За бързото придвижване в града

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Re: За бързото придвижване в града

Мнение от Alien » 03 Юни 2010, 10:46

Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.
Но по интересно ми е не миришете ли малко повече на мъже,
като стигнете по офисите си и къде си дъжите велосипедите през деня.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Юни 2010, 10:58

Alien написа:Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.

На нас ни направиха специално паркинг за велосипеди, а относно миризмите не мога да кажа, още не мога да се престраша да се придвижвам с такова чудо :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 03 Юни 2010, 10:59

sme666ko написа: Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии. Освен това ставаш много лесна мишена за рацерите.. :.

Това са само част от причините, поради които не ходя с колело на работа. Въпреки, че имам желание.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alien » 03 Юни 2010, 11:08

dimithur написа:
Alien написа:Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.

На нас ни направиха специално паркинг за велосипеди, а относно миризмите не мога да кажа, още не мога да се престраша да се придвижвам с такова чудо :mhihi:

Брей, къде е това място със специален паркинг за велосипеди?
Кирил Керин

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 03 Юни 2010, 11:51

Някакси не ми се вижда добра идея да карам колело от Надежда до Студентски град и обратно иначе с удоволствие бих си спестил едни пари ;)
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 03 Юни 2010, 14:25

dimithur написа:С най-големо удоволствие, работата ми е на около 6км, с колело ще стигам даже и по-бързо в сутрешните задръствания. Ама само като си се представя на Ботевградско с колело и се виждам размазан като хлебарка на асфалта :mhihi:

Амии бъркаш са ... :mhihi: Никои няма да те прегази не се бои. Аз съм обикалям околовръсното с колело а като гледам още не са ме згазили някаде :mhihi: . А пък и сега сутрин както си е хладничко си е перфе за колело :)
Последна промяна zigo на 03 Юни 2010, 14:28, променена общо 1 път
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 03 Юни 2010, 14:26

7.1км ми е разстоянието от паркинга пред блока до паркинга на офиса. най-краткото време по спомен ми е 11мин. с кола, иначе средно по 25мин. го взимам сутрин, а съм стигал и до 70мин :shock: . смятам, че не е лош вариант колелото, ще пробвам следващата седмица и ще споделя впечатления :yes:
п.с. и пред нашия офис има паркинг за колела :P
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юни 2010, 15:13

мойто колело го откраднаха :evil: :evil: :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alien » 03 Юни 2010, 15:51

_65536_kb_sec_ написа:мойто колело го откраднаха :evil: :evil: :evil:

Да не си опитал да ходиш на работа с него и да го заключваш отпред?
Кирил Керин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Юни 2010, 16:07

zigo написа:
dimithur написа:С най-големо удоволствие, работата ми е на около 6км, с колело ще стигам даже и по-бързо в сутрешните задръствания. Ама само като си се представя на Ботевградско с колело и се виждам размазан като хлебарка на асфалта :mhihi:

Амии бъркаш са ... :mhihi: Никои няма да те прегази не се бои. Аз съм обикалям околовръсното с колело а като гледам още не са ме згазили някаде :mhihi: . А пък и сега сутрин както си е хладничко си е перфе за колело :)

Това ми звучи като - и аз съм го обиколил околовръстното без кондом, и още ми няма нищо - давайте и вие. Аз лично без да искам съм щял замалко да прегазя един с колело, а един пред мене щеше нарочно да го направи.

Значи да не решите ,че мразя колелата - Не има един много як спорт маунтин байк - много ми харесва, но с колело по пътя.....
Вие може да не сте такива, но колегите ви с колелата, нито спазват закона за движение по пътищата нито тоя по тротоара, нито никаф... Идва няшия и ми кара между колите и по зле между пешеходците все едно е на слаум. От няй ляво десен завой, светофар нема, нито се и оглеждат. В насрещното в другото - аре имайте поне някакъв изграден тип каране ,че наистина тия с колите да не ви отнесат. Поне огледала си сложете.

Или да измислят закон и маршрути за колелата отделно, или да се съобразяват с тоя на другите, като сте на пътя ще спазвате закона на пътя, ше спирате на сфетофар, ше подавате сигнал като искате да си смените посоката , няма да завивате дето и както е забранено, а на тротоара ше се съобразявате с пешеходците за които той е измислен.
Иначе в гората или парковете ако искате тройно салто праете с тия колела.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 03 Юни 2010, 21:46

BMW_RIDER написа:Вие може да не сте такива, но колегите ви с колелата, нито спазват закона за движение по пътищата нито тоя по тротоара, нито никаф... Идва няшия и ми кара между колите и по зле между пешеходците все едно е на слаум. От няй ляво десен завой, светофар нема, нито се и оглеждат. В насрещното в другото - аре имайте поне някакъв изграден тип каране ,че наистина тия с колите да не ви отнесат. Поне огледала си сложете.

Или да измислят закон и маршрути за колелата отделно, или да се съобразяват с тоя на другите, като сте на пътя ще спазвате закона на пътя, ше спирате на сфетофар, ше подавате сигнал като искате да си смените посоката , няма да завивате дето и както е забранено, а на тротоара ше се съобразявате с пешеходците за които той е измислен.
Иначе в гората или парковете ако искате тройно салто праете с тия колела.

колега във всяко стадо има мърша прав си. Аз поне гледам правилата на движение да ги спазвам
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 04 Юни 2010, 0:28

нз но испанците карат яко колела ,съседа с колелото прави на година колкото и с х6цата :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 04 Юни 2010, 18:52

Аз се придвижвам с колата а алтернативният вариант е на баща ми реното :mhihi: а и тук мисля че с кола е доста по бързо придвижването от колкото с колело :driving:
Относно градският транспорт не мисля че някой може да ме накара да се кача в автобус :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Юни 2010, 19:10

Винаги съм искал да се придвижвам с колело, но като гледам как се кара, ми се отщява. Днеска един мотосАклетист го забелязах да лежи между платната. След 15-тина метра и колата, а мотопедът отхвърчал на тротоара. Бях втора кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 04 Юни 2010, 19:25

В момента местоположението на жилището и работа ми позволява да ходя пеша на работа и се чувствам много добре от факта. Зиме, лете, съм на "двойката", горе-долу 30 минути ми е всяка посока :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата