирландия дори 313 процента от БВП???????
Нещо да коментирате за тея страни как е живота там,как са с по 80 евро пенсия,ала бала.............
Гърците хич не са тъпи и почти съм сигурен,че положението им далеч не е така лошо,но по този начин елегантно си изкараха една помощ от 30 милиарда,че и нагоре се спрягат да си ги ползват за каквото могат.
А наще Бай Хуъовци се прават на велики и едни 2-3 милиарда не взеха по примера на Румъния от МВФ,а цоцат останалия на командно дишане келяв народец и си ги насосват от там.Все едно да не взема пари назаем от тъщата,нищо че е тъща,ами да орязвам на детето от закуски,за да си купувам цигари и после да го питам що слабее.
Мали,мали,кога ше си ходат и тия или май ние ще трябва да ги наринем с лайняната лопата.
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5