Българска действителност!!!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Re: Българска действителност!!!
Положението става все по-лошо. Миналия месец си купих бухалка, стои зад навигаторската седалка. Ни хляб иска, ни вода-кротува си. Имам нож в джоба на вратата.
Без иронични усмивки...
Като откриха мола, приятелката ми работеше там. В няква почивка отишла до тоалетната, била от тее хамериканските...с две педи аралък отдолу. Докато била вътре, в тоалетната(женска) влизат двама или трима циганина и започват да си мушат главите под вратите и да гледат в тоалетните!
Пък приятелката ми е една слабичка...от всичко я е страх.
Та ми звъни тя...ама плачее, плаче ми мацката и заеква, не моа да разбера 1мин кво е станало. Разказва ми-както си стоя и в краката ми се появи една ЧЕРНА глава с МРЪСНА ЧЕРНА коса и ми се хили. Тя подскочила като ужилена и се разпищяла, онези се изнесли на бургия от тоалетните.
Аз така обезумях и подивях, че взе да ме души. Не бях в пловдив и едвам я успокоих по телефона.
В последно време сериозно си мисля да си купя.... Не знам къде ще му направя тайник по колата, но ще измисля. Така съм набрал, че... Кво ще правите като ви излязат 50 циганина и приятелката ви(жена ви, детето) треперят до вас?! По-добре да ми идват на свиждане, отколкото да ми идват на помен.
Това е, момчета, няма кой да защити вас и семействата ви-виждате.
Без иронични усмивки...
Като откриха мола, приятелката ми работеше там. В няква почивка отишла до тоалетната, била от тее хамериканските...с две педи аралък отдолу. Докато била вътре, в тоалетната(женска) влизат двама или трима циганина и започват да си мушат главите под вратите и да гледат в тоалетните!
Пък приятелката ми е една слабичка...от всичко я е страх.
Та ми звъни тя...ама плачее, плаче ми мацката и заеква, не моа да разбера 1мин кво е станало. Разказва ми-както си стоя и в краката ми се появи една ЧЕРНА глава с МРЪСНА ЧЕРНА коса и ми се хили. Тя подскочила като ужилена и се разпищяла, онези се изнесли на бургия от тоалетните.
Аз така обезумях и подивях, че взе да ме души. Не бях в пловдив и едвам я успокоих по телефона.
В последно време сериозно си мисля да си купя.... Не знам къде ще му направя тайник по колата, но ще измисля. Така съм набрал, че... Кво ще правите като ви излязат 50 циганина и приятелката ви(жена ви, детето) треперят до вас?! По-добре да ми идват на свиждане, отколкото да ми идват на помен.
Това е, момчета, няма кой да защити вас и семействата ви-виждате.
rwd фен
_BlinG_ написа:Балгария
как можа да напишеш БЪлгария с "а" бе младеж?
по въпроса- аз лично предпочитам такъв човек да бъде "помилван" с по-лека присъда от колкото някой убиец които има ефективна присъда да се разхожда на свобода.
проблемите в правосъдието са много по-дълбоки. условната присъда на този човек е .. по-малкото зло...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:проблемите в правосъдието са много по-дълбоки. условната присъда на този човек е .. по-малкото зло...
Колега, мисля че това е доста голям проблем. С какво този партиец, който е се е помислил за безсмъртен с новото Ауди и е затрил човек, заслужава условна присъда?
Вярно е, че има много по-тежки престъпления, които заслужават и по-тежки наказания, но все пак условна присъда за отнемане на човешки живот? Не ми се струва правилно.
Виждам добри действия от новото правителство, тук ги поздравявам, особено министър Цветанов за отговора му към червената днес, както и Борисов, без когото доскоро служителите на полицията не можеха да си вършат пълноценно работата!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Просто има вратички в правосъдието, няма значение дали си депутат, министър, кънкьор или...... таксиджия.....и той осъден условно....за това, че уби човек на пешеходна.........
няма значение кой си , системата ни е тъпа....
няма значение кой си , системата ни е тъпа....
Не го мислете толкова, като не зависи от вас! Едва ли спи спокойно при мисълта, че е убил невинен човек, а присъдите са както доиде. Мисля, че го чух като казва по телевизията, че след инцидента сам се е ограничил и не се е качвал да шофира.
Ми и на мене, честно казано, точно пък тоя човек, не ми изглежда като некой закоравел рецидивст на пътя
На всеки може да се случи в крайна сметка.

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3