За бързото придвижване в града
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: За бързото придвижване в града
Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.
Но по интересно ми е не миришете ли малко повече на мъже,
като стигнете по офисите си и къде си дъжите велосипедите през деня.
Alien написа:Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.
На нас ни направиха специално паркинг за велосипеди, а относно миризмите не мога да кажа, още не мога да се престраша да се придвижвам с такова чудо

sme666ko написа: Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии. Освен това ставаш много лесна мишена за рацерите.. :.
Това са само част от причините, поради които не ходя с колело на работа. Въпреки, че имам желание.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:Alien написа:Спорен е въпроса, колко е полезно да си натоварваш дробовете в час пик из София.
На нас ни направиха специално паркинг за велосипеди, а относно миризмите не мога да кажа, още не мога да се престраша да се придвижвам с такова чудо
Брей, къде е това място със специален паркинг за велосипеди?
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Някакси не ми се вижда добра идея да карам колело от Надежда до Студентски град и обратно иначе с удоволствие бих си спестил едни пари 

THE ONE & ONLY E30
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
dimithur написа:С най-големо удоволствие, работата ми е на около 6км, с колело ще стигам даже и по-бързо в сутрешните задръствания. Ама само като си се представя на Ботевградско с колело и се виждам размазан като хлебарка на асфалта
Амии бъркаш са ...

Последна промяна zigo на 03 Юни 2010, 14:28, променена общо 1 път

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
7.1км ми е разстоянието от паркинга пред блока до паркинга на офиса. най-краткото време по спомен ми е 11мин. с кола, иначе средно по 25мин. го взимам сутрин, а съм стигал и до 70мин
. смятам, че не е лош вариант колелото, ще пробвам следващата седмица и ще споделя впечатления
п.с. и пред нашия офис има паркинг за колела

п.с. и пред нашия офис има паркинг за колела

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:мойто колело го откраднаха![]()
![]()
Да не си опитал да ходиш на работа с него и да го заключваш отпред?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
zigo написа:dimithur написа:С най-големо удоволствие, работата ми е на около 6км, с колело ще стигам даже и по-бързо в сутрешните задръствания. Ама само като си се представя на Ботевградско с колело и се виждам размазан като хлебарка на асфалта
Амии бъркаш са ...Никои няма да те прегази не се бои. Аз съм обикалям околовръсното с колело а като гледам още не са ме згазили някаде
. А пък и сега сутрин както си е хладничко си е перфе за колело
Това ми звучи като - и аз съм го обиколил околовръстното без кондом, и още ми няма нищо - давайте и вие. Аз лично без да искам съм щял замалко да прегазя един с колело, а един пред мене щеше нарочно да го направи.
Значи да не решите ,че мразя колелата - Не има един много як спорт маунтин байк - много ми харесва, но с колело по пътя.....
Вие може да не сте такива, но колегите ви с колелата, нито спазват закона за движение по пътищата нито тоя по тротоара, нито никаф... Идва няшия и ми кара между колите и по зле между пешеходците все едно е на слаум. От няй ляво десен завой, светофар нема, нито се и оглеждат. В насрещното в другото - аре имайте поне някакъв изграден тип каране ,че наистина тия с колите да не ви отнесат. Поне огледала си сложете.
Или да измислят закон и маршрути за колелата отделно, или да се съобразяват с тоя на другите, като сте на пътя ще спазвате закона на пътя, ше спирате на сфетофар, ше подавате сигнал като искате да си смените посоката , няма да завивате дето и както е забранено, а на тротоара ше се съобразявате с пешеходците за които той е измислен.
Иначе в гората или парковете ако искате тройно салто праете с тия колела.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
BMW_RIDER написа:Вие може да не сте такива, но колегите ви с колелата, нито спазват закона за движение по пътищата нито тоя по тротоара, нито никаф... Идва няшия и ми кара между колите и по зле между пешеходците все едно е на слаум. От няй ляво десен завой, светофар нема, нито се и оглеждат. В насрещното в другото - аре имайте поне някакъв изграден тип каране ,че наистина тия с колите да не ви отнесат. Поне огледала си сложете.
Или да измислят закон и маршрути за колелата отделно, или да се съобразяват с тоя на другите, като сте на пътя ще спазвате закона на пътя, ше спирате на сфетофар, ше подавате сигнал като искате да си смените посоката , няма да завивате дето и както е забранено, а на тротоара ше се съобразявате с пешеходците за които той е измислен.
Иначе в гората или парковете ако искате тройно салто праете с тия колела.
колега във всяко стадо има мърша прав си. Аз поне гледам правилата на движение да ги спазвам
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
нз но испанците карат яко колела ,съседа с колелото прави на година колкото и с х6цата 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Аз се придвижвам с колата а алтернативният вариант е на баща ми реното
а и тук мисля че с кола е доста по бързо придвижването от колкото с колело
Относно градският транспорт не мисля че някой може да ме накара да се кача в автобус

Относно градският транспорт не мисля че някой може да ме накара да се кача в автобус

Винаги съм искал да се придвижвам с колело, но като гледам как се кара, ми се отщява. Днеска един мотосАклетист го забелязах да лежи между платната. След 15-тина метра и колата, а мотопедът отхвърчал на тротоара. Бях втора кола.
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
В момента местоположението на жилището и работа ми позволява да ходя пеша на работа и се чувствам много добре от факта. Зиме, лете, съм на "двойката", горе-долу 30 минути ми е всяка посока 

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4