WIRELESS INTERNET?Помощ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 06 Юни 2005, 16:47

b2 написа:.. И в България вече на доста места я има тая магия

Има форум в дир.бг спецялно за WLAN, там има кратък (за сега) списък със заведенията и местата където има аксес пойнтове в София и страната.

b2 написа:Скоро някой ми беше казал че една от веригите бензиностанции са пуснали безплатно wireless интернет в бензиностанциите си

Влез в някое ОМВ и си вземи брошурка от касата кои точно техни бензиностанции имат такава оферта. Доставчик им е БТК ако не се лъжа... :roll: но дали е толкова безплатен - не разбрах. Предполагам въпреки това, че е на ваучери като седнеш вътре да изпиеш по едно кафе да можеш да се логнеш. Това поне е най-разпространения вариант до момента въобще за логване в частни WLAN мрежи.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 06 Юни 2005, 23:40

b2 написа:.. И в България вече на доста места я има тая магия повярвайте ми не е чак такава извънземна технология но е страшно удобство и работи перфектно :lol:

Скоро някой ми беше казал че една от веригите бензиностанции са пуснали безплатно wireless интернет в бензиностанциите си, от който се възползвали и живущите в близките блокове :mhihi:

тва е известно повече като HotSpots и дори да го има в БГ то няма да е безплатно а ще трябва да си купиш абонаментна карта или нещо подобно, но за без пари забрави братле, ама ти щом си в щатите можеш да го проба6 на сигура вьв Starbucks Coffee и библиотеките на Borders, от ли4ен опит мога да кажа 4е врьзката е говнена и е като Dial-Up
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Юни 2005, 9:10

оказва се че цените в САЩ са доста по изгодни и няма смисъл да купувам картата от тук.За жалост няма да мога да я пробвам по летищата.
Да се надяваме че ще мога да го направя от квартирата там...
Някакви други хитринки или подробности около вързването или настройките някой да се сеща??

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 08 Юни 2005, 9:13

Wireless Home Networking For Dummies :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Юни 2005, 9:30

е тва е мойта книга :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 08 Юни 2005, 10:17

F-14 написа:оказва се че цените в САЩ....

Пуснато на: 05 Юни 2005, 17:34:

Wizi написа:Ако можеш да помолиш някой да ти ги купи от чужбина или най-добре от Щатите - ще си на мега далавера.

Наистина нямам идея какво четеш, какво не, и какво разбираш от всичко дето съм ти написал до момента..... Но не мисля да се хабя на празно повече по темата.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Юни 2005, 12:58

Wizi написа:
F-14 написа:оказва се че цените в САЩ....

Пуснато на: 05 Юни 2005, 17:34:

Wizi написа:Ако можеш да помолиш някой да ти ги купи от чужбина или най-добре от Щатите - ще си на мега далавера.

Наистина нямам идея какво четеш, какво не, и какво разбираш от всичко дето съм ти написал до момента..... Но не мисля да се хабя на празно повече по темата.

еее не се засягай, просто същественото беше в останалите изречения от поста а началното беше само за цвят.Много лично го прие сякаш :)
Ценя помощта ти не се обиждай :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 09 Юни 2005, 11:18

ето какво се уточнихме...за да не губя време още от сега там ще ми поръчат картата.Моля помогнете в избора:
Трябва да има опция за доставка до дома,може да е от www.compusa.com ,bestbuy.com или ebay.Искам хем да е евтина хем да върши прилична работа и да поддържа 2та стандарта :)
ето какво си харесах:
http://www.compusa.com/products/product ... pfp=BROWSE

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 09 Юни 2005, 14:10

баси ефтинийката - Моторола "WN825GP Wireless Notebook Adapter, 802.11g, b" за $29 :shock: :shock: :shock:
купувай и пей!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 10 Юни 2005, 4:33

F-14 написа:ето какво се уточнихме...за да не губя време още от сега там ще ми поръчат картата.Моля помогнете в избора:
Трябва да има опция за доставка до дома,може да е от www.compusa.com ,bestbuy.com или ebay.Искам хем да е евтина хем да върши прилична работа и да поддържа 2та стандарта :)
ето какво си харесах:
http://www.compusa.com/products/product ... pfp=BROWSE

цькай тука bid with confidence
:mhihi: :mhihi: http://search.ebay.com/wn825g-wireless- ... Q20Adapter
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Юни 2005, 9:08

моля някой да се изкаже професионално и най-важното БЪРЗО че наддаването свършва за това :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 04243&rd=1
или това:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 50283&rd=1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 13 Юни 2005, 17:08

BMW///M-ma6inata написа:Сложих си вкъщи, за лап топ-а в УСБ-то се включва. Цялата работа излиза около 60-70 лева колкото всъщност е цената на стик-чето. Нужно е също да си инсталираш и едно прокси и си готов. Само ,че тва си яко афиф работа, рез един коридор и нета е нараво отвратителен. Затвориш ли и вратите на омещенията почти го няма :help:

Машина- ами стой на терасата де! :mhihi: :mhihi:
То трябва да се правят компромиси!
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 10 Юли 2005, 17:15

доживях да ви пиша с интернет без да съм оплетен в кабели :have one: :smoke: :smoke:

Предишна

Назад към Извън Темата