............

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Юни 2005, 16:46

а вчера ми стана много интересно като дадоха статистиките и там показаха,че 0.5 % от ромите и 0.25 % от турците са гласували за АТАКА,аз лично това не мога да го разбера
Tux0 Ca !
Изображение

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 26 Юни 2005, 17:19

Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 26 Юни 2005, 17:33

Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.

Точно така колега.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 26 Юни 2005, 18:03

:shock: :shock: :shock:
Лелеее майкоооо,май всички сме изветрели :!: Ебати избора :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Юни 2005, 19:05

левоцентристки ще бъдат нещата май
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 26 Юни 2005, 19:09

Изборите не променят нещата,ако ги променяха щяха да ги забранят!!!!!!!!!!
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 X5 2004

Мнение от Stu » 26 Юни 2005, 20:31

sid написа:Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.

Пич, не знам на колко си години , очевидно си анархист. Ама като изказваш мнение е добре да го обмислиш от всички посоки. Аз също не харесвам мангалите и джагалите, но те трябва да се превъзпитат а не да се изтрребват. Пък и понякога се правят големи компромиси, заради още по-големи облаги. Не се обиждай, само казвам какво мисля.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 26 Юни 2005, 20:46

Eva* написа:.......

KPETEH написа:......

sid написа:.....

:yes:
циганите и турците вън!!!
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 26 Юни 2005, 21:06

Момчета, аз не съм расистка, мисълта ми беше за много други неща... като няма пълно мнозинство, има опозиция. И всеки предложен проект ще се обсъжда, преди да се приеме. А не както до сега. Пълното мнозинство колеше и бесеше и налагаше законите у нас.

Абсурдния закон гласуван по времето на Царя за Земята в България. За да си купите 1 декар в Германия, Франция, Швейцария, Англия и прочие трябва да имате ГРАЖДАНСТВО. За да си купи чужденец у нас, трябва просто да има пари, ето ви и примера:

"Шведски граф строи ваканционно селище. Графът е купил 90 дка частни имоти, но 80 от тях попадат в буферна зона с ограничителен строителен режим. Графът не е първият чужденец, който се заселва край Каварна. Преди 3 месеца френска и испанска компания купиха имоти в община Каварна с цел да строят вилни селища. Парцелите с площ 6 дка и 15 дка се намират в крайбрежната част на Каварна. Бившите собственици на терените са физически лица, на които инвеститорите са заплатили по 30 евро за квадрат земя."

Е това постигнаха две поредни правителства, едно синьо и едно жълто с пълни мнозинства. А ние играем според тоягата. Сега се нашариха и вземането на подобни закони за следващите 4 години се надявам да е мнооооооого по-трудно. :evil: Сега надявам се в машината Европейски съюз да са доволни... че могат и да ни изкупят парче по парче.
Да караш Peugeot е страст!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Юни 2005, 23:15

Хаха, вижте тук какъв вътпрос задават на Волен Сидеров по време на пресконференцията на коалиция "Атака"! :D
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 27 Юни 2005, 0:57

За всички които се присмиват или са против "Атака".. нека прочетат това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20850 и после да ми говорят за това, че нямало нужда от такива партии.Как може във всяка дъвжава да има по една такава краина партия.. и когато такава се появи в България (забележете.. с повече проценти от одс и още 2 партии без да са имали реклами като всички останали) и вие да кажете, че едва ли не било грешка?
400 000 човека, 8+ %.. не са грешка, а са следствие от такива мизерни цигасни истъпления.. от новините по НАЦИОНАЛЕН ефир на турски и т.н и т.н.. куъде в друга държава има новини на на различен език от родния? НИКЪДЕ! Ето това е ГРЕШКА.. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Юни 2005, 1:10

Евала за хубавия отговор SlipKnoT!

Имаме нужда, разбира се, само че нашите умни и безкрайно възпитани журналисти превърхаха във фарс приемането им. И забележете, партийката на Надежда Михайлова едва се закрепи с две места под Атака. :D

За езика... вече у нас не може да се намери и работа, без да се знае перфектен немски, анклийски, френски, гръцки... (най-добре е с езикова гимназия или филология) сякаш не сме си в държавата, а сме във някоя от цитираните страни.

Имаме новини на турски, имаме Еврома с интеграция на циганите в обществото. В същност да вземем и да си ходим, най-добре 8) но къде е въпроса, като именно заради циганите, никъде не ни искат? А българските "турци" в Турция не смеят на глас да кажат, че са от България, за да не ги пречукат някъде. Но според мен, много задълбахме. Атака не е проблем! Атака е трън в очите на лидерите на БСП, ОДС, НДСВ, защото ще им спъне личните интереси, не толкова на българите. Затова и журналистите така смело започнаха да ги хулят. Но има една приказка - "най-добре се смее този, който се смее последен". Пред нас са следващите 4 години. :) Имаме коалиционно правителство, което самосиндикално закони няма да кове. И ако трябва ще преразгледа всички абсурдни закони в името на бъдещето на родината ни.

В същност, Волен Сидеров има право да зададе въпроса си за националния ни език. Някой скоро ходил ли е в Момчилград? Там не се говори български, а .... турски език. Да изреждам ли още градове от региона? :confused: А на хората там им дават лични карти, на които пише - Българин, но децата не говорят български език. А за циганските квартали?

е, дори и реклама има сега "не тичай около късмета си", типично цигански диалект на българския ни език.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 27 Юни 2005, 10:12

Eva*..........какъвто фарс направиха на пресконференцията,
такъв ще бъде и в парламента :!:
Правата на малцинствата
са една от точките от контракта със ЕС и може би беше
най лесната за осъществяване,за разлика от съдебната и здравната реформи,за съжаление. :(
Просто от нея не може да се избяга :!: ,жалко че няма клауза и наще права да се спазват :lol:

П.С. Всички партий обещават но много малко изпълняват.
Това не е само в милата родина а навсякъде.
Пример от личен опит ти давам :arrow: Испания,една от най добре развиващите се страни в ЕС.Преди да дойдат на власт техните
социалисти обещаха толкова много работи,че след една година
и направиха обзор и се оказа,че не са се захващали с повечето от обещаните неща :!:

АбсолЮтно същото става и в БГ.Социалистите в Исп. ги избраха
заради атентата на 11 март в Мадридските гари.
И кво стана откакто е това правителство преговори с Баските няма,
и тия съвсем освирепяха.
Та така и тук тия партий обещават това от което народа се нуждае,
но дефакто то е почти неусъщтествимо.Почвасе старата песен на нов глас и това.

Само едно не мога да разбера..................всички плачат за Е.С.,
а половината не са гласували и си предоставиха вота на пенсионери
и не само тях,а на такива хора където са хващат като удавници за сламки.

Просто нещата не могат да се оправят с бълшебната пръчка за 4-5 г.
Който вярва в обратното да си троши главата сега :!:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 27 Юни 2005, 14:59

сайта на АТАКА :arrow: http://www.atakabg.com/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 28 Юни 2005, 17:15

[quote="Stu"][quote="sid"]Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.[/quote]
Пич, не знам на колко си години , очевидно си анархист. Ама като изказваш мнение е добре да го обмислиш от всички посоки. Аз също не харесвам мангалите и джагалите, но те трябва да се превъзпитат а не да се изтрребват. Пък и понякога се правят големи компромиси, заради още по-големи облаги. Не се обиждай, само казвам какво мисля.[/quote]

абе пич погледни от няколко месеца започнаха и да ни избиват :help: :help: :help: циганите на сапун
gambling with the devil on the road

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата