свалка
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Мен ако ме питаш не ми трябва ни варненка ни софиянка ,ще си взема една сексапилна туркиня с големи балкони.Първо че са честни и отговорни към мъжа ,второ да не говорим какви сватби правят.Сватбите им са по три дена и толкова много подаръци получават младоженците ,че не могат да ги съберат в три стаи .Това ми го каза една моя приятелка която е туркиня.SlipKnoT написа:otka4ena написа:evans написа:...Е естественно ,най си е добре сериозното и интелигеннтното.Аз говорих за такива които нямат акъл в главата и искат много пари за да ти върже( тип варненки),заради ей такива предпочитам да си наема мадама за един час
Вярно, че темата си беше само за вас и не искахте да пишем, но поне не ни обиждайте- това че сте поднали на неподходящата варненка, не значи че са такива всички, налиТо се казва и че всички софиянци са простаци, но не се отнася за всички ви, нали
Макар да има и такива- и в София, и във Варна...
Aaaaa само Еванс не ги харесва.. така, че говори в единствено число.. аз все хубави спомени имам от варненки.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BOLLORE написа:тая тема сте я отворили за да можете да се фалите колко големи пичове сте всички, нали![]()
![]()
а как се сети бе

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
В заведение
сядаш на бара, поръчваш си бутилка собиески зелен етикет + кутия нат. сок ябълка + няколко чаши повече, и пичоците сами накацват покрай тебе 

GaD написа:otka4ena написа:Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат![]()
![]()
![]()
С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят такаКажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става
то при жените с алкохол нестава...
Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат

BMW & RAMMSTEIN RULES

- niko_first
- младши ентусиаст
-
otka4ena написа:Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат![]()
![]()
![]()
С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят такаКажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става
айде ,айде, аз съм сигурен че само като си свалиш джамовете на баварката пичовете скачат вътре

само гасссс на ИС-ката
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5