До кога питам аз?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Re: До кога питам аз?!

Мнение от pistata9889 » 27 Апр 2010, 13:55

Богат народ,труден за управлемие.Беден народ лесен за управление.
Нали това беше целта на Андреи Луканов,е осъществи я отдавна.
Сега чакай някой да се вдигне на протест,нали ако не иде наработа,
няма да вземе надника,а нецземе ли недника няма да яде.И остави
може и повече на работа да не го вземат.Всеки е съгласен тук вечер,на
чаша ракия,ама на трезво друга песен пее.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 28 Апр 2010, 9:17

То затова сме на тоя хал, робско съзнание и се чакаме нещо което не се случва. А да не говорим, че болшинството от нашия мил народ е като стадо и с капаци на очите.............

То си личи колко ентусиазъм има, не е нужно да се протестира през седмицата може и събота или неделя, важното е да бъде забелязан протеста а не 19,1/2 човека да си бъркат в носа и да гледат умно.
Бабите са го казали отдавна каквото си постелеш на такова ще легнеш, личи си че ние готино да сменяваме носачи гуми и джанти като за добро утро и да си трайкаме е тва е нямаме друг избор..................

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 28 Апр 2010, 9:36

Англия 2010г.

Thackeray Avenue №17
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ecko_becko » 28 Апр 2010, 9:42

Демирев написа:Англия 2010г.

Thackeray Avenue №17

:dunno: Да колега и аз съм бил и аз съм видял дупки по европата, но тука става въпрос за друго там е асфалт и тук там дупка, а у нас е дупки и тук там асфалт, мисля си съгласен с мен. То и в щатите има дупки ама там има и ремонти както и в Европа. В този ред на мисли асфалта им е скъп а защо не използват бетон и по нашите магистрали по евтин е и технологично май е по лесно :dunno: (в което не съм сигурен)?

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 28 Апр 2010, 9:56

Дупки има навсякъде в ЕС и САЩ. Снимката е за механично пишещите "това го има само в България".

Проблемът тук е в прекалено късното им и некачествено запълване. И това че прекалено малко пострадали съдят общината.

А колкото до циментовият път, за мен беше доста шокиращо, като видях немски аутобан изцяло изграден от циментови блокове, като на самолетна писта. Не знам как се държи автомобилът при внезапно спиране и колко дълъг е спирачният път? :roll:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ecko_becko » 28 Апр 2010, 10:09

Демирев написа:Дупки има навсякъде в ЕС и САЩ. Снимката е за механично пишещите "това го има само в България".

Проблемът тук е в прекалено късното им и некачествено запълване. И това че прекалено малко пострадали съдят общината.

А колкото до циментовият път, за мен беше доста шокиращо, като видях немски аутобан изцяло изграден от циментови блокове, като на самолетна писта. Не знам как се държи автомобилът при внезапно спиране и колко дълъг е спирачният път? :roll:

За спирачния път не знам но съм виждал в Щатите с едни гребла ги набраздяват и самата смес е по грапава, но шума от гумите е неприятен от бетона но в сравнение с нашите кратери си мисля, че се преживява. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ecko_becko » 28 Апр 2010, 10:12

Попаднах на този линк http://pubsindex.trb.org/view.aspx?id=116455

Интересното е, че пише за различните настилки и как тези с най голямо сцепление на сухо могат да имат най малко сцепление на мокро. И увеличение на спирачния път с 30% идентични размери и модели гуми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Апр 2010, 13:02

Демирев написа:Дупки има навсякъде в ЕС и САЩ. Снимката е за механично пишещите "това го има само в България".

:yes: :clap:

Bareck написа:Тези пътища ще заприличат на нещо може би единствено ако се направят от Европейски фирми,а не от нашенските.

Аз знам, че международни фирми са си патили от българската РАБОТНА РЪКА... Не е толкова важно каква националност е фирмата - по-важно според мен е да се промени мисленето на работниците "За такава заплата магистрала като в Германия ли да си давам зор за построя?"...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: sl 63 amg black series

Мнение от samuil_m3 » 28 Апр 2010, 16:21

павката написа:затова 15'' на 65,друга оправия няма.красотата на заден план....

и аз съм с 18ки но колегата е напълно прав :yes:
но кажете как да сложа на купето 16ка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 02 Май 2010, 21:11

Тук много хубаво си говорите за протести, митинги, 1997 и такива неща (както се говореше преди месец и нещо на много места), но какво стана? Нищо! В Търново нямаше НИКОЙ на протест (празника на града, стрийт парада не се брои..). Е, какво правим? Винаги само си говорим. Лошото е, че пробваш ли да си отвориш устата за нещо, рискуваш да ти се случи нещо лошо (какво - зависи пред кой си отваряш устата). Няма демокрация тука, има бюрокрация. То по-хубаво май комунистическо да беше още. Не знам и аз.
И аз се уморих да изправям джанти, да правя ремонти, да плащам данъци, винетки, простотии... Свирка да им направя не щат ли (и да им платя разбира се...).
Ай сиктир!

Поздрави,
Аз
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Май 2010, 21:34

///M3-E36 написа:Тук много хубаво си говорите за протести, митинги, 1997 и такива неща (както се говореше преди месец и нещо на много места), но какво стана? Нищо! В Търново нямаше НИКОЙ на протест (празника на града, стрийт парада не се брои..). Е, какво правим? Винаги само си говорим. Лошото е, че пробваш ли да си отвориш устата за нещо, рискуваш да ти се случи нещо лошо (какво - зависи пред кой си отваряш устата). Няма демокрация тука, има бюрокрация. То по-хубаво май комунистическо да беше още. Не знам и аз.
И аз се уморих да изправям джанти, да правя ремонти, да плащам данъци, винетки, простотии... Свирка да им направя не щат ли (и да им платя разбира се...).
Ай сиктир!

Поздрави,
Аз

Ми аз колега от колко време приказвам за протести,но никой не му утърва! Всеки се е хванал с нещо и сигурно не иска промяна,няма защо да го обсъждам защо е така! Ние сигурно ни е такова вродено в нас,че каквото ни накарат да даваме и ще го дадем! Няма да се учудя ако след време кажат,че е задължително да ни таковат и 90% ще дадат,а другите ще избягат в чужбина! Както е сега!

Потребител
Аватар
Кара: e34, e30
Детайли за колата: E34 m50b20 седан
E30 3xxi

Мнение от nalexandrov » 02 Май 2010, 21:38

Абе трябва да има начин и без протести. Да протестираш да свалиш правителството ок, ама да протестирам за дупки ?
Като минеш през дупка и спукаш гума, какво правиш? Примерно ако викнеш кат да освидетелстват случката, после можеш ли да осъдиш общината и какво е нужно, колко е трудно ? Някой опитвал ли е ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 03 Май 2010, 11:06

nalexandrov написа:Абе трябва да има начин и без протести. Да протестираш да свалиш правителството ок, ама да протестирам за дупки ?
Като минеш през дупка и спукаш гума, какво правиш? Примерно ако викнеш кат да освидетелстват случката, после можеш ли да осъдиш общината и какво е нужно, колко е трудно ? Някой опитвал ли е ?

Само,че не забравяй,че и КАТ работи в тази община и мислиш ли,че ще я изкарат виновна?! :roll: Бях свидетел как един тираджия,за да избегне дупка през ноща се хвърлил в канавката. Не можал да изкара камиона,а на другия ден се оказа че е изкривил стабилизираща щанга! И познай кой беше виновен като дойде КАТ? Тираджията,защото се движел с 50 при разрешена 90! Там поне няма лъжа,защото тахографа го записва! И пак си отнесе акта! Така,че без протести и бой нищо няма да стане!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 03 Май 2010, 12:21

Stoqnov_1979 написа:
nalexandrov написа:Абе трябва да има начин и без протести. Да протестираш да свалиш правителството ок, ама да протестирам за дупки ?

Само,че не забравяй,че и КАТ работи в тази община и мислиш ли,че ще я изкарат виновна?! :roll: Бях свидетел как един тираджия,за да избегне дупка през ноща се хвърлил в канавката. Не можал да изкара камиона,а на другия ден се оказа че е изкривил стабилизираща щанга! И познай кой беше виновен като дойде КАТ? Тираджията,защото се движел с 50 при разрешена 90! Там поне няма лъжа,защото тахографа го записва! И пак си отнесе акта! Така,че без протести и бой нищо няма да стане!

Един приятел по същия начин,за да избегне дупка в мантинелата после идва кат и му пишат акт за несъобразена скорост! :dunno: :dunno: :dunno: Кво е тва кажи ми? Тая малоумщина няма да спре хич лесно.Докато седят и пишат акотве за щяло и нещяло! Или като видят бмв и веднага гледат дали занася,щото ако знася значи тряя му се напише акт,а акотовете за дрифтене колко са смешни! :mhihi: Например : Покоазно шофиране,липса на контрол в/у колата и не знам си кви още!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 03 Май 2010, 22:17

BULL3T написа:
Stoqnov_1979 написа:

Един приятел по същия начин,за да избегне дупка в мантинелата после идва кат и му пишат акт за несъобразена скорост! :dunno: :dunno: :dunno: Кво е тва кажи ми? Тая малоумщина няма да спре хич лесно.Докато седят и пишат акотве за щяло и нещяло! Или като видят бмв и веднага гледат дали занася,щото ако знася значи тряя му се напише акт,а акотовете за дрифтене колко са смешни! :mhihi: Например : Покоазно шофиране,липса на контрол в/у колата и не знам си кви още!

Ааа, още за такива работи акт не са ми писали, ама не се знае кога ще бъде. Тъпото е, че аз когато пързалям, не го правя за кефа на някой (показно), а за собствено удоволствие и не липсва контрол, щото аз умишлено го правя - значи имам контрол над събитията. Ако изгубя контрол значи да се ударя някъде. Ама нали трябва да изкарат и те някой лев.. А като се скрият в храстите или след завоя ти подадат палката как да го разбирам? Ходил съм малко из Европа и повечко в Кипър и не съм видял така да чакалят никъде с радари. В Кипър конкретно те спират, ако търсят нещо конкретно - рядко за проверка. Те там хората пияни карат (което не го одобрявам)...
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата