Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от steeN » 17 Апр 2010, 22:42

е как да не влияе финансовата криза... това пък какви глупости са дето българия нямало да я засегне кризата, защото сме били като стар телевизор или каквото беше там сравнението.
колко български банки имаме... първа инвестиционна? друга не се сещам аз. сибанк как по-точно е българска както каза някой по-горе, като е с 80% белгийска собственост.
реалността дори е, че големите европейски банки ще са много по-вътре от американските, защото причислено към бвп на щатите е капка в морето да си измъкнат големите банки както направиха, но в европа банките надминават многократно бвп-то на държавите, в които са и........
Последна промяна steeN на 17 Апр 2010, 22:49, променена общо 3 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Апр 2010, 22:44

Ми кат са виновни,що не са у пандиза а парите върнати,за к'во пак трябва аз да плащам???
За какво ми дигнаха акциза на цигарите,въобще за какво вдигат цени по време на криза,каква е тая "антикризисна политика" и за кого е антикризисна,щото за мен си е предизвикана криза...
Не може да дигнеш цените и да чакаш приходи,може да чакаш само спекула..
"Когато нощен мрак забули теменугите,
и работите тръгнат зле.
е*би им майката на другите,
и гледай ти да си добре"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 22:49

че кой е казал ,че не влияе кризата ,но нормалните хора се борят с нея и търсят приемливи мерки за преодоляването и. а и тя почна май преди да дойде това правителство.....
боя и кръвта трябмаше да бъде 89та година и аз поемам отговорността заедно с още един милион тогава,че наистина не проляхме кръв ,за да си имат едно наум после всички други като опитат пак да се нагласят на копанката....
според мен вече е късно и е свирено за кръв....
п.с. днис се скара и на майките ,че искали помощите си ,че пак некой друг ги откраднал! ми намери го тоя друг,хвани го ,вземи му ги и ги дай на хората! не можел да даде повече пенсии и помощи,щото била крива ракетата! е ,бате ти си най-големия спилбърг! ма ме кефи ,че има маса народ да се връзва на тоя театър...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Апр 2010, 22:53

Да ви припомня само , защо в момента мамалигарите са по-добре от нас, въпреки, че преди 89та са били бетер сомалия

http://www.youtube.com/watch?v=2yHToKLUbBg
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 17 Апр 2010, 22:55

Жал ми е като чета, какви заблудени овце има все още. Колко тъп трябва да си за да очакваш нещо хубаво от тия цървули. Вие къде живеете и не виждате ли, че става по зле и не защото някой бил крал до момента, а защото взеха в ръце държавата хора, които не знаят какво да правят с нея.
Не ви ли стигаше мандата като кмет на ББ за да разберете, че от тоя нищо не става. Ако не знаете в цял свят ни се смеят заради сегашната ни управа, начело с Бай ти Ганьо.
Избрахте ги тези полицайчета и сега освен смешни акции и прах в очите на хората, друго няма да видите.
Всичко се повтаря, в агенциите към различните министерства си назначават чичово, лельово... и се махат хора с опит....

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 17 Апр 2010, 23:03

dimithur написа:Да ви припомня само , защо в момента мамалигарите са по-добре от нас, въпреки, че преди 89та са били бетер сомалия

http://www.youtube.com/watch?v=2yHToKLUbBg

Заради КРЪВ-та !!! Както казах!
И СКИСА никога не е късно , там един е казал БОЯ ИЗГРАЖДА!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Апр 2010, 23:10

dimithur написа:
ktv написа:...................Политици в България трябва да стават хора с авторитет и финансов потенциал, който да е законно доказуем. ...........................

Бе не е така колега. Един андрешко примерно, ще открадне 100к лева и ще реши, че е хванал Господ за Шлифера. Ма един милярдер примерно, ще се цели в милярдите, въобще нема да се занимава с некакви дребни суми. Моето предложение , всека седмица управляващите да излизат пред народното събрание в купом, а на народа да се дават камъни. Ако не е доволен от тях ги претрепва и идват други. Може да звучи нехуманно, ама отворете малко криминалната хроника - хората вече съвсем озверяха от немотия и мизерия :evil: По хубаво да пребиеме като кучета 200 човека, отколкото 7 милиона да агонизират постоянно.

Отбелязал съм ти нещо, на което не си обърнал внимание. Знам, че за 99 процента от хората в милата Татковина това е невъзможно, но съзнанието ни е тотално промито. Отново за съжаление :evil:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 23:14

краси ,в нормалните места по земята хората стават политици,за да ги запомнят, да помогнат на страната и хората си ,щото вече нямат какво да доказват в бизнеса! говорим за големи политици-не некви кви да е ! и те изкарват пари ,но оставят да има и надолу по хранителната верига ,за да няма драми. пляс тва един успял човек много трудно можеш да го подкупиш просто щото е много скъпо! пумияра ше го купи всяка пета фирма с 100хил лв ,но успелият ше се наложи да се бръкне да го купят с 1млн ,а тва в страната са единици-примерно вальо златев и още няколко. и тогава игрите са големи ,а на дребно не се играе и остава и за масите да хапнат от трапезата наречена държава.
и да-големите се целят в милиарди ,но се в един момент не може да се откраднат педесе милиарда,а по 5млн може да се крадат от некой изпрошляк секи ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Апр 2010, 23:19

Абе незнам как да ви кажа, ама пари в държавата няма :!:
Няма да казвам кое управление е виновно, само ще кажа че това на ББ се опитва някак да закърпи положението за тази година и от следващата да се върви напред :idea:

Написаното се базира на вътрешна информация от достоверен източник :!:

Пък няма да казвам кой всъщност е дърпал конците на Станишев и кой си е гледал интереса :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пък вие си се отчайвайте от ББ и симпатизирайте на Симеончо, Сергейчо/Гошко Първанов/, Доганчо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Апр 2010, 23:20

Първо: няма как да живееш по-добре от преди година , при положение , че света бе в разгара на кризата през това време и още по-лошото , няма как след управление на ПРОПАДНАЛИ КОМУНИСТИ КЛЕВЕТНИЦИ по професия и най-големия турски мафиот , да си добре . Още по-лошо - тези ********* знаеха , че няма да ги изберат пак и оставиха една рзспилена държава .
Няма как обаче да не отбележим няколко момента :
- когато питаха , Бойко кого шамаросал - той каза - един дето разплака дъщеря ми - ама забрави да уточни , че този се оказа изпълнител на поръчките за метрото
- Си БАНК - няма какво повече да кажем
- наскоро питаха Бойко за Цветелина и той каза - хахаах , да докажат , че имам някаква връзка с нея - това за мене е оправдание на гузен човек
- изказването за закона за цигарите - ами , така и така не се спазва тоя закон , защо да го вкарваме - не мисля , че има по-голяма издънка от това , ако с тая мисъл се подходи и към другите закони , не ми се мисли :banghead:
- и последно - филма "Последния крал на Шотландия" , който го е гледал и разбрал , ще се сети какво намеквам .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Апр 2010, 23:22

, защото вече няма нови кадри на които да ес опрем, няма на кого да вярваме, няма кой да оправи тая страна, лошото е, че нема и оправия, вече и на запад ни знаят вече и не ни щат, ама аз не искам на запад, аз си искам тук, у моя двор.

Идва партията на Агент Гоце , ако още някой се съмнява , че професионалния доносник , ще направи партия :banghead: :banghead: :banghead:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Апр 2010, 23:30

Абе Бойка каза и нещо друго спрямо парите на Цветелина, ама тактично го пропускате - че женски пари не взима, щото са змийски :mhihi: Отделно един колега добави, че капитала на си банк бил 80% белгийски . Ми ако е наистина така, за какво продължаваме да си чешем езиците с тая тема и да слушаме мръсната комунистическа пропаганда, че едва ли не Бойка и Цветелина си имат личен трезор под къщата в банкя с един милярд и всяка вечер слизат долу да се къпят в парите :mhihi: Имаше едно детско на времето на Уолт Дисни, за чичо Скруч дето правеше подобно нещо :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 23:51

тва ,че не харесвам начина на управление на милиционерската партия не означава ,че харесвам серго,доги и сакса!! грешно разсъждават някои.
не ме интересува колко процента са белгийски в банката-ако ще да са 99% ,важното е ,че милиард ,милиард и малко са на жена му ,а да каже ,че да докажат ,че има нещо общо с нея е смешно,въпреки че слабоумния народ му трябва три месеца да не излиза пред прожекторите с нея и ше са забравили!начи банката струва 100 милиарда и малко! евала!аз на приказки не вярвам,та ако ще не боко ,а брат му на боко да ги е казал. аз виждам ,че банката на ЖЕНА МУ просперира ,откакто той е главен секретар и сега като е премиер.това ми стига да знам ,чия е ,чии пари папа той и колко му харесват змийските пари.
кризата започна много преди него ,но не я усетихме така ,както в момента и не щото по света вече не излизат от нея ,а щото тука лошо управляват.
не ! не смятам да го чакам година ,година и половина да се справел, щото така говореха всички до сега и така си чакам 20г! няма толкова кредит на доверие! искаше 100дни -имаше ги,искаше до нова година-имаше медийно спокойствие,искаше до пролетта ,за да се справи -получи го! вече повече искане няма право ! да се е справил!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Апр 2010, 0:02

SKISA написа: ,а искам да живея добре ,да ходят на работа приятелите ми ,а не да мизерстват в неплатена,и да има светлина в тунела!
пука ми за тъпите им саксии-да фанат да докажат кой е крал и да го накажат,не да ми веят байраци и оправдания.

брех ,че нервни тия.....!!

Е и аз съм затова. На тая държава и трябва богат управник от отвънка. Не някой който иска със зъби и нокти, да докопа власта ,че да се нагуши и да излезе от черното си положение. Да не е като девойките насело дето се контат с тигрови екипи и мечтаят да лапат $уя на някой чичко от пайнер ,че да ги махне от село.

Но, както и да е направо се плаша от сприхавите постове на някой колеги, и често подкрепени с не много вярна информация, ако вобще са подкрепени с такава. Явно темата засяга прекалено много някой, няма лошо само бройте до 10 преди да пишете.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Апр 2010, 0:04

изберете ме мен- аз ще ви оправа всичките до един :mhihi:
нема майтап дори ша нападна гърците, ще ви върна старата граница- българия става отворена държава към целия свят и бвп-то скача с хиляда процента 8)

всеки млад човек, който няма стабилен гръб и остава тук е или мазохист или малоумно пишлеме, което не вижда кво става в бг, забравих, може и да е малоумен родолюбец?! Ква лююююбов бе?!?! Просто не си заслужава да познаваш нужната измет и все да си под напрежение заради 1-та q7-ца, която ще ти я отракднат, запалят, оскубят, надраскат или ще те блъсне мангасярян с москвичка или ще те погълне кратер- сиктир, не на мен тия- прехвърлям си кредитите от семестрите и welcome Nеw York city - може да ми бъде доста трудно, ама едва ли ще стигна от 2 нормално работещи фирми, в събота вечер да си стоя вкъщи с 20лв в джоба (от мама) и да пестя нафта ...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата