Курсове за майсторско шофиране..!Мнения ,препоръки...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Курсове за майсторско шофиране..!Мнения ,препоръки...
jordanov написа:2-те ги уцели ама пък БМВ-то дан е познаеш да объркаш е30 с е34 голем срам.

А по темата... Евалата на Скиса... Пусна тема, изчака няколко мнения и коментара и веднага отиде

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
uCnaHeTcA написа:... Евалата на Скиса... Пусна тема, изчака няколко мнения и коментара и веднага отиде.......
като те гледам си намерил своя идол

нали не си мислиш сериозно, че мненията и коментарите в темата /повечето от хлапета на възрастта на сина му/ са фактор за това дали да отиде или не?
силно се надявам вложените средства да оправдават наученото...щото цифрите не са никак тънки за двудневен курс

zazomazo написа:uCnaHeTcA написа:... Евалата на Скиса... Пусна тема, изчака няколко мнения и коментара и веднага отиде.......
като те гледам си намерил своя идол![]()
![]()
нали не си мислиш сериозно, че мненията и коментарите в темата /повечето от хлапета на възрастта на сина му/ са фактор за това дали да отиде или не?
силно се надявам вложените средства да оправдават наученото...щото цифрите не са никак тънки за двудневен курс

Всяко удоволствие се заплаща

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
наученото оправдава средствата. в момента не разполагам с кола , с която мога да покажа кво съм научил, но определено върши работа . а цената на една изкуствена става за таза ,която често дава фира при катастрофа струва точно около 8 пъти повече....
ще разкажа като почина малко ,щото е са се прибирам...
а темата е ,не за да реша дали да ходя -аз бях решил ,а да обсъдим, да чуя коментари ,а и не само аз....
апарата не взех,щото беше ебаси прахоляка от карането ,ма една сапунерка колкото за няколко клипа и снимки имах...
давам идолско място под наем..! на желаещи до час - с отстъпка!
а темата е ,не за да реша дали да ходя -аз бях решил ,а да обсъдим, да чуя коментари ,а и не само аз....
апарата не взех,щото беше ебаси прахоляка от карането ,ма една сапунерка колкото за няколко клипа и снимки имах...
SKISA написа:наученото оправдава средствата. в момента не разполагам с кола , с която мога да покажа кво съм научил, но определено върши работа . а цената на една изкуствена става за таза ,която често дава фира при катастрофа струва точно около 8 пъти повече....
да разбираме ли, че наученото на курса не бачка при Е61?

и са треа да купуваш кола като на курса за да прилагаш наученото?

бъзикам се, уйчее....качвай пикчърите и видеото да те видим

- SKISA
-
-
половината неща се правят със съединители ,междинна газ,ръчна и други подобни ,които няма как да употребя в кораба! но пък дават яснота как работи по принцип колата и -да! ще си купя едно Е30 да си карам.
а пикчъри и клипове има с кико! аз съм снимал и мисля ,че кико показва интересни неща...
а пикчъри и клипове има с кико! аз съм снимал и мисля ,че кико показва интересни неща...
Я земи си научи детето да кара, и на курса да иде научен, щото то вече курсове нямаме,имаме самопечелбарство и се гледа как по-бързо да минат часовете, сега не ги учат да карат, а да се движат. Когато започнах да си карам курсовете, вече си карах колата из квартала, за добро или залош факт е. На курса си отидох научен, минах там некви 6 часа на ладето, писахме ги 10, че толко треаха минимум да се кача на газката, и кат седнах у газката,оня серсемин седе 10 минути и вика,аре тръгвай, немаме време.Викам, нема ли ми покажеш кво що, а оня казва, пали и тръгвай. Така, че се радвам,повече, че таткоме научи да карам и ме научи,а не ме остави на серсемите, същото щенаправя и с мойто дете, а некой ден и с жената, че и тя книжка треа изкара деа и дъртофелницата 

- SKISA
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=h-tzNQSJmqk" onclick="window.open(this.href);return false;
пак напомням ,че кико не се е качвал никога на кола с ръчни скорости,карал е два пъти на магистрала кораба и тва е!!!! тука и дъждец ин валя първия ден.
стават и грешки де.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4pepOzl ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
и мога да ви уверя ,че на клипче изглежда по-лесно ,отколкото е всъщност.
http://www.youtube.com/watch?v=vvLtjemw ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
накратко.....! да бе накратко!...

курса не е евтин ,но според мен си струва ,а за кико със сигурност. напредъка е доста добър и се правят неща,които няма как да направиш ако не ти обяснат как се правят.
общо взето се кара между конуси ,за да се научат захвати на волана,без които няма как да се мине змейката,кара се за екстремно спиране с междинна газ и сваляне на предавките /наистина се спира много бързо така/, отново между конуси ,но вече с поднасяне на задницата/тва е на макадама,без поднасяне няма как да се влезе в змейката, обръщане на посоката с контролиране на колата с газта и без въртене на волана,обръщане с ръчна и тръгване на право/без да ти изгасне де/, преместване центъра на тежестта на колата и използването му ,за да я насочиш в завоя/местене както странично,така и напред-назад/ и едно ,дето има некво френско име -нещо като двоен ес-образен завой....! общо взето е кеф,трошиш чужда кола и се учиш...!
в теорията има много излишни неща за хора,които се интересуват от коли и малко "майор костов" ,но има и важни неща.
общо взето теорията е общо около 3-4ч ,курса е сутрин от 7,30 до вечерта до 7-8ч
накарахме се здраво.
отделно бонус с бандата на Старшията/ Пол Старши ....! дойдоха на пистата момчетата,запознах се и с други от сливенската тумба баваристи,вечерта дойдоха на хотелчето,апнахме,пинахме,налафихме се....! на другия ден митко-СуперФлай и пената дойдоха на пистата,покарахме...! аз доволен! както секи мое се досети Старшията е голем!!!
вечерта на тръгване се оказа ,че имам утечка и не моа пак да запала. съмнява ме едно кабелче на чистачката на задното стъкло като смазвах ,че го притиснахме и там отиват тоците -неска ше го оправя/ и след като звъннах,старшията дойде,даде ток, от там в сервиза на пената,митко и той беше там,отвориха,наизвадиха лаптопи и техника ,почовъркахме и решихме ,че ще си се прибера спокойно и няма смисъл да бърникаме повече и по живо по здраво отпрашихме към софия като старшията ме съпроводи с конвой до изхода ,че там малко сложно ,който не е одил....!
общо взето приятни два дни с много каране,полезни неща и приятна компания ......!!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3