Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?
Модератор: Общи модератори
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?
И лепенки си купих, и табелки за номерата, и номер. Айде да не задълбаваме за това как едни потребители се насират и няма проблем, а други им се спира достъпа до форума заради една тема, че да не намесвам имената на хората. Тая тема е за друго.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
За други не коментирам, но аз съм пример за двоен стандарт- директно ми се заяви в тема от модератор, че НЕ съм с постоянен бан (отнесох си преди това 2 седмици) поради специално отношение... Не бе, не е двоен стандарт- щом трябва да го отнасям, не ми пука. Ама си пиша както виждате...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
След като смятате, че наличието на членска карта ви прави фенове, а другите сме рая, със сигурност предпочитам да остана при раята.
Лека нощ, приятни сънища, мислете как да сложите чистачка на преден ляв джам, че в завойте не виждате и без нерви ей
БМВ е синьо белия пламък в очите, не пластмаската в джоба.
Лека нощ, приятни сънища, мислете как да сложите чистачка на преден ляв джам, че в завойте не виждате и без нерви ей

...
Последна промяна krystal на 12 Май 2010, 3:14, променена общо 1 път
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
Този въпрос ми се вижда малко безсмислен .. от тези да кажем 6700 души ще получиш 6700 различни отговора.Ако идеята на въпроса е да се види какво желаят тези хора като условия от клуба то тогава въпроса може да се зададе по друг начин и пак условията ще са ~6700.
Според мене единственото което е нужно да се търси в тези хора е желание ,защото без да го имат няма как да ги накараш тези хора да станат членове .. единствено може да ги залъжеш с условия ,които да са им изгодни ,но тогава пак ще има 300 членове ...и 6700 ползватели.
А от последните няма особен смисъл .. по добре 300 ентусиаста ,които знаят за какво са в този клуб и правят всичко с желание.
Съборът дава възможността на тези 6700 души да усетят атмосферата и ако видят в себе си БМВ ентусиаст и имат желание ..да станат членове.
ПС: Така ги виждам лично аз нещата.
Според мене единственото което е нужно да се търси в тези хора е желание ,защото без да го имат няма как да ги накараш тези хора да станат членове .. единствено може да ги залъжеш с условия ,които да са им изгодни ,но тогава пак ще има 300 членове ...и 6700 ползватели.
А от последните няма особен смисъл .. по добре 300 ентусиаста ,които знаят за какво са в този клуб и правят всичко с желание.
Съборът дава възможността на тези 6700 души да усетят атмосферата и ако видят в себе си БМВ ентусиаст и имат желание ..да станат членове.
ПС: Така ги виждам лично аз нещата.
- gh0sts
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: малко
- Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Последна промяна gh0sts на 12 Май 2010, 3:45, променена общо 2 пъти
gh0sts написа:къде подяволите са изтинските Българи? и има ли ги изобщо?
по форумите с правописни речници в ръка...
по темата:
защо някакви случайни хорица задават такива екзистенциални въпроси - "защо точно 300, а не 350 членове на клуба?"
защото идеята на членовете на клуба е какво те правят за клуба, а не какво клуба прави за тях
докато мислите по този начин - какво клубът ще направи за мен, какви отстъпки ще получа като съм член - няма да имате място в една такава организация
аз например не съм кандидатствал за членство, защото не съм уверен с какво мога до допринеса за развитието на дейностите, с които се занимава БМВ Клуб България
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
пфф, представяте ли си каква щеше да е темата за събора ако всички бяха членове?!?
прав е колегата, когато нямаш с какво да помогнеш, по-добре е да не се пречкаш!

прав е колегата, когато нямаш с какво да помогнеш, по-добре е да не се пречкаш!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
За да станете член на BMW Клуб България трябва да отговаряте на следните изисквания:
- Навършени 18 години.
- Синьо-бял пламък в очите.
- Желание да дадете своя принос за развитието на баварската общност в България.
Първото изискване е формалност, останалите две са това, върху което се гради този клуб!
Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза в този сайт или да посещава сбирки и събори, но причината да имате тази възможност се дължи именно на членовете на клуба, които с общи усилия накараха всеки притежател на клубна членска карта да се чувства горд, да се чувства част от нещо значимо!
Съществуват две нива на членство в BMW Клуб България – първо и второ, между които може да има двупосочно движение. Членовете от първо ниво заплащат членски внос в размер на 40 лв., за второ ниво - 80 лв.
Всеки член получава членска карта, с която ползва следните преференции:
- Отстъпки в редица магазини за авточасти и аксесоари, отстъпки при посещение на различни сервизи и други търговски обекти.
- Предимства и по-ниски такси при участия в мероприятия, организирани от BMW Клуб България.
- Право на участие в специални мероприятия, организирани само за членовете на клуба.
- Покани за участие в международни срещи, организирани от BMW клубовете в Европа.
- Преференциална цена при закупуване на рекламни артикули на BMW Клуб България
- Намаления в цените на артикули и издания, разпространявани от BMW Клуб Европа.
За да кандидатствате за членство трябва да преминете през следните етапи:
- Да се запознаете с устава.
- Да попълните online молба за членство.
- След постъпване на молбата, Вашата кандидатура ще бъде разгледана и гласувана. Приема на нови членове се провежда в края на всеки месец.
Цялата необходима информация за членството, както и онлайн молбата за кандидатстване, можете да откриете в секцията "Членство" в сайта.
Тук е описано много добре,всичко за Членството.Има ли желанието човек,може да остави "Водката с кутия натурален сок"
- Навършени 18 години.
- Синьо-бял пламък в очите.
- Желание да дадете своя принос за развитието на баварската общност в България.
Първото изискване е формалност, останалите две са това, върху което се гради този клуб!
Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза в този сайт или да посещава сбирки и събори, но причината да имате тази възможност се дължи именно на членовете на клуба, които с общи усилия накараха всеки притежател на клубна членска карта да се чувства горд, да се чувства част от нещо значимо!
Съществуват две нива на членство в BMW Клуб България – първо и второ, между които може да има двупосочно движение. Членовете от първо ниво заплащат членски внос в размер на 40 лв., за второ ниво - 80 лв.
Всеки член получава членска карта, с която ползва следните преференции:
- Отстъпки в редица магазини за авточасти и аксесоари, отстъпки при посещение на различни сервизи и други търговски обекти.
- Предимства и по-ниски такси при участия в мероприятия, организирани от BMW Клуб България.
- Право на участие в специални мероприятия, организирани само за членовете на клуба.
- Покани за участие в международни срещи, организирани от BMW клубовете в Европа.
- Преференциална цена при закупуване на рекламни артикули на BMW Клуб България
- Намаления в цените на артикули и издания, разпространявани от BMW Клуб Европа.
За да кандидатствате за членство трябва да преминете през следните етапи:
- Да се запознаете с устава.
- Да попълните online молба за членство.
- След постъпване на молбата, Вашата кандидатура ще бъде разгледана и гласувана. Приема на нови членове се провежда в края на всеки месец.
Цялата необходима информация за членството, както и онлайн молбата за кандидатстване, можете да откриете в секцията "Членство" в сайта.
Тук е описано много добре,всичко за Членството.Има ли желанието човек,може да остави "Водката с кутия натурален сок"
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pistata9889 написа:Та въпроса ми е зададен точно и ясно горе!Защо се получава така?
Аз съм член,и се гордея с това,вие защо не сте?
Не съм член,щото в тоя клуб изглежда требе да си роднина,познат или милиционер на некой от шефовете,питал съм преди доста време,ама нема резултат,по лесно ще стана член на кралското семейство,отколкото тук,очевидно сте си некаква капсулирана общност и си ставате членове и администратори...
Освен това другите мнения по-долу въобще не са верни,ама хич.
Става въпрос за какво се очаквало от тея 40 лева,верно е,има доста мизерници в обществото каращо БМВ даже и сред по-висшият състав (казвам го защото е вярно,и ако някой от админите прояви интерес ,бих му разказал на ЛС за какво иде реч) на форума,дето са членове,но за мен,а и предполагам за по-голямата част,членството означава нещо друго и далеч по-значимо,а аз съм сигурен че стойностните хора дори не си показват членството,когато ползват някоя услуга с намаление за членове...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:pistata9889 написа:Та въпроса ми е зададен точно и ясно горе!Защо се получава така?
Аз съм член,и се гордея с това,вие защо не сте?
Не съм член,щото в тоя клуб изглежда требе да си роднина,познат или милиционер на некой от шефовете,питал съм преди доста време,ама нема резултат,по лесно ще стана член на кралското семейство,отколкото тук,очевидно сте си некаква капсулирана общност и си ставате членове и администратори...
Освен това другите мнения по-долу въобще не са верни,ама хич.
Става въпрос за какво се очаквало от тея 40 лева,верно е,има доста мизерници в обществото каращо БМВ даже и сред по-висшият състав (казвам го защото е вярно,и ако някой от админите прояви интерес ,бих му разказал на ЛС за какво иде реч) на форума,дето са членове,но за мен,а и предполагам за по-голямата част,членството означава нещо друго и далеч по-значимо,а аз съм сигурен че стойностните хора дори не си показват членството,когато ползват някоя услуга с намаление за членове...
що приказваш глупости? аз като нямам роднини в клуба как станах член? и също така мога да ти кажа че доста от модераторския екип не са членове на БМВ Клуб България!!! тва че нямаш достатъчно желание не те оправдава

Аз станах член защото искам да се развивам в този клуб и форум... искам да помагам по всички начини на това общество и когато имам нужда те да ми помагат... случвало ми се е да се възползвам няколко пъти от щедроста и солидарноста на това общество за това съм му толкова благодарен и се стремя да отговоря по същия начин... аз също до сега не съм видял възмездие от членската си такса НО И НЕ ТЪРСЯ!!! защото за мен да съм член на БМВ клуб България е нещо повече от това да взема някакви отстъпки по някакви магазини...
сега колега пистата9889 разбра ли защо сме само 300 члена?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ms написа:За други не коментирам, но аз съм пример за двоен стандарт- директно ми се заяви в тема от модератор, че НЕ съм с постоянен бан (отнесох си преди това 2 седмици) поради специално отношение... Не бе, не е двоен стандарт- щом трябва да го отнасям, не ми пука. Ама си пиша както виждате...
Ти така и не схвана нищо, та недей да правиш подобни коментари без да са истина. Като не си разбрал недей претендира за истинност

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Чета форума от почти 4 години.
Регистриран съм от повече от 3.
Член станах преди 1 година.
Модератор преди по-малко от 1 месец.
Не съм познавал НИКОЙ от УС на Клуба.
За какъв двоен стандарт ми говорите?
За какви връзки?
За да стана член кандидатствах 2 пъти.
Далече съм от мисълта да трупам каквито и да било активи от членството си!
Майната им на отстъпките в Дару и другите места!
Аз съм член защото съм Фен!
Аз съм член защото аз самия го искам! НЕ за да се бия в гърдите, а защото смятам, че това е следващата крачка в развитието ми като Фен на Марката!
Аз съм член, защото искам да помагам за развитието и популяризирането на този клуб, така както съм го праил и преди да стана член, но вече много по ясно и съгласувано, а не хаотично!
Престанете с глупостите от рода на "Защо да стана член на БМВ Клуб България?" - щом си задавате този въпрос...по-добре изобщо не кандидатствайте!
Стига с въпроси от рода на "Каква ми е изгодата, какво получавам срещу тези 40лева"!
Колкото и да е меркантилен този свят - има идей (соньо-бели), който не се крепят на материалното! Защо не можете да го разберете???
Да го обяснявам на хора, който нямат общо със страстта наречена БМВ - ок!
Обаче мисля, че тук сме се събрали хора, който при споменаването на тези три букви потръпват...поне мъничко...поне някъде дълбоко вътре в душата си!
Истината е една - тези от нас, който искат да помогнат за развитието на БМВ Клуб България (без значение дали са членове или не) - могат да го направят!
И го правят! Без да се бият в гърдите! Без да тръбят на ляво и на дясно за това!
Опитайте някой път и вие...не е толкова трудно
Регистриран съм от повече от 3.
Член станах преди 1 година.
Модератор преди по-малко от 1 месец.
Не съм познавал НИКОЙ от УС на Клуба.
За какъв двоен стандарт ми говорите?
За какви връзки?
За да стана член кандидатствах 2 пъти.
Далече съм от мисълта да трупам каквито и да било активи от членството си!
Майната им на отстъпките в Дару и другите места!
Аз съм член защото съм Фен!
Аз съм член защото аз самия го искам! НЕ за да се бия в гърдите, а защото смятам, че това е следващата крачка в развитието ми като Фен на Марката!
Аз съм член, защото искам да помагам за развитието и популяризирането на този клуб, така както съм го праил и преди да стана член, но вече много по ясно и съгласувано, а не хаотично!
Престанете с глупостите от рода на "Защо да стана член на БМВ Клуб България?" - щом си задавате този въпрос...по-добре изобщо не кандидатствайте!
Стига с въпроси от рода на "Каква ми е изгодата, какво получавам срещу тези 40лева"!
Колкото и да е меркантилен този свят - има идей (соньо-бели), който не се крепят на материалното! Защо не можете да го разберете???
Да го обяснявам на хора, който нямат общо със страстта наречена БМВ - ок!
Обаче мисля, че тук сме се събрали хора, който при споменаването на тези три букви потръпват...поне мъничко...поне някъде дълбоко вътре в душата си!
Истината е една - тези от нас, който искат да помогнат за развитието на БМВ Клуб България (без значение дали са членове или не) - могат да го направят!
И го правят! Без да се бият в гърдите! Без да тръбят на ляво и на дясно за това!
Опитайте някой път и вие...не е толкова трудно

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници