А сега ... да съдим или да не съдим
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
D_I_D_O написа:moto написа:Той е показал неуважение към нашите органи!
Ти винаги ли показваш уважение към органите:?:не че го защитавам ...блъснал я е и може би ще си носи последствията. Тва с неуважението към "органите" беше тъпо ...защото съм убеден че ако пусна тема ..."тъпите куки ми взеха рушвет 50 кинта" доста хора ще кажат...да ги
в *** .. както и ти в това число
ПС наскоро разбрах че нашите медици не са толкова невинни колкото си мислим...колко от мед. сестрите имат сметки в швейцарски банки ?!
Те са ги избаботили бе човек не са ги крали или ако са ги крали са крали либийците а не България и за то си носят отговорност .
Там нещата са геополитически и ако някой го е грижа за медиците това са техните роднини другите се борят за имиджа на България ,а те са национални герой .
Аз търдо за медиците в Либия и за България .
А за сина на посланника който се е опитал да се укрие само ще Ви припомня нашия в Германия си подаде оставаката след инцидента .
Имаме пример и аконе се възползваме от него товаще говори много лошо за нас българите и нашите управници.
Знаете ли Аз работя в системата не точно в тази но имам ежедневни случай на чужденци да се държат надменно ,но всеки път ги слагам на мястото повярвайтеми . Тоя трябваше да му метнат един бой и да ги няма пък после да търсят свидетели.
АХХХХ защо не бях там

D_I_D_O написа:колко от мед. сестрите имат сметки в швейцарски банки ?!
Има една бивша преводачка, Н.Михайлова я наричат, и тя има.

а по темата... ако хванат някой наш шофьор в подобно нарушение точките са следните.
1. Преминаване на червен светофар
2. Отнемане на предимство
3. Употреба на алкохол и наркотични вещества по време на шофиране
4. ПТП в следствие на употреба на алкохол и наркотици
5. Влизане в спор със служебни лица
6. Обида на служебни лица!
свидетели има по случая, въпроса е да се задейства машината. По моему, книжката му е вече на трупчета и билета за самолета го чака, ако следваме законите в БГ, но нали е синче с неутралитет, нашите медии няма да раздухат случая много заради конфликта в Либия. Ако има справедливост, би следвало да бъде учтиво помолен ... "тати" да си стяга багажа и в къщи с наркоманчето си, на килимчето при Кадафи.
Отделно, за употреба и притежание на наркотици законите у нас също са доволно строги. Няма там - дипломатически неутралитет. Чао и в Либия!
Да караш Peugeot е страст!
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Ева и Байрън..говоря за мед.сестри:)...имам позната лекарка работи в либия...лекарка НЕ мед.сестра...сещате ли се по-квалифицирана с по-висока заплата..та тя що няма сметка в швейцарска банка 

D_I_D_O това не е повод да се смята, че са замесени. Също така се разбра, че всички показания са взети чрез жестоки изтезания в продължение на години.
А за онзи, лигльо синчето на либийския посланник по този повод също може да му се даде оправдание, че пушенето на трева е част от някакъв източен ритуал и иди доказвай, че той си е наркоман и дори употребява алкохол, за да е по-силно въздействието на наркотика.
Според мен, нещата с мед.сестри са си нагласени отдавна. Ние научаваме това, което ни се поднесе от медиите, а те надали са много навътре в нещата. Пишат това, което научат от други медии или от клюки от Външно министерство. Да не пропускаме и факта, че когато другите си изтеглиха тихо мълком медицинските работници от същата болница, замесена в конфликта, преводачката, наравно с тогавашния ни премиер, рамо до рамо тичаха до Брюксел да продпишат затварянето на АЕЦ-а в Козлодуй и друго не ги вълнуваше. Та, сега вече след 8 години затвор там не е ясно кое е вярно за тях, сметките им в швейцарските банки или признанията им. Нищо чудно нищо да не е вярно, Либия имаше достатъчно години на разположение и тази интрига да завърти. И без това, там не остана никой от чуждестранния персонал от болницата за съдене освен Нашите.
Е, сега става същото в Дубай с Любо и колегите му. Някой нещо да прави от правителството? Да не дава Господ да ги обвинят пък в нещо друго скалъпено, като сметки в Швейцария примерно.
А за онзи, лигльо синчето на либийския посланник по този повод също може да му се даде оправдание, че пушенето на трева е част от някакъв източен ритуал и иди доказвай, че той си е наркоман и дори употребява алкохол, за да е по-силно въздействието на наркотика.
Според мен, нещата с мед.сестри са си нагласени отдавна. Ние научаваме това, което ни се поднесе от медиите, а те надали са много навътре в нещата. Пишат това, което научат от други медии или от клюки от Външно министерство. Да не пропускаме и факта, че когато другите си изтеглиха тихо мълком медицинските работници от същата болница, замесена в конфликта, преводачката, наравно с тогавашния ни премиер, рамо до рамо тичаха до Брюксел да продпишат затварянето на АЕЦ-а в Козлодуй и друго не ги вълнуваше. Та, сега вече след 8 години затвор там не е ясно кое е вярно за тях, сметките им в швейцарските банки или признанията им. Нищо чудно нищо да не е вярно, Либия имаше достатъчно години на разположение и тази интрига да завърти. И без това, там не остана никой от чуждестранния персонал от болницата за съдене освен Нашите.
Е, сега става същото в Дубай с Любо и колегите му. Някой нещо да прави от правителството? Да не дава Господ да ги обвинят пък в нещо друго скалъпено, като сметки в Швейцария примерно.

Да караш Peugeot е страст!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Само един въпрос:
Какво би станало ако син на български дипломат беше блъснал някоя девойка на светофар в либия след като е пил 2 ракии и е смръкнал 2 пъти?
Дали нямаше вече да е последвал двамата турци екзекутирани онзи ден?
Иначе си мисля че ще е достатъчно едно екстрадиране на синчето и баща му обратно за либия. Кадафи не мисля че много ще им се зарадва.
Какво би станало ако син на български дипломат беше блъснал някоя девойка на светофар в либия след като е пил 2 ракии и е смръкнал 2 пъти?
Иначе си мисля че ще е достатъчно едно екстрадиране на синчето и баща му обратно за либия. Кадафи не мисля че много ще им се зарадва.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: А сега ... да съдим или да не съдим
[quote="Vasilen]Чакаме и сина на дубайския посланик
[/quote]

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
XaMaB написа:Само един въпрос:
нищо нямаше да се случи на сина на българския дипломат! това се нарича дипломатически имунитет и не може да се наруши по никакъв начин! било то убийство, наркотици, бомби... единственото което могат да направят е да го обявят за persona non grata и да го принудят да си ходи и повече да не се мярка там, и вече след като се върне в родината да го съдят родните власти.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
То по дипломатически ясно какво трябва да стане, ама при условие че за алкохол раздават и смъртни присъди дали ще се стигне до международните закони или ще побързат да изпълнят местните преди да са минало 1-2 дни.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
то хубаво че дипломати не могат да съдят, ама виновния е син на дипломат а не дипломат нали? и те ли имат имунитет ? щот според мен не е хич правилно... а иначе наще ако са умни ще раздухат случая на макс. ще го осъдят по бързо производство и ще искат замяна за медиците... ако ли не - верно че нямаме смъртно наказание ама с тия неща дето ги е свършил кат нищо може да си плате няколко хиляди лева на пострадалата, както и да полежи 4-5-6 години в български затвор !
П.С. нали наскоро имаше случка с пиян бълггарски дипломат дето пак така се правел на интересен в Германия пред немски полицаи... него не го ли осъдиха по тоя въпрос ?
П.С. нали наскоро имаше случка с пиян бълггарски дипломат дето пак така се правел на интересен в Германия пред немски полицаи... него не го ли осъдиха по тоя въпрос ?
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4