свалка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Юни 2005, 13:03

SlipKnoT написа:
otka4ena написа:
evans написа:...Е естественно ,най си е добре сериозното и интелигеннтното.Аз говорих за такива които нямат акъл в главата и искат много пари за да ти върже( тип варненки),заради ей такива предпочитам да си наема мадама за един час

Вярно, че темата си беше само за вас и не искахте да пишем, но поне не ни обиждайте- това че сте поднали на неподходящата варненка, не значи че са такива всички, нали :?: То се казва и че всички софиянци са простаци, но не се отнася за всички ви, нали :?: Макар да има и такива- и в София, и във Варна...

Aaaaa само Еванс не ги харесва.. така, че говори в единствено число.. аз все хубави спомени имам от варненки. ;)
Мен ако ме питаш не ми трябва ни варненка ни софиянка ,ще си взема една сексапилна туркиня с големи балкони.Първо че са честни и отговорни към мъжа ,второ да не говорим какви сватби правят.Сватбите им са по три дена и толкова много подаръци получават младоженците ,че не могат да ги съберат в три стаи .Това ми го каза една моя приятелка която е туркиня.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Юни 2005, 13:15

just do it.

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 29 Юни 2005, 13:16

Май иска да се жени :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Юни 2005, 13:36

//M_Power написа:Май иска да се жени :mhihi:
мммдааааа ,вас ще ви поканя на сватбата за да видя колко хора ще издържат на три-дневна сватба .Също така ще поканя всички жени от форума за да проверя коя най -хубаво играе гюбеци,първата която ми хареса ще ми стане кръстник на детето :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 29 Юни 2005, 14:31

BOLLORE написа:тая тема сте я отворили за да можете да се фалите колко големи пичове сте всички, нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а как се сети бе :mhihi: :mhihi: тихо че са батковците ше си извадат ................ БМВ тата :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 29 Юни 2005, 15:29

В заведение :arrow: сядаш на бара, поръчваш си бутилка собиески зелен етикет + кутия нат. сок ябълка + няколко чаши повече, и пичоците сами накацват покрай тебе :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Юни 2005, 17:34

SlipKnoT написа:....
Aaaaa само Еванс не ги харесва.. така, че говори в единствено число.. аз все хубави спомени имам от варненки. ;)

Прав си :arrow: ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО НЯКОЙ СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСЕГНАТ- НЕ БЕШЕ НАРОЧНО
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 29 Юни 2005, 17:57

Ми, зависи в какво настроение съм... Доста често се притеснявам малко, от вътре ми бълбука, ама като сум си пийнал незнам кво що става винаги връзват :mhihi: :mhihi:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 29 Юни 2005, 18:17

Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат :lol: :shock: :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Юни 2005, 18:43

Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат :lol: :shock: :mhihi: :lol:

С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят така :?: Кажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 29 Юни 2005, 18:48

otka4ena написа:
Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат :lol: :shock: :mhihi: :lol:

С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят така :?: Кажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става :mhihi:

то при жените с алкохол нестава... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Юни 2005, 18:51

GaD написа:
otka4ena написа:

то при жените с алкохол нестава... :mhihi:

Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 29 Юни 2005, 18:53

otka4ena написа:

айде ,айде, аз съм сигурен че само като си свалиш джамовете на баварката пичовете скачат вътре :winky:
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Юни 2005, 18:58

niko_first написа:
айде ,айде, аз съм сигурен че само като си свалиш джамовете на баварката пичовете скачат вътре :winky:

А бе то и това не е далеч от истината, но...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата