Питане за джамбази и полиция?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Питане за джамбази и полиция?
Значи застрахователите са си измили ръцете с една клауза в договора за липсващи части и край с каското, полицията си пита кура, щото никой не вдига панаири за две огледала или нещо подобно... И кво остана... Секи си поема разходите и си трайка и на последък все повече хора си трайкат щото не намират смисъл да правят каквото и да е.
Може би ако се организират автомобилните клубове и съберът всички протоколи за откраднати "дреболии", и съответно срещу това се приложат, и документите за платени данъци на собствениците е възможно да ни обърнат внимание.
Естествено трябва да ни дадът и по телевизията, но там ще се уреди...
Може би ако се организират автомобилните клубове и съберът всички протоколи за откраднати "дреболии", и съответно срещу това се приложат, и документите за платени данъци на собствениците е възможно да ни обърнат внимание.
Естествено трябва да ни дадът и по телевизията, но там ще се уреди...
112 звъни. И може да пуснеш жалба в СДВР в която да се оплачеш от 6 РПУ,че не са направили нищо. в 2 месечен срок след пускане на жалбата ще получиш отговор. В крайна сметка от районните ще им писне в един момент да ги проверяват от СДВР и ще почнат да работят
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AcOrP написа:112 звъни. И може да пуснеш жалба в СДВР в която да се оплачеш от 6 РПУ,че не са направили нищо. в 2 месечен срок след пускане на жалбата ще получиш отговор. В крайна сметка от районните ще им писне в един момент да ги проверяват от СДВР и ще почнат да работят
Това пред 2150-та година ли ?

Наистина има полицаи, които си гледат работата съвестно, но има и черни овци.

_65536_kb_sec_ написа:AcOrP написа:112 звъни. И може да пуснеш жалба в СДВР в която да се оплачеш от 6 РПУ,че не са направили нищо. в 2 месечен срок след пускане на жалбата ще получиш отговор. В крайна сметка от районните ще им писне в един момент да ги проверяват от СДВР и ще почнат да работят
Това пред 2150-та година ли ?![]()
![]()
![]()
Наистина има полицаи, които си гледат работата съвестно, но има и черни овци.
Такава е процедурата, като е хубаво все пак да попитате с кого разговаряте в раионното, почти сигурно е,че от СДВР,ще предупредят служителите.. Ако пък се получават многоо жалби от всичко отсвирвани от полицията в крайна сметка ще почнат да работят. В момента те отсвирват и като нищо не се направи нещата ще продължат така да се случват..
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колеги и аз тази нощ изгорях,на гости в люлин 1 бях,слизам сутринта и десния джам на вратата счупен,плейъра изкормен,изпокъсани антени,работи,вратата надрана,лайсната счупена,обадих се в полицията и ги чакам около 2 часа да дойдат,идват двама баровци с един син бус полицейски,слезнаха и почнаха да ми обясняват как от тук не можело да се вземат отпечатъци,от там не можело,а пък там всички сме били пипали и нямало смисъл и викат по добре да не пишеме,поспорихме малко,започнаха да се сопкат и викат дай си телефона и имената,ще ти ги запиша и ако изникне плейър като твоя ще ти се обадим
Прежалил съм всичко принципно,но много ми се ще да разбера със сигурност кой го е направил и да му се порадвам
Някакви идеи или съвети? Имам предположения,но не мога да кажа със сигурност 

/// 6>4

TheKiller написа:Колеги и аз тази нощ изгорях,на гости в люлин 1 бях,слизам сутринта и десния джам на вратата счупен,плейъра изкормен,изпокъсани антени,работи,вратата надрана,лайсната счупена,обадих се в полицията и ги чакам около 2 часа да дойдат,идват двама баровци с един син бус полицейски,слезнаха и почнаха да ми обясняват как от тук не можело да се вземат отпечатъци,от там не можело,а пък там всички сме били пипали и нямало смисъл и викат по добре да не пишеме,поспорихме малко,започнаха да се сопкат и викат дай си телефона и имената,ще ти ги запиша и ако изникне плейър като твоя ще ти се обадим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прежалил съм всичко принципно,но много ми се ще да разбера със сигурност кой го е направил и да му се порадвам
Някакви идеи или съвети? Имам предположения,но не мога да кажа със сигурност
Бай мангау е, като тръгнеш по сливница и минеш околовръстното, точно след него в лево им се пада катуна

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3