............
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
а вчера ми стана много интересно като дадоха статистиките и там показаха,че 0.5 % от ромите и 0.25 % от турците са гласували за АТАКА,аз лично това не мога да го разбера
Tux0 Ca !

Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.
Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.
Точно така колега.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Stu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 X5 2004
sid написа:Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.
Пич, не знам на колко си години , очевидно си анархист. Ама като изказваш мнение е добре да го обмислиш от всички посоки. Аз също не харесвам мангалите и джагалите, но те трябва да се превъзпитат а не да се изтрребват. Пък и понякога се правят големи компромиси, заради още по-големи облаги. Не се обиждай, само казвам какво мисля.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Eva* написа:.......
KPETEH написа:......
sid написа:.....

циганите и турците вън!!!
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
Момчета, аз не съм расистка, мисълта ми беше за много други неща... като няма пълно мнозинство, има опозиция. И всеки предложен проект ще се обсъжда, преди да се приеме. А не както до сега. Пълното мнозинство колеше и бесеше и налагаше законите у нас.
Абсурдния закон гласуван по времето на Царя за Земята в България. За да си купите 1 декар в Германия, Франция, Швейцария, Англия и прочие трябва да имате ГРАЖДАНСТВО. За да си купи чужденец у нас, трябва просто да има пари, ето ви и примера:
"Шведски граф строи ваканционно селище. Графът е купил 90 дка частни имоти, но 80 от тях попадат в буферна зона с ограничителен строителен режим. Графът не е първият чужденец, който се заселва край Каварна. Преди 3 месеца френска и испанска компания купиха имоти в община Каварна с цел да строят вилни селища. Парцелите с площ 6 дка и 15 дка се намират в крайбрежната част на Каварна. Бившите собственици на терените са физически лица, на които инвеститорите са заплатили по 30 евро за квадрат земя."
Е това постигнаха две поредни правителства, едно синьо и едно жълто с пълни мнозинства. А ние играем според тоягата. Сега се нашариха и вземането на подобни закони за следващите 4 години се надявам да е мнооооооого по-трудно.
Сега надявам се в машината Европейски съюз да са доволни... че могат и да ни изкупят парче по парче.
Абсурдния закон гласуван по времето на Царя за Земята в България. За да си купите 1 декар в Германия, Франция, Швейцария, Англия и прочие трябва да имате ГРАЖДАНСТВО. За да си купи чужденец у нас, трябва просто да има пари, ето ви и примера:
"Шведски граф строи ваканционно селище. Графът е купил 90 дка частни имоти, но 80 от тях попадат в буферна зона с ограничителен строителен режим. Графът не е първият чужденец, който се заселва край Каварна. Преди 3 месеца френска и испанска компания купиха имоти в община Каварна с цел да строят вилни селища. Парцелите с площ 6 дка и 15 дка се намират в крайбрежната част на Каварна. Бившите собственици на терените са физически лица, на които инвеститорите са заплатили по 30 евро за квадрат земя."
Е това постигнаха две поредни правителства, едно синьо и едно жълто с пълни мнозинства. А ние играем според тоягата. Сега се нашариха и вземането на подобни закони за следващите 4 години се надявам да е мнооооооого по-трудно.

Да караш Peugeot е страст!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
За всички които се присмиват или са против "Атака".. нека прочетат това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20850 и после да ми говорят за това, че нямало нужда от такива партии.Как може във всяка дъвжава да има по една такава краина партия.. и когато такава се появи в България (забележете.. с повече проценти от одс и още 2 партии без да са имали реклами като всички останали) и вие да кажете, че едва ли не било грешка?
400 000 човека, 8+ %.. не са грешка, а са следствие от такива мизерни цигасни истъпления.. от новините по НАЦИОНАЛЕН ефир на турски и т.н и т.н.. куъде в друга държава има новини на на различен език от родния? НИКЪДЕ! Ето това е ГРЕШКА.. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!
400 000 човека, 8+ %.. не са грешка, а са следствие от такива мизерни цигасни истъпления.. от новините по НАЦИОНАЛЕН ефир на турски и т.н и т.н.. куъде в друга държава има новини на на различен език от родния? НИКЪДЕ! Ето това е ГРЕШКА.. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!
Евала за хубавия отговор SlipKnoT!
Имаме нужда, разбира се, само че нашите умни и безкрайно възпитани журналисти превърхаха във фарс приемането им. И забележете, партийката на Надежда Михайлова едва се закрепи с две места под Атака.
За езика... вече у нас не може да се намери и работа, без да се знае перфектен немски, анклийски, френски, гръцки... (най-добре е с езикова гимназия или филология) сякаш не сме си в държавата, а сме във някоя от цитираните страни.
Имаме новини на турски, имаме Еврома с интеграция на циганите в обществото. В същност да вземем и да си ходим, най-добре
но къде е въпроса, като именно заради циганите, никъде не ни искат? А българските "турци" в Турция не смеят на глас да кажат, че са от България, за да не ги пречукат някъде. Но според мен, много задълбахме. Атака не е проблем! Атака е трън в очите на лидерите на БСП, ОДС, НДСВ, защото ще им спъне личните интереси, не толкова на българите. Затова и журналистите така смело започнаха да ги хулят. Но има една приказка - "най-добре се смее този, който се смее последен". Пред нас са следващите 4 години.
Имаме коалиционно правителство, което самосиндикално закони няма да кове. И ако трябва ще преразгледа всички абсурдни закони в името на бъдещето на родината ни.
В същност, Волен Сидеров има право да зададе въпроса си за националния ни език. Някой скоро ходил ли е в Момчилград? Там не се говори български, а .... турски език. Да изреждам ли още градове от региона?
А на хората там им дават лични карти, на които пише - Българин, но децата не говорят български език. А за циганските квартали?
е, дори и реклама има сега "не тичай около късмета си", типично цигански диалект на българския ни език.
Имаме нужда, разбира се, само че нашите умни и безкрайно възпитани журналисти превърхаха във фарс приемането им. И забележете, партийката на Надежда Михайлова едва се закрепи с две места под Атака.

За езика... вече у нас не може да се намери и работа, без да се знае перфектен немски, анклийски, френски, гръцки... (най-добре е с езикова гимназия или филология) сякаш не сме си в държавата, а сме във някоя от цитираните страни.
Имаме новини на турски, имаме Еврома с интеграция на циганите в обществото. В същност да вземем и да си ходим, най-добре

В същност, Волен Сидеров има право да зададе въпроса си за националния ни език. Някой скоро ходил ли е в Момчилград? Там не се говори български, а .... турски език. Да изреждам ли още градове от региона?

е, дори и реклама има сега "не тичай около късмета си", типично цигански диалект на българския ни език.
Да караш Peugeot е страст!
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Eva*..........какъвто фарс направиха на пресконференцията,
такъв ще бъде и в парламента
Правата на малцинствата
са една от точките от контракта със ЕС и може би беше
най лесната за осъществяване,за разлика от съдебната и здравната реформи,за съжаление.
Просто от нея не може да се избяга
,жалко че няма клауза и наще права да се спазват
П.С. Всички партий обещават но много малко изпълняват.
Това не е само в милата родина а навсякъде.
Пример от личен опит ти давам
Испания,една от най добре развиващите се страни в ЕС.Преди да дойдат на власт техните
социалисти обещаха толкова много работи,че след една година
и направиха обзор и се оказа,че не са се захващали с повечето от обещаните неща
АбсолЮтно същото става и в БГ.Социалистите в Исп. ги избраха
заради атентата на 11 март в Мадридските гари.
И кво стана откакто е това правителство преговори с Баските няма,
и тия съвсем освирепяха.
Та така и тук тия партий обещават това от което народа се нуждае,
но дефакто то е почти неусъщтествимо.Почвасе старата песен на нов глас и това.
Само едно не мога да разбера..................всички плачат за Е.С.,
а половината не са гласували и си предоставиха вота на пенсионери
и не само тях,а на такива хора където са хващат като удавници за сламки.
Просто нещата не могат да се оправят с бълшебната пръчка за 4-5 г.
Който вярва в обратното да си троши главата сега
такъв ще бъде и в парламента

Правата на малцинствата
са една от точките от контракта със ЕС и може би беше
най лесната за осъществяване,за разлика от съдебната и здравната реформи,за съжаление.

Просто от нея не може да се избяга

П.С. Всички партий обещават но много малко изпълняват.
Това не е само в милата родина а навсякъде.
Пример от личен опит ти давам

социалисти обещаха толкова много работи,че след една година
и направиха обзор и се оказа,че не са се захващали с повечето от обещаните неща

АбсолЮтно същото става и в БГ.Социалистите в Исп. ги избраха
заради атентата на 11 март в Мадридските гари.
И кво стана откакто е това правителство преговори с Баските няма,
и тия съвсем освирепяха.
Та така и тук тия партий обещават това от което народа се нуждае,
но дефакто то е почти неусъщтествимо.Почвасе старата песен на нов глас и това.
Само едно не мога да разбера..................всички плачат за Е.С.,
а половината не са гласували и си предоставиха вота на пенсионери
и не само тях,а на такива хора където са хващат като удавници за сламки.
Просто нещата не могат да се оправят с бълшебната пръчка за 4-5 г.
Който вярва в обратното да си троши главата сега

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
сайта на АТАКА
http://www.atakabg.com/

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
[quote="Stu"][quote="sid"]Дразня се от това 4е нари4ат мангалите Роми от това 4е им се мазнят преди всякви избори,от това 4е им разре6ават да си карат гадните каруци в центъра на София,от гадната им наглост да си правят катуни където им падне,от гадните мангалски просяци на всеки сфетофар,от гадните джеп4иики в градския транспорт,от гадните лепилар4ета ,драифа ми се от вси4ко мангалско.Как да не намрази6 и хората ,които им позволяват да правят то4но каквото си поискат.Сидеров може и да е луд ,фанатик,изруд,и какъв ли о6те не ,само4е на мен не ми дреме.6е гласувам за всеки, които не го е страх да каже 4е ги мрази циганите,6е гласувам за всеки ,които каже ,4е Българя е на Българите а нее на турците и на циганите,4е не може да има новини на турски по националната телевизия.Не ми пука да ли са атака ,дали е Костов или които и да е.Сидеров го каза и моя глас отиде за него.[/quote]
Пич, не знам на колко си години , очевидно си анархист. Ама като изказваш мнение е добре да го обмислиш от всички посоки. Аз също не харесвам мангалите и джагалите, но те трябва да се превъзпитат а не да се изтрребват. Пък и понякога се правят големи компромиси, заради още по-големи облаги. Не се обиждай, само казвам какво мисля.[/quote]
абе пич погледни от няколко месеца започнаха и да ни избиват
циганите на сапун
Пич, не знам на колко си години , очевидно си анархист. Ама като изказваш мнение е добре да го обмислиш от всички посоки. Аз също не харесвам мангалите и джагалите, но те трябва да се превъзпитат а не да се изтрребват. Пък и понякога се правят големи компромиси, заради още по-големи облаги. Не се обиждай, само казвам какво мисля.[/quote]
абе пич погледни от няколко месеца започнаха и да ни избиват

gambling with the devil on the road
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4