доволни ли сте от управлението на НДСВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

доволни ли сте от управлението на НДСВ

да доволен съм
41
48%
не в никакъв случай
45
52%

Общо гласове : 86
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 20 Юни 2005, 12:22

Сичкото лайно тръгнало, тръгнало още излезнало...
http://www.novini.com/Sugarev_Kostov.htm

Хубаво, ма на царя магариите ще лъснат, когато НЕ го преизберат. Не че сега не лъщят огромните хотели по морето.. бе не ми се почва.
Та кое е най - малкото зло в момента?

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Юни 2005, 13:16

Diablo написа:Сичкото лайно тръгнало, тръгнало още излезнало...

Хубаво, ма на царя магариите ще лъснат, когато НЕ го преизберат. Не че сега не лъщят огромните хотели по морето.. бе не ми се почва.
Аз ти предлагам да гласуваш за БСП за да се надяваш да се върне доброто старо време .Има хора които живеят с тази надежда

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 20 Юни 2005, 14:03

evans написа:

Аз ти предлагам да гласуваш за БСП за да се надяваш да се върне доброто старо време .Има хора които живеят с тази надежда

Пък аз, да се научиш да пишеш правилно, че да почнат хората да уважават поне малко. Как върви ученето за изпитите? Или и ти се готвиш да гласуваш?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юни 2005, 14:52

Nasti написа:
F-14 написа:И най-важното!Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат.Това го има в повечето учебници по политология ,а и ако погледнем историята ще ни стане бързо ясно колко истина има в това изказване.

...
Пийс брадърс 8)

съгласен съм с теб.И на мен не ми харесват доста неща.И точно поради тази причина няма да гласувам.Нито за Костов нито за царчето.Защото..."всичките са маскари"
И аз и ти да отидем и ние ще краднем...щото изкушението е твърде голямо.
Това е голата истина.Докато има прост и покорен народ да търпи,така ще да е...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Юни 2005, 17:27

F-14 написа:И точно поради тази причина няма да гласувам.Нито за Костов нито за царчето.Защото..."всичките са маскари"

така е наистина .. но да не гласуваш не е най-доброто решение .. и аз така мислех докато не отворих един сайт и се вцепених и побеснях .. а именно ей тая подигравка и извръщение .. :puke: азис .. народен представител .. така че мисля да пусна един вот за някое "по-малко зло" ;)
щеше да е интересно ако имаше негативен вот ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 20 Юни 2005, 17:42

evans написа:
krika написа:Тва за маратонките на В.Левски се казва: Пума диск уе нищо не знаеш :mhihi: А за НДСВ нищо ново поредните окрали квото могат за 800дни. Всеки 4г. народа на България храни различни ПАЛЯЦИ и докато не я ликвидират няма да спрът да краднат деба и мангалите мръсни потни да умрат у кофите дано :evil:
То ако става въпрос то в тази държава се краде от 1989г , като падна кумонизма всички бивши партийци изнесоха сумати мангизи и ги вкараха в швейцарски банки .

В тая държава се краде още от кумунистическо време.
За справки икономическата групировка,,Тексим,,от преди 40г.
Може да питаш дядо Вили Бетц със своите 10к. камиона в Европа дали я знае :mhihi: :mhihi:
Последна промяна S-stail на 20 Юни 2005, 17:59, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S-stail » 20 Юни 2005, 17:53

F-14 написа:
Nasti написа:
F-14 написа:И най-важното!Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат.Това го има в повечето учебници по политология ,а и ако погледнем историята ще ни стане бързо ясно колко истина има в това изказване.

...
Пийс брадърс 8)

съгласен съм с теб.И на мен не ми харесват доста неща.И точно поради тази причина няма да гласувам.Нито за Костов нито за царчето.Защото..."всичките са маскари"

Бате като не глесуваш твоят глас след това се причислява
към партийте с най голям вот :!:
Сиреч ако всички млади хора не гласуват и идат само пенсийте
нашите ,,неутрални гласове,, утиват за партийте за които е гласувано. ;)
Или директно казана като гласуват всите пенсий за БСП,
че е било хубаво навремето с кисело мляко от 5ст.,
хляб от 3 и т.н. твоят глас утива и той там :!:

Иначе по-темата НДСВ са най-малкото зло..............с някой изклучения
като Валентин Церовски.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S-stail » 20 Юни 2005, 18:03

Nasti написа:

По логиката защитавана от теб и учебниците по политология "успешното" управление по времето на Иван Костов е в резултат на силните гимнастики на Жан Виденов. Разумна преценка, ще си я драсна някъде 8)

По твойта логика също така деспотовщината и изповядването на политика "който не е с мен е против мен" е много успешна посока за ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ МРЪЗНАХМЕ ПРЕЗ 1997г., след което ни бе обяснено, пичове имам много важна работа да оправям държавата не ме занимавайте с вашите глупости. За десерт се оказа че г-н Иван Костов е натрупал състоянието си от четене на лекции в американски университети, ако изключим, че това е абсурдно защото едва ли в америка имат нужда точно Иван Костов да обучава студентите им на икономика (б.а. най-силната икономика в света е точно американската, която е създадена, управлявана и поддържана без помощта на изявени икономисти като Муравей Радев и Иван Костов) математиката показва че според средствата, които е обявил като лично състояние Иван Костов ТРЯБВА ДА ПРЕПОДАВА ЛЕКЦИИ В ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА 309 ГОДИНИ ПО 12 ЧАСА НА ДЕН!
За капак, държавата ни изяде поредния срамен шамар, който и заби лично Майкъл Чорни осъждайки бившия премиер на България за кражба на 6 000 000 американски долара от самия него...

Освен това въвеждането на винетки с цел с нашите средства да се поправят пътищата, по които си трошим колите, издаването на разрешителни за строеж на хотели и забавянето на ремонт на самолети, които и без това едва ли биха помогнали на България да спре една (не дай боже) инвазия на вражеска армия, не са престъпление, което може да се мери с това умишлено да фалираш авиокомпания оценявана на над 1млрд. долара, притежаваща едни от най-скъпите и ползвани дестинации, ДА НАПРАВИШ НЕЩО КОЕТО СВЕТА ДО СЕГА НЕ Е ВИЖДАЛ, А ИМЕННО ДА ФАЛИРАШ РАФИНЕРИЯ :kuku:
АЛОООО ФИФИИИИ И ЗА КАПАК ДА СЕ ОБИДИШ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ТИ ПОВЯРВАТ ЗА ВТОРИ ПЪТ... А СЕГА ДА ИМ СЕ МАЗНИШ ЗА ДА СЕ НАПЪХАШ ПАК В ПАРЛАМЕНТА!

Пийс брадърс 8)

Много е нагъл да .........и да те допълня жена му също има дело
за пране на пари със нейната ,,благотворителна агенция,, :mhihi:
А за Плама Плевен пропусна да споменеш ролята на г-д 10 Процента
Васил Божков.

Жалко,че нямат грам достойнтво тия хора...............ако може да
се наречът такива.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юни 2005, 18:11

дано не обидя някой от вас въпреки че съм почти сигурен че ще има засегнати...
аз не се чъвствам българин.Никога не съм се чъвствал и надали някога ще се почуствам.За съжаление имам такова гражданство.Роден съм и съм израстнал тук.Родителите ми са българи и техните родители също...но ..това е то
Ходил съм на доста места...и всичките са ми по-приятни от тук.
Продадох си апартамента и колите с цел да нямам нищо ангажиращо към тая държава.
Знам краен съм,но не са само нос Калиакра,Тодор Колев, Рила с езерата си и такива други -достатъчни за да ме накарат да се гордея че живея тук.
От 3 години търся път да се махна....и ще продължавам да го търся.
Не гласувайки изразявам своя протест.Прави сте за най-малкото зло,но не мога аз да си карам колата из надупчени улици с 40 стикера на предното стъкло,да тъпча в кучешки изпражнения и да чакам някой да ме оправи.
Тази страна ми е отнела доста от желанието да бъда пилот-затова сега го правя накъде другаде.
Отне ми желанието да карам хубава кола.Отне ми желанието да се разхождам из улиците...
Може би не съм прав за някой-но това е просто моя начин на протест.
И ще протестирам докато съм жив.Защото тук от край време е пълно с дупедавци...аз претендирам да съм честен и справедлив.А в държава от порове дето само крадат и мамят без никакви скрупули просто не ми се живее.
Та за това няма да гласувам.Не се чувствам част от цялото това.Нито съм бил нито ще бъда някога с такива разбирания.
Извинявам се на патриотите,но за мене бъдещето на българската нация е обречено....

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Юни 2005, 19:34

Пич абсолютно те разбирам, ноооо тук има едно голямо НО!
Именно в момента преживяваш тук, не се знае до кога ще е така, а изразяването на протест чрез негласуване няма да промени виждането на тия от КАРМАЗЪ партията, даже няма да им направи впечатление, още повече, те ще са доволни че ти не гласуваш защото една част от него ще отиде за тях, което ще ги доближи още повече до това да си правят каквото искат в този полигон за научни опити с човешки същества, който по стечение на обстоятелствата е наша родина. На теб не ти пука нали? Не само се правиш че не ти пука за да изглеждаш мъж, а в същност ти е много болно, защото мислиш че сам неможеш да промениш нищо, не е така, младите хора в тази държава имаме право и моралното задължение да се борим за това страната ни да има нормално лице пред света след години, трябва да работим за това родното ни място (независимо чустваме ли се българи или не) да бъде не лошо място за живеене, а това не става когато подарим гласовете си на тези, които съсипваха живота ни в продължение на половин век, а сега с мили думи искат да го правят още 4 години.
ТИ БРАТЛЕ ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КОМУНИСТ, КОЙТО НЕ Е БИЛ НА ВЛАСТ 8 ГОДИНИ И СЕГА МУ СЕ ОТДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГЕПИ ПАК КВО ЩЕ НАПРАВИ... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАПРАВО КАТО СИ ПОМИСЛЯ И СТОЛА МИ СТАВА НЕУДОБЕН, ЧУСТВАМ ЕДНО ПАРЕНЕ В ЗАДНИКА...

Помисли си и гласувай, забрави за секунда че си сърдит на всичките тези управници, не си сърдит на твойте приятели нали? Тях ги обичаш и ти се иска да живеят по лесно нали? За да бъда честен с теб ще ти кажа и аз не се имам за българин, аз се приемам за гражданин на света, независимо че съм роден тук. САМО ЧЕ ИМАМ ЕДИН МНООГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, НЕ МЕ ИСКАТ... ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО - АМИ ЗАЩОТО СЪМ ЕДИН ОТ МНОГОТО А НА ОНИЯ ТАМ В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ВЕЧЕ ИМ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО МЕН И ЗА ТОВА СИ НАЛЯГАМ ПАРЦАЛИТЕ ТУК И СИ ТЪРСЯ ПО-ДОБЪР НАЧИН ЗА ЖИВОТ ДОКАТО НЕ НАМЕРЯ НАЧИН ЗА ЕВАКУАЦИЯ!

п.с. Аз не получавам от никого пари за тази агитация, просто съм егоист и мисля за самия себе си...а много ми се иска на мен да ми е хубаво, само че един нов младежки комсомол не би ми помогнал за това.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 20 Юни 2005, 19:36

Доброто старо време ?! Времето в което някои са си скъсвали зад**ците от бачкане а други ( примерно роднини на секретаря на окръжния кумитет) са си клатили краката по цял ден в позиция бъркане и правене на топчета...и на края всички са получавали едно и също заплащане.Интересно ми е на мястото на първите как би се чувствал ти ...виждайки как колегата ти не прави нищо а ти се съсипваш от бачкане.Сега обаче ще кажеш -добре работили са плащали са си осигуровките... къде са им пенсиите на тия дето са се съсипвали от работа :arrow: септември ...октомври месец '89 се "изпразват" осигурителните фондове(сметките с парите от осигуровките) ...сети се сега кои са били по това време на власт :idea:

Всички плюете Иван Костов за това което обра след '97...той взе само огризките.Ако има нещо за което е виновен е ,че когато е бил финансов министър в правителството на Димитър Попов е трябвало да проведе парична реформа като тази от '46-47( може и по късно да е била ) а именно обезценяване на парите .примерно до 5000 с 10 :1 ( нагоре с повече) ...с тази разлика че тогава доста от хората са могли да покажат от къде имат доход примерно 100000...но не са имали възможност.Та ако тогава беше провел тази реформа щяха да се изтеглят много от крадените пари...а не след това да излизат мухлясалите 5-олевки от дюшеците.

Иначе по-темата НДСВ са най-малкото зло..............с някой изклучения
като Валентин Церовски.

тук съм съгласен с S-stail .не беше нужно да забранява на строителните техници да проектират до 250 м2,защото много малко архитекти ще се навият да проектират гараж от 10 м2 примерно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юни 2005, 20:39

с всички вас съм съгласен.Но аз се пиша единак.Нито служа на някой нито искам да се ангажирам.Така се чувствам свободен.Ако мислех че нещо ще се оправи нямаше да си разпродам имуществото,нямаше да отбягвам ангажименти с държавната бумащина...
Извинете ме но на мен не ми пука какво ще стане с жалкия народ в тази пущина.Защото аз живея във Варна което стана строителна площадка,а и преди си беше тъпо село..морската столица...Доколкото в София има наченки на нормален живот в останалата страна аз не виждам такова нещо.
Тук няма дори едно свястно кино приатели!
камо ли нещо друго.
Защото ми разбиваха колата,счупих си предница на АБТ за 200 евро щото някой ТЪП разкопал и го оставил така.
Не мога да си влезна в гаража защото засадили рози....
Не повярвай ми не искам на никой от тези които по цял ден не пречат на това/следователно помагат/ да им е добре...
Нека даже да им е зле.
Нека гласуват за комунисти,жълти зелени и квито искат там, че да ги направят по-бедни.
И нямам против да е добре всичко ама няма да бъде с народ от роби...
Народопсихологията е такава...нека страдат тогава.Не гласувайки смятам че допринасям за наказанието на такива индивиди...
:evil:
не ангажирам никого с мнението си...даже извинявайте за оф-топика...обаче ...
докато мога да съм на далече от всичко това което се слува тук,било то физически или психически,че съм по-спокоен и щастлив :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Юни 2005, 23:01

Diablo написа:
evans написа:

Пък аз, да се научиш да пишеш правилно, че да почнат хората да уважават поне малко. Как върви ученето за изпитите? Или и ти се готвиш да гласуваш?
ХАХАХА леле най обичам някой да ме критикува ХАХАХА, това че не се старая тук да пиша правилно не означава че не мога ,аз на путките не се старая да им пиша правилно пък на теб ли .Даскале хайде да не си гледаме грешките и те моля недей да говориш глупости от сорта че хората не ме уважават .

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Юни 2005, 0:42

Ех как мразя да се занимавам с политика , отивам в събота в ЦИК да наглася с колегите бюлетините и след това съм му ебал м..а ,а пък вие си гласувайте за кой си искате аз вече си знам кой ще спечели ама съм подписал да не казвам .Мога да пусна и втора анкета за кой ще гласувате след 4 години ,пак ще ги нагласиме.Аре аз ставам че стана време за лягане ,сега ме псувайте какъв простак съм , ама ме заболя врато и нямам време да се занимавам с вас . :mhihi: :mhihi: :mhihi: :wave:За тези които ще седят цяла нощ ето малко музика за слушане http://mp3.bol.bg/list/index.php?dir=bg/ROCK/Hypodil

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S-stail » 21 Юни 2005, 19:22

F-14 написа:дано не обидя някой от вас въпреки че съм почти сигурен че ще има засегнати...
аз не се чъвствам българин.Никога не съм се чъвствал и надали някога ще се почуствам.За съжаление имам такова гражданство.Роден съм и съм израстнал тук.Родителите ми са българи и техните родители също...но ..това е то
Ходил съм на доста места...и всичките са ми по-приятни от тук.
Продадох си апартамента и колите с цел да нямам нищо ангажиращо към тая държава.
Знам краен съм,но не са само нос Калиакра,Тодор Колев, Рила с езерата си и такива други -достатъчни за да ме накарат да се гордея че живея тук.
От 3 години търся път да се махна....и ще продължавам да го търся.
....

Пич незнам как я мислиш чужбината,но ще те посъветвам само едно.
Не си мисли,че е по лесно от БГ..............

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата