Подкрепяте ли суходолци?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Така така, жандармерията им обясни как седат нещата тази нощ!
Крайно време е да дойде момента, в който в тая държава няма всеки да си прави квото иска!!!
Крайно време е да дойде момента, в който в тая държава няма всеки да си прави квото иска!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Аре ся честита им жандармерия и полиция в 2 през ноща!
Пфууууу, ся па мрънкат че ги били насилвали
Пфууууу, ся па мрънкат че ги били насилвали

May the BMW force be with you!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Еххх, колко грешно мислите... Уш сме били Демократична държава... аз в тези действия нищо демократично не виждам...
И кво значи това? - "Когато там е имало сметище, е имало 1-2 къши. Купуват парцели до сметище и после искат да го закриват... "
Ми София се разраства, нормално е около софия да се купуват имоти и парцели. НЕНОРМАЛНО е Общината да да НЕ взима мерки, така, за да не бъдат допуснати такива инциденти...
и вие софиянци ги подкрепяте? - Са опрайм , са Опрайм.. ей ся са Опрайм...
И кво значи това? - "Когато там е имало сметище, е имало 1-2 къши. Купуват парцели до сметище и после искат да го закриват... "
Ми София се разраства, нормално е около софия да се купуват имоти и парцели. НЕНОРМАЛНО е Общината да да НЕ взима мерки, така, за да не бъдат допуснати такива инциденти...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Като се събере следващия квартал СОФИЯНЦИ да стачкува че на 100м от блока им започват да строят бензиностанция мисля че всички трябва да им кажат едно дружно: "Ами преместете се бе"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
XaMaB написа:Като се събере следващия квартал СОФИЯНЦИ да стачкува че на 100м от блока им започват да строят бензиностанция мисля че всички трябва да им кажат едно дружно: "Ами преместете се бе"
Не е същото не може да се сравнява тука проблема е много по голям.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
GaD написа:Еххх, колко грешно мислите... Уш сме били Демократична държава... аз в тези действия нищо демократично не виждам...
А кво демократично виждаш в свободията? В това всеки да си прави квото иска?!?! Това сметище е там от много години и ЕКО директивите му са до Октомври 2005г. дреме ми мене кура че Груйо от Суходол не е на кеф. Демокрацията не значи беззаконие а силовите полицейски действия не на всяка цена са диктатура и деспотовщина! Аз тука се заривам в смет защото некой на 5 ракии е решил "абе те на мене ли ше ми кажат че тука треа си изхвърлят боклука бе майка им деба" няма как да стане брат! Няма как 500-1000-2000 човека да се подиграват с милион и половина няма как да стане, особено при положение че сметището е законно!
А когато някой бизнесмен дойде да строй бензиностанция няма как софиянци да кажат на тия в близост до обекта да се преместят защото това е измама постигната чрез корупция във висшите нива на администрацията, докато законноста на едно сметище може да се докаже по милион начина!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Баси тва форум за БМВ ли е,или форум за проблемите на Софиа

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
Ами и във Враца не са малко проблемите,НО никой не е седнал да пише такива теми във форум със съвсем друга тематика!Можете да ме оплюете,можете да прайте квото искате,обаче мисля че не един път на мен ми е правена забележка за глупости и разни афктирания смешни....Е този път и на мен ми е тъпо да чета за мъките на суходолци!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Яворе, бате! Не си прав. Това е форум... макар и за БМВ. Това не значи, че немогат да се обсъждат всякакви проблеми, които засягат София/Пловди/Варна/Бургас/Сурсулево и т.н. А това е много сериозен проблем.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- moto
- младши ентусиаст
-
Значи...виж сега....главно негодувам,защото има вече в този раздел 100 теми свързани с тия боклуци...,ако беше нещо друго вече щеше да е изтрито или щеше да е диганата джабулата до тавана!Това е просто!Иначе съвсем не омаловажавам този проблем!
Nasti написа:Така така, жандармерията им обясни как седат нещата тази нощ!
Nasti, ти много добре знаеш, кой трябва да бъде понабит.

Моето лично мнение е, че у нас нещата са някак странни. В България като че ли омразата се трупа с годините, и е насочена не където трябва. Мразим съседа, мразим селяните, мразим Суходолци, мразим Бесепарци, мразим Левски и ЦСКА, ама никой не си задава въпроса ... "адже ба, аз ако бях селянин, или Суходолец, или Левскар или... симпатизант на БСП или циганин, или некъв друг, не такъв, какъвто съм сега, как щях да реагирам?"
Гледам резултатите от анкетата и изумявам, как толкова млади хора решиха, че това на живущите в Суходол е своеволие. Да излезнеш и да протестираш срещу бездействието на стотици администратори в Общини и Министерства не мисля, че е просто своеволие, а право на лично мнение! И това нашето не е ли овчедушие? На където ни поведат, на там да ходим? Ръъъъъъъъъррррррр, опаааааа, еееееееееееей... ибрееееее, тука елааааа...
Та в една демократична държава не може ли да излезнеш и да протестираш срещу нечий наложен закон или решение?! Или се върнахме във времената, когато всичко се говореше под сурдинка, сакън, да не ни чуят, щото чуят ли ни и ще пратят силите на реда ?!
Набиха хората, че възстанаха срещу своеволия на куп кметове за тия 15 години, а на същите тия отдавна вече не им е проблем Суходол.
И на Софиянски му дадоха депутатски неутралитет и какво? Хайде да видим дали през Октомври нещо ще се промени в Суходол. Басирам се, че нещата ще си останат, такива - каквито са в момента. Но... ние нали сме добре, те са кво... Защо живеят там като им смърди? Е, на такава елементарна логика винаги съм се учудвала.
По времето на Тато това същото сметище се зариваше и достъпа на външни лица бе забранен. Сега е мравуняк от цигани и бедни, които денонощно ровят в сметището. Пълно е и с кучета... като не се зарива естествено е, че ще смърди.
Вие бихте ли понесли това, ако съдбата ви отреди да се родите в Суходол и там да живеете?
Та, не са за бой хората живеещи в Суходол, за бой са тези, които за толкова години не го решиха тоя проблем. Ама... както и да е. Са вече боклук в София ... няма. Дайте са да мислим за отпуските, па като назрее пак проблема, тогава пак ще пишем по една тема, ей така за идеята, да не ни доскучае.

Да караш Peugeot е страст!
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5