Ако изборите бяха днес?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За коя?

Атака
4
9%
БСП
4
9%
ДПС
1
2%
ГЕРБ
21
47%
РЗС
0
Няма гласували
НДСВ
1
2%
Синята коалиция
6
13%
Няма да гласувам!
8
18%

Общо гласове : 45
Потребител
Аватар

Re: Ако изборите бяха днес?

Мнение от Hack0 » 13 Авг 2010, 12:40

Преди няколко дена имаше същата анкета в Дневник. Там Синята коалиция е с най-много гласове. Според мен това се дължи на факта, че повечето хора се разочароваха от ГЕРБ, в това число и аз. Чудя се дали и ако тук се добави Синята коалиция, като възможен отговор, дали ще се радва пак на такава популярност.
Ето и резултатите от там:

Ако изборите бяха тази неделя, за кого бихте гласували?

ГЕРБ 28.18%
БСП 9.88%
ДПС 2.27%
Синята коалиция 43.36%
Атака 3.26%
Друга партия 13.05%
* Резултати от 2115 гласа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 13 Авг 2010, 23:31

Алоууу, автора, къде в отговорите на анкетата е единствената алтернатива на Бойко Звездата?

На всички избори, откакто имам право да гласувам, все едни и същи подкрепям, ама ей, на, няма ги в анкетката. :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Авг 2010, 23:32

ferdy написа:Алоууу, автора, къде в отговорите на анкетата е единствената алтернатива на Бойко Звездата?

На всички избори, откакто имам право да гласувам, все едни и същи подкрепям, ама ей, на, няма ги в анкетката. :roll:

Мога да кажа, че ако ги бях поставил щяха да са най-напред и затова не съм. Ама не, пропуснал съм ги. Грешка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 13 Авг 2010, 23:44

Ми сложи ги, ще съберат гласове, ще отвеят ГЕРБ и бат` Бойко като влезе да прочете темата и анкетата ще се стресне и ще започне да работи кадърно. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Авг 2010, 23:50

Атака 7% 7% [ 10 ]
БСП 6% 6% [ 9 ]
ДПС 3% 3% [ 4 ]
ГЕРБ 50% 50% [ 75 ] x
РЗС 1% 1% [ 1 ]
НДСВ 2% 2% [ 3 ]
Няма да гласувам! 32% 32% [ 47 ]

Преди добавянето. Защото е моя грешка, аз ще зачета гласовете отново. Моля без повторно гласуване :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 14 Авг 2010, 0:16

А те така, уважих анкетата, пролича си веднага. :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Авг 2010, 0:52

Атака - 33 % Тая анкета става все по интересна :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 14 Авг 2010, 1:16

dimithur написа:Атака - 33 % Тая анкета става все по интересна :mhihi:

Ми гласувай, де. :lol:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Авг 2010, 9:01

я....! са и аз мога да гласувам....

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Авг 2010, 9:54

Andreev1959 написа:Ряпов, лъжеш като Бойко Борисов. Не е вярно, че по-голямата част от хората одобряват работата на правителството, точно обратното е! Това е напълно обяснимо. ГЕРБ водят България към социална и икономическа катастрофа. Отечеството ни е в огромна беда! Ние, българските патриоти, сме задължени да застанем на неговите барикади и да го защитим с цялата си жертвоготовност. Вярвам, че и ти си буден и достоен българин, и мястото ти не е при ГЕРБ, скоро ще го оъсзнаеш. Страната ни е пред гибел! Отчайващо некадърното правителство на ГЕРБ в момента харчи с пълни шепи от милиардите, натрупани от бившата Тройна коалиция! 8.2 милиарда е резерва, оставен от бившето управление. Не е ли цинично при това наследство Бойко Борисов да си измисля, че е заварил "обран бостан"??? Как не го е срам! Какво щеше да прави, ако го нямаше този резерв?
Борисов с гордост заяви, че до края на мандата няма да бъдат увеличавани заплатите и пенсиите!!!

Ето я тежката дума на българския народ:
В оценката си за цялостната политика на правителството всеки трети (31% от анкетираните) оценява работата на кабинета "Борисов" като по-лоша от тази на предишното правителство, а всеки пети (21%) е на мнение, че ГЕРБ се справя по-добре от тройната коалиция.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/07/ ... telstvoto/

Я не ми говори за патриотизъм бе, комунист &*&*& :ranting: Вие сте най-големите безродници, крадци и мошеници , за патриотизъм ще ми говориш, това е като Хитлер да проповядва любов към евреите :mhihi: Само заплати и пенсии са ви в главата бе, дее*а и %*^&^*& :ranting: Ма за разлика от вас, чоплещите си в носа комунаги, ние нормалните хора работим в частни фирми и като се трудим и съответно имаме положителни резултати, ни вдигат заплатите. Па вие въшльовците чакайте Бойко да ви оправи. Да ви го оправи с един здрав корав и дебел отзад.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Авг 2010, 10:04

Andreev1959 написа:Бля,бля,бля с пяна на устата

Андреев,аз гласувах на изборите за герб и естествено се пецаках,ама е такива олигоидиоти като тебе ме карат,ако нещо се ударя силно по главата и тръгна да гласувам за бсп,само като прочета постовете ти и веднага да се откажа,ама бива ли толко да си надъхан като някакъв сектант бе,трябва да се лекуваш,между теб и ония дето им излиза пяна от устата като кажат "комунисти" няма никаква разлика,на такива идиоти като теб ако се даде власт ще избият всички нормални хора в държавата само ако имат различно мнение (което историята вече е виждала),вземи си усмисли тъпия и жалък живот дето водиш,как може да има толкова елементарни хора като теб,ти не разбра ли че бсп са идиоти и гледат колкото може повече да заграбят,не видя ли как се раздаваха апетитни имоти с тея заменки,не застана ли един път пред парламента за да видиш с каква наглост се качваха в личните си автомобили за по 100к лева и имаха самочуствието че всичко е тяхно ,както и на тея от дпс,къде живееш ти бе,не видя ли бившите от бсп как станаха сини ,че и по сини като костов,как всички станаха милионери,особенно от твоята любима партия,как после сами си произведоха опозиция за да може тъпият българин като теб да има избор и да храни или едните или другите-празно нема...Как може да има още такива идиоти като теб да прокламират и агитират за някоя партия-Вие сте най-опасните,така наречените активисти и заклети сектанти...
Осъзнай се или се лекувай,ти и всички такива ,независимо червени,зелени или сини,дето пропагандират с бяс за някоя партия сте опасни за обществото,разлика от теб,некой фашист,някой от атака или някой надъхан от герб-НЯМА,вие сте идиоти!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 17 Авг 2010, 11:07

Elesar74 написа:Лошо колеги, лошо. Първото лошо е, че не искате да гласувате. А второто, че нямате политическо представителство. Ама то това май е първото.....

Колега, лошо е вашето комунистическо кметче дето си прави каквото си поиска...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2010, 23:43

малеее ,язък че ме немаше гледам червеният бяс ни е бил на гости....

начи аз комунисти имам познати ,ма не чак толко улави и надъхани.

да те питам,андреев....! ти БМВ имаш ли!? ....а некога имал ли си!? а харесваш ли изобщо тая кола и знаеш ли какво е!? не бе ,питам те! и що чиниш ти тука при нас...!? иди у ЛАДА-форума там може да се съберете се убави ора,да си припомняте с бяс как се чакаше 15г с бордеро в ръка за некой дръгел ,как се щавеше народа и ше си живеете чинно и мирно. не ни бърникай тука в кочинката -ние сме идиоти,караме коли на ФРГ ,гадове сме и не харесваме братските лади , народоотстъпници сме и не щеме москвичи от ловеч,изкарваме пари и ги харчиме с кеф по корекомски стоки....мани ни нас.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Авг 2010, 13:26

Не бе, вие сериозно ли? 45% отново биха гласували за ГЕРБ? Да не са гласували само емигранти в тая тема?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 20 Авг 2010, 13:39

ferdy написа:Не бе, вие сериозно ли? 45% отново биха гласували за ГЕРБ? Да не са гласували само емигранти в тая тема?

Че за кой бе пиле шарено?
Комунисти, мангали, сини боклуци, яне лудия? за кой?
Само бат бойко поне се мъчи да направи нещо от тая лайняна държава.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата