Спират ММ
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: Спират ММ
абе едно време това си беше телевизията на младия меломан...който гледаше да не изпростява с чалга...жалко...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мен ме е яд само че на мястото на тази телевизия ще се появи още един канал за футбол...
Е.Димитров написа:Мен ме е яд само че на мястото на тази телевизия ще се появи още един канал за футбол...
Ми то и с радио Тангра направиха същото - пуснаха некаква спортна пумия на честотата

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
[FF]GODFLESH написа:абе едно време това си беше телевизията на младия меломан...който гледаше да не изпростява с чалга...жалко...![]()
+1
Въпросът е какви са алтернативите на този музикален канал? Аз съм с Булсат, по кабеларките предполагам е същото, може би единствено Ви ейч уан, но там няма БГ музика и близките поне 20 години няма и да има.... А за останалите - те сами говорят за себе си - Войс, Сити, МТВ-отдавна пълна боза, Поп-кор, за чалга каналите на всички ни е ясно.... Както каза един колега - вива ла Риана! не че и тя няма някоя и друга хубава песен ама останалите с малки изключения са си чиста западна чалга
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
kokobm написа:[FF]GODFLESH написа:абе едно време това си беше телевизията на младия меломан...който гледаше да не изпростява с чалга...жалко...![]()
+1
Въпросът е какви са алтернативите на този музикален канал? Аз съм с Булсат, по кабеларките предполагам е същото, може би единствено Ви ейч уан, но там няма БГ музика и близките поне 20 години няма и да има.... А за останалите - те сами говорят за себе си - Войс, Сити, МТВ-отдавна пълна боза, Поп-кор, за чалга каналите на всички ни е ясно.... Както каза един колега - вива ла Риана! не че и тя няма някоя и друга хубава песен ама останалите с малки изключения са си чиста западна чалга

Определено канала, който гледам най-много е ММ. И факт е, че няма алтернатива. Освен VH1 донякъде. При положение че има десетки спортни канали, кво толкова ще дават по тоя новия канал дето го няма по другите.. Но бизнес е това в крайна сметка.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
MM, по моему, е единствената качествена музикална телевизия в БГ ефира.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
[FF]GODFLESH написа:абе едно време това си беше телевизията на младия меломан...който гледаше да не изпростява с чалга...жалко...![]()

Освен това почнаха да пускат само стари хави като ВХ1, а аз още немам 60 години

- FaceOff
- ентусиаст
-
THE KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING!!!
Айде да ни е честита Нова Спорт, дано ни радва с повече автомобилен спорт и като начало едно хубаво отразяване на БМВ събора!
И последната песен по ММ -
http://vbox7.com/play:8d12676c
Айде да ни е честита Нова Спорт, дано ни радва с повече автомобилен спорт и като начало едно хубаво отразяване на БМВ събора!
И последната песен по ММ -
http://vbox7.com/play:8d12676c
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
kokobm написа:Айде да ни е честита Нова Спорт, дано ни радва с повече автомобилен спорт и като начало едно хубаво отразяване на БМВ събора!
ТВ Плюс на Булсатком ги излъчва подобните събори и състезания в България!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- FaceOff
- ентусиаст
-
Демирев написа:kokobm написа:Айде да ни е честита Нова Спорт, дано ни радва с повече автомобилен спорт и като начало едно хубаво отразяване на БМВ събора!
ТВ Плюс на Булсатком ги излъчва подобните събори и състезания в България!
Знам, гледам ги, но какво пречи един нов спортен канал да ги отразява също?
Откакто Роро се махна от ММ не съм гледал много много. Нооо преди години беше мн яко. Целия екип в онези години беше невероятен, и имам много хубави спомени, Боби знае най-добре какво имам предвид 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
бих казал че от както Камен Воденичаров продаде ММ на некви чужденци....телевизията почна лека полека да затъва...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз си намерих алтернатива на ММ
Минах тези дни от Булсатком на Мегалан IP телевизия и съм много доволен
Там има National Geographic Music - много приятна за слушане и има интересни попадения.
А като услуга за телевизия съм много по-доволен от Мегалан. Качество на звук/картина, функционалност на STB, цена, прекъсване, канали.. Само дето не предлагат още HD..

А като услуга за телевизия съм много по-доволен от Мегалан. Качество на звук/картина, функционалност на STB, цена, прекъсване, канали.. Само дето не предлагат още HD..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Е.Димитров написа:Мен ме е яд само че на мястото на тази телевизия ще се появи още един канал за футбол...
Ми то и с радио Тангра направиха същото - пуснаха некаква спортна пумия на честотата
Страхотно рок-радио беше между другото

Никой не мое ма връне на селу!
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4