Черният джиб е с предимство!!!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Черният джиб е с предимство!!!
бе и аз не можех ,ма виж резултатите от анкетата...... та тва с джиба за тва не ме учудва толкова вече. 160 на 189... ко ше каете!?? и има вероятност тия 29 разлика да са чукнали в анкетата след като са чели спора... така че нека се присмиваме на джибаджиите ,ма да си погледнеме и у нашта кошарка....
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Аз колкото и да искам да повярвам - не мога.. 

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Това не може да е истина...Хубаво разказче подходящо за ''Страхотни историй'' 

- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Имайки предвид източника на тая история, т.е. форума от който е тръгнала преди да набере популярност из автомобилните форуми, НЯМА как да повярвам на подобна глупост....да обясня защо - губил съм си времето във въпросния форум доста време и там е пълно с такива откачалки, че даже си имат конкурси и игри с награди
за измисляне на историйки, заглавия на картинки, фотошоп изпълнения и прочие глупости за хора без работа и ползващи евтина и некачествена дрога
така че колегата по-горе е прав - това си е точно като някои от нашите "Страхотни истории" и не вярвам и на 1% от нея....

така че колегата по-горе е прав - това си е точно като някои от нашите "Страхотни истории" и не вярвам и на 1% от нея....
F**k them all!
ITK написа:Имайки предвид източника на тая история, т.е. форума от който е тръгнала преди да набере популярност из автомобилните форуми, НЯМА как да повярвам на подобна глупост....да обясня защо - губил съм си времето във въпросния форум доста време и там е пълно с такива откачалки, че даже си имат конкурси и игри с наградиза измисляне на историйки, заглавия на картинки, фотошоп изпълнения и прочие глупости за хора без работа и ползващи евтина и некачествена дрога
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе и мен ме усъмни факта, че по всички форуми тая история се разпространява като картинка, с цел да не можеш да разбереш от къде е тръгнала

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе тя историята с джиба може и да е измислена ,ма нашата история от преди 2г хич не е измислена с дясностоящия и хич не е на добре... и както виждате продължават хора да пишат ,че зелинят е с предимство...тва па ептен не е на добре...
- zxsport
-
Дееба маама му като се почне "не мога да повярвам" ... и т.н. ... къде живеете бе, хора? Ако сте извън границите на булгаристан ви е простено ама ако живеете тук, в някой от големите градове .. еле па у столицата .. кво се правите на мноо интересни, все едно не сте виждали как се карат "Г" класи (черни с черни джамове мноо ясно) в пакет - 2-3 броя и т.н. ... Ако отказвате да приемете действителността - това е друг въпрос! Но аз съм се убедил, че наистина черен джи"б" е с предимство без значение от ситуацията, последното особено важи за черни "Г" - образни кубчета ... при тях е без значение сингъл ли се движат или в кордон ... те са винаги с предимство и за наше добро (на обикновенните хора) е да го запомним, щото ... ние сме НИКОЙ!
Днес се убедих за пореден път, че и полицията са никои - втора кола съм на кръстовище на бул. България и светофара свети "червено" Да обаче чувам яко клаксони зад мен, мигат ми с фарове (през деня става това) ... ама яко .. викам сигурно има линейка някъде отзад и трее да се сместиме и да и направим път ... свиря на колегата пред мен и се сместваме някакси - и в тоя момент излизат едно черно "Г" - образно кубче заедно е последното АУДИ С8 и то черно ... да обаче, като чул данданията от "вишката" вече беше слезнал г-н полицай и маха с палката към тях да спрат - викам е са станА интересно - да, ама не - смъкна се черния джам - чу се ясно "що не си е**ш п****а май*ина" и двете черни возила направиха десен завой и отпрашиха към Бояна ... Погледнах светофара - още светеше червено - погледнах към полицая, а той изглеждаше някой му е пожелал приятна вечер, т.е. все едно нищо не се беше случило ... е аз не можах да разбера защо аджаба ченгето не си ползва закачената на джоба радиостанция да сигнализира на колегите му да се вземат някви мерки ... ???
Не ми се коментира повече, даже и тоя пост не тряаше да го пиша, че сега пак ме хвана мнооооо яд, а таман ми беше поразминало ...... даже са като се замисля, пак съм се разминал, щото нямаше да ме очуди ченгето на мен да ми беше написал акт за навлизане в кръстовище при червен светофар ...
Така, че братя, като видите черни С8-ци, С-класи, Г-класи и тем подобни давайте им път да ходят да се трепат, без значение кой с предимство и кой не е!
Днес се убедих за пореден път, че и полицията са никои - втора кола съм на кръстовище на бул. България и светофара свети "червено" Да обаче чувам яко клаксони зад мен, мигат ми с фарове (през деня става това) ... ама яко .. викам сигурно има линейка някъде отзад и трее да се сместиме и да и направим път ... свиря на колегата пред мен и се сместваме някакси - и в тоя момент излизат едно черно "Г" - образно кубче заедно е последното АУДИ С8 и то черно ... да обаче, като чул данданията от "вишката" вече беше слезнал г-н полицай и маха с палката към тях да спрат - викам е са станА интересно - да, ама не - смъкна се черния джам - чу се ясно "що не си е**ш п****а май*ина" и двете черни возила направиха десен завой и отпрашиха към Бояна ... Погледнах светофара - още светеше червено - погледнах към полицая, а той изглеждаше някой му е пожелал приятна вечер, т.е. все едно нищо не се беше случило ... е аз не можах да разбера защо аджаба ченгето не си ползва закачената на джоба радиостанция да сигнализира на колегите му да се вземат някви мерки ... ???
Не ми се коментира повече, даже и тоя пост не тряаше да го пиша, че сега пак ме хвана мнооооо яд, а таман ми беше поразминало ...... даже са като се замисля, пак съм се разминал, щото нямаше да ме очуди ченгето на мен да ми беше написал акт за навлизане в кръстовище при червен светофар ...
Така, че братя, като видите черни С8-ци, С-класи, Г-класи и тем подобни давайте им път да ходят да се трепат, без значение кой с предимство и кой не е!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zxsport написа:...... даже са като се замисля, пак съм се разминал, щото нямаше да ме очуди ченгето на мен да ми беше написал акт за навлизане в кръстовище при червен светофар ...
Е тогава задължително да сме се сбили (да ме е набил, ама ще му тресна една) с полицая! Бива чудо, бива, ама това на нищо не прилича.
п.с. бил съм свидетел как спират черен ленд крузер, сваля се черния преден прозорец - виждат се двамата и полицая казва:
- А?! Ти ли си?! Приятна вечер.
а на мен ще ми се заядат за фолиото на задния прозорец ...

Черен джиБ с предимство

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Може би знаете първата снимка
Първите две са авторски, третата вече не...
Са си представям да четат форума

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Па с предимство си е Джиба. Докато съществува телевизия Планета все ще си е с предимство. И всички селски комплексари мечтаят да станат мутри а девойките техни дами. И мисля че годините на прехода, особено първите в които властваха мутри и спонсорирани от Партията бизнесмени увредиха в пъти повече обществото отколкото 45 години комунизъм. Може да е измислена историята, но кое точно пречи да се случи реално. Мен ако питате само на хартия сме излезли от комунизма. Защото голяма част от народа носи комунунизма в себе си. Преди партийния секретар беше винаги с предимство, сега е черния Джиб. Каква е разликата.
Между другото в събота съм на сватба и се чудя дали да не си облека анцунга Адидас вместо костюм
Между другото в събота съм на сватба и се чудя дали да не си облека анцунга Адидас вместо костюм

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
зхспорт-все бях чувал истории за псуване на полицаи,ама тоз са го върнали в детската...
псуващият е бил бая бабаит,да не му пука
псуващият е бил бая бабаит,да не му пука

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами то само да е това,с предишната кола,преди години имах една тойотка старлет,бях сложил толкова прозрачно фолио че не се забелязваще въобще,но карам си аз по жълтите павета и на кръстовището с раковска гледам един супер дебел полицай,викам на приятелката-"глей къв дебел полицай" и тя докато каже "къде бе",същият тоя милиционер ни спира,зима ми документите и ми заявява че ще спира талигата от движение,щото била със затъмнени стъкла,в тоя момент (беше събота,лято,около обяд и нямаше никакви хора в софия) минава джиБ с черни,ама черни стъкла,без лепенки на нсо и номер 1991,за незнаещите,номера 1991 ,цялата серия е на лукойл,викам на милиционера "що не го спехте тоя" а ония ми отвръща -"тоя е държавен ,спри го ти",естествено му казах че и двамата знаем че това не е държавен а е на лукойл и да ми даде палката аз да го спра,разправях ме се,накрая ми каза да сваля фолиото и ще ме пусне...просто сме си тъпа държава и това си е...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
vicho написа:zxsport написа:...... даже са като се замисля, пак съм се разминал, щото нямаше да ме очуди ченгето на мен да ми беше написал акт за навлизане в кръстовище при червен светофар ...
Е тогава задължително да сме се сбили (да ме е набил, ама ще му тресна една) с полицая! Бива чудо, бива, ама това на нищо не прилича.
п.с. бил съм свидетел как спират черен ленд крузер, сваля се черния преден прозорец - виждат се двамата и полицая казва:
- А?! Ти ли си?! Приятна вечер.
а на мен ще ми се заядат за фолиото на задния прозорец ...ЦИГАНИ! МАНГАЛИ! РОМИ! КУКИ! ПЕДЕРАСТИ!
Черен джиБ с предимство![]()
![]()
Обикновенно за да е толкова нагъл някой с полицията или е по-висшестоящ в системата(уличните полицай много ги е страх от такива) или е някой супер надрусан.
Какво като се обади по радиостанцията полицая, нали после тоя с Гто ше звънне на тоя дето раздава заповеди на полицая и ше му каже: Гошо, бутилка уиски имаш, я ми свали колата от издирване или я ми потурчи снимката на червено някъде. На такова нещо съм ставал свидетел.
Незнам какво се учудвате толкова, колегата по горе хубаво каза, че още сме в комунизма.
Тогава за да си превилигирован ти трябва партийна книжка, сега ти трябва книжка с много нули в банакта.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4