SSC Ulimate Aero във Варна ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
Re: SSC Ulimate Aero във Варна ...
vicho написа:bum_bum написа:
Защо говори в множествено число "купихме я" "ще я караме" ?
говорещите така са велики хора те са нещо повече от един човек те са ЗбирШТина от много хора Поклон пред тях (него )

Искам да карам сейфти кара (комбито) на F1
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
deyan-enchev написа:едни имат други нямат - съдба
И не само съдба.
Иначе евала на човека за успеха и за избора на кола.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
браво на човека, че е потопил такива пари в кола. ако не друго "обикновените" авто-фенове в бг-то ще имат възможност да видят ссц на живо. колата е уникална.
за парите му- поне е ясно откъде са дошли. развил е обем- може да си позволи да подбива цените. за да стигне до този хал се изисква освен всичко друго и акъл.
мойте поздравления. тази кола е и инвестиция защото утре като дядо карол почине- всичко което е пипнал ще се превърне в злато.
за парите му- поне е ясно откъде са дошли. развил е обем- може да си позволи да подбива цените. за да стигне до този хал се изисква освен всичко друго и акъл.
мойте поздравления. тази кола е и инвестиция защото утре като дядо карол почине- всичко което е пипнал ще се превърне в злато.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
азззз написа:ако си изкарва парите с честен труд да е жив и здав.доколкото до колата тя е само за показ и за престиж,тъй като за друго не става,камоли пък в Българияиначе за мен лично е безмислено да си купиш таква кола и да я изкарваш 2-3 пъти годишно както казва самия той...
Къде е безсмисленото да има Ултима Аеро, което ще кара само лятото, след като притежава още Бентли ГТЦ...Ауди Ер 8 и S 420 cdi 2009г.?
Мислиш ли че няма какво да кара зимата? Човека толкова мъка хвърля сутрин с какво да отиде да нагледа аптеките си

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
© написа:R8-цата е 4х4
Ама повечето проценти отиват към задния мост

Иначе за SSC-то, бих го огледал, ако го зърна по морето

Имал - дал!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Аз въобще не се учудвам, че има такава кола. Всъщност даже се чудех че кара R8-ца а има пари да построи цял медицински център. Верно основите му бяха вдигнати от преди години, но наистина личи че са дадени много пари за да се стигне до вида в момента.
Евала ако този пари които ги е дал са искарани с честен труд.
И като цяло защо да не ги е спечелил голяма част от парите от аптеките си. Питай всеки пенсионер от къде си купува хапчетата. Като нямаше в нашия квартал негова аптека пенсионерите се товареха на автобуса и към най-близката аптека "Марешки", ами то и аз от там купувам като има нещо. И почти винаги има поне 2-3-ма които чакат на опашка.
Евала ако този пари които ги е дал са искарани с честен труд.
И като цяло защо да не ги е спечелил голяма част от парите от аптеките си. Питай всеки пенсионер от къде си купува хапчетата. Като нямаше в нашия квартал негова аптека пенсионерите се товареха на автобуса и към най-близката аптека "Марешки", ами то и аз от там купувам като има нещо. И почти винаги има поне 2-3-ма които чакат на опашка.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
http://topcars.bg/news.php?id=4316
Нова СИЛА се задава, въпреки че малко не ми се вярват тези характеристики, ама няма да се зачудя , ако тресне вейронО у дън земя
Нова СИЛА се задава, въпреки че малко не ми се вярват тези характеристики, ама няма да се зачудя , ако тресне вейронО у дън земя

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Vra4anin написа:vicho написа:Защо говори в множествено число "купихме я" "ще я караме" ?
Може да има монтанска жилка човека (масово хората от "михайловград" говорят за себе си в множествено число)
Тея да не са кралски особи че да говорят на вие...

Да не би и Дедо да е от некое монтанско село

Si non confectus, non reficiat.
Аз само едно ще кажа - може ли да слезеш от такава кола по джапанки бе, мама му стара?!
Че и на снимката, на която се е подпрял на колата пак е с джапанки.
Иначе, от начинът му на говорене, а и от визията му, не ми изглежда с да е с много благородно потекло, за каквито хора се спомена, че карат подобни автомобили, ама нейсе.
Ако не друго, поне имаме такава кола в България.

Че и на снимката, на която се е подпрял на колата пак е с джапанки.

Иначе, от начинът му на говорене, а и от визията му, не ми изглежда с да е с много благородно потекло, за каквито хора се спомена, че карат подобни автомобили, ама нейсе.

Fear написа:
Именно, за да допълва още повече абсурдистанския ни имидж пред света

alx написа:браво на човека, че е потопил такива пари в кола. ако не друго "обикновените" авто-фенове в бг-то ще имат възможност да видят ссц на живо. колата е уникална.
Мда, само че дядо Карол няма нищо общо с тази кола, това е друг Шелби

http://en.wikipedia.org/wiki/Jerod_Shelby
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Fear написа:Аз само едно ще кажа - може ли да слезеш от такава кола по джапанки бе, мама му стара?!![]()
Че и на снимката, на която се е подпрял на колата пак е с джапанки.![]()
Що бе, какъв е проблема?
Ако имах един милион под формата на кола нямаше и миг да се замисля да се кача в нея по джапанки, с костюм ли искаш да я карам? Това си е неговата лична кола и в свободното си време има право да я кара както иска. На теб как ти е по-удобно да ходиш през лятото, с джапанки или с обувки? Стига с тея предразсъдъци.
Друг е въпроса какъв е тоя "честен труд" ама то всяко нещо се плаща в живота.
pampo написа:Fear написа:Аз само едно ще кажа - може ли да слезеш от такава кола по джапанки бе, мама му стара?!![]()
Че и на снимката, на която се е подпрял на колата пак е с джапанки.![]()
Що бе, какъв е проблема?
Ако имах един милион под формата на кола нямаше и миг да се замисля да се кача в нея по джапанки, с костюм ли искаш да я карам? Това си е неговата лична кола и в свободното си време има право да я кара както иска. На теб как ти е по-удобно да ходиш през лятото, с джапанки или с обувки? Стига с тея предразсъдъци.
Друг е въпроса какъв е тоя "честен труд" ама то всяко нещо се плаща в живота.
Не бре...
Аз костюм никога не бих сложил, ако не се налага, ама поне едни маратонки да беше сложил - знае, че отива на интервю, ще го дават по телевизията и т.н.

Друг е въпросът, че аз моята кола не ми е удобно да я карам с нещо различно от маратонки/обувки, пък какво остава за кола с 1200 "коня" под капака.

мене ми е яко неудобно да карам с джапанки и затова не карам с жапанки, а при по-кофти ситуация все мисля с тия джапанки да се преебе работата
иначе по темата, на мене джапанките ми изглеждат официални такива
иначе по темата, на мене джапанките ми изглеждат официални такива

what a helluva ride
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4