Конфигуратор на БМВ-БГ...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Конфигуратор на БМВ-БГ...
Грешно предполагаш- серийно ли е, цената му е 0... Щом има цена е екстра 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
добре ,айде аз от тука ше чета в книгата ,а ти там цъкай да добутаме до неква кола!?!?!?
сещаш ли се ,че за тия пари ,дето продават трябва не с мозила, не със сафари ,ми с инопланетен експлорер трябва да работи тоя смешен конфигуратор. са утре ше идва човек от дилърите да ми носи конфигуратор на диск -човека поне ще се потруди ,ма така не се прави бизнес. тва не е стока за 4 и пеесе ,та да не им пука какво ще прави и избира клиента...... с гълъб да ми беха пратили -ебати конфигуратора тъп...! после що одя по чужбинско да си купувам коли!!!!
сещаш ли се ,че за тия пари ,дето продават трябва не с мозила, не със сафари ,ми с инопланетен експлорер трябва да работи тоя смешен конфигуратор. са утре ше идва човек от дилърите да ми носи конфигуратор на диск -човека поне ще се потруди ,ма така не се прави бизнес. тва не е стока за 4 и пеесе ,та да не им пука какво ще прави и избира клиента...... с гълъб да ми беха пратили -ебати конфигуратора тъп...! после що одя по чужбинско да си купувам коли!!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ms написа:Грешно предполагаш- серийно ли е, цената му е 0... Щом има цена е екстра
Е аз какво казах... но на най-"смотаната" Х6-ца й сложих и HiFi и Logic7... позволи ми да ги добавя и двете, като и двете имаха цени...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
човека от дилърите обаче не доде!!! така че трандзафайка ше си купа като поостарее още малко и ида до германско и си я зема сам. тука явно са се събрали само некви.....!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Тъкмо ще ти излезе по-тънко не се ядосвай ... 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Абе я да питам аз казаха ми че вървяла няква реклама по радиото за 330д Е90/91/92 на лизинг за 5 години по 600лв близо ?
гледах в сайта няма такова нещо някой чувал ли я е тази реклама аз щото не слушам радио и не съм а ако е вярно тва съм силно заинтерисован 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Рекламата не съм я чувал, ама малко логика и прости сметки водят до следният извод: НЕМА НАЧИН
Ето малко сметки:
330д седан- почва от 81000лв. Забрави за други екстри, че тогава отива над 100 много лесно...
5г => 60 месеца х 600 кинта = 36 бона... Дори и да тръшнеш 32к (около 40%) начална вноска стават само 68к общо... Губят се едни 13к, да не говорим за лихви...
Просто нЕма начин както казах

Ето малко сметки:
330д седан- почва от 81000лв. Забрави за други екстри, че тогава отива над 100 много лесно...
5г => 60 месеца х 600 кинта = 36 бона... Дори и да тръшнеш 32к (около 40%) начална вноска стават само 68к общо... Губят се едни 13к, да не говорим за лихви...
Просто нЕма начин както казах

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Рекламата е за 316d, ако не се бъркам 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
То и аз си я направих тая сметка , видях и в сайта ,че цените са към 80 000лв та затова ми се стори доста невъзможно ама реших да питам все пак
Мерси за отговорите и сори за спама каде въведох в темата 

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3