ГДБОП спира "Арена" и "Замунда"?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ГДБОП спира "Арена" и "Замунда"?
Хаос написа:Feanor написа:Не е като да могат да направят нещо.
Технологията е налице и е наивно да се мисли, че може да бъде ограничена.
Точно пък технолигии за филтриране и ограничаване на достъп до определена информация точно в интернет съществува и ето ти пример, толкова фрапантен, че е наивно да се мисли, че е невъзможно да се направи - Китай. Ютюб и гугъл там няма... А като напишеш в някоя търсачка "Тибет" "демокрация" и цъфваш в районното за дебрифинг.
То затова има прокси-та и впн тунели, ако китайците на милионите потребители си играят да разбиват криптираните връзки, има да си се борят с вятърни мелници.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Не мога да разбера как сайт който не се хоства в България ще бъде спрян от българското правителство ?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
c7aH4eB написа:Не мога да разбера как сайт който не се хоства в България ще бъде спрян от българското правителство ?![]()
Е вие на разбрахте ли че тоя гологлавия май е напринципа на скинхед - повече коса отколкото мозък.
Всяко едно негово изказване в медиите е ТОТАЛНА пародия, и може да накара да се замислят само пенсионерите които са виждали компютър само от задния панел на монитора...

- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
c7aH4eB написа:Не мога да разбера как сайт който не се хоства в България ще бъде спрян от българското правителство ?![]()
С налагането на цензура на интернета http://internetreklama.com/internet/censura/ но и това си има цаката има доволно прокси сървари

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
http://www.hostip.info/
Host name: http://www.arenabg.com
IP address: 85.17.111.26
Host name: http://www.zamunda.net
IP address: 95.211.34.41
Не че съм голям фен на двата сайта, още повече що се отнася до музиката предпочитам оригиналните западни издания, но си мисля че Н. Пр. Джеймс Уорлик е объркал държавата.
P.S.
Интересно ми е, защо не отиде в Швейцария да критикува RapidShare AG (цитат от сайта им: With a storage capacity of several petabytes (a petabyte is a million gigabytes) and an internet connection that transfers hundreds of gigabytes simultaneously, RapidShare has the infrastructure required to meet high demands.)
Host name: http://www.arenabg.com
IP address: 85.17.111.26
Host name: http://www.zamunda.net
IP address: 95.211.34.41
Не че съм голям фен на двата сайта, още повече що се отнася до музиката предпочитам оригиналните западни издания, но си мисля че Н. Пр. Джеймс Уорлик е объркал държавата.
P.S.
Интересно ми е, защо не отиде в Швейцария да критикува RapidShare AG (цитат от сайта им: With a storage capacity of several petabytes (a petabyte is a million gigabytes) and an internet connection that transfers hundreds of gigabytes simultaneously, RapidShare has the infrastructure required to meet high demands.)

хехех .. след някоя друга седмица ще кажат,че и
pirate bay ще спират
pirate bay ще спират

Последна промяна ///vlado на 29 Апр 2010, 20:15, променена общо 1 път
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Като ми направат заплатата както са в Германия, Англия и .т.н. ще си купувам лицензирана софтуер, музика и филми но в момента 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Качено: 285.87 GB Свалено: 970.93 GB (обновява се на 24ч.) лабаво го дааам 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Аз съм "ПРОТИВ" затварянето на Арена и Замунда
http://www.facebook.com/pages/Az-sm-PRO ... 025?v=wall
Рейтинг: 2.437 Качено: 4.89 TB Свалено: 2.01 TB zamunda
Сваленo 654.17 GB Качено 509.36 GB arena
Спреха да им плащат май пак,и зеха да пищат

http://www.facebook.com/pages/Az-sm-PRO ... 025?v=wall
Рейтинг: 2.437 Качено: 4.89 TB Свалено: 2.01 TB zamunda
Сваленo 654.17 GB Качено 509.36 GB arena

Спреха да им плащат май пак,и зеха да пищат

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
SKISA написа:аз па ше затвора ГДБОП! а па да видиме кой е по-отворен....
ще им пратя черни нинжи от бел форум със син пропелер и да видиме кой е по-по-най....
Е тва е начина!

Иначе...по принцип, технически е възможно да се случи...и то от много години. Въпроса е дали имат интерес да махнат точно тези два гиганта... Ясно е, че пиратско сваляне ще има докато съществува интернет...
А иначе, ако говорим за трафик, тия дет сме с по много терабайта и ъп и даун и сме били ъплоудери, направо да ни затварят..

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Малко оф-топик
E, си цъкам аз из сайтовете на Apple, браузвам си из iTunes и се сещам за тази новина:
"Американският студент Джоел Тененбаум от Бостънския университет бе признат за виновен в обвинение за нелегално теглене и разпространение на музика в интернет и ще трябва да заплати глоба от 675 000 долара на звукозаписните компании, чиито продукти е използвал, предаде АП.
25-годишният студент е изтеглил около 30 изпълнения във формат mp3 на четири различни звукозаписни компании, но най-голямата му грешка е била, че е пуснал след това отново нелегално в интернет да разпространява кражбата си."
За 30 песни - 675 000 долара...А, аз като имам 15 000 песни...
То годишния бюджет на САЩ няма да ми стигне..

E, си цъкам аз из сайтовете на Apple, браузвам си из iTunes и се сещам за тази новина:
"Американският студент Джоел Тененбаум от Бостънския университет бе признат за виновен в обвинение за нелегално теглене и разпространение на музика в интернет и ще трябва да заплати глоба от 675 000 долара на звукозаписните компании, чиито продукти е използвал, предаде АП.
25-годишният студент е изтеглил около 30 изпълнения във формат mp3 на четири различни звукозаписни компании, но най-голямата му грешка е била, че е пуснал след това отново нелегално в интернет да разпространява кражбата си."
За 30 песни - 675 000 долара...А, аз като имам 15 000 песни...

Без страх, без спирачка!
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Колеги, това не е нормално! Живеем в държава в която всяко ново правителство поне веднъж се опитва да ни прави на маймуни! 

MatriX_Fucked написа:Малко оф-топик![]()
За 30 песни - 675 000 долара...А, аз като имам 15 000 песни...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То годишния бюджет на САЩ няма да ми стигне..
Пфуу welcome to USA - страната на неограничените глупости

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4