А сега ... да съдим или да не съдим

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Юли 2005, 20:07

D_I_D_O написа:
moto написа:Той е показал неуважение към нашите органи!

Ти винаги ли показваш уважение към органите:?: :!: не че го защитавам ...блъснал я е и може би ще си носи последствията. Тва с неуважението към "органите" беше тъпо ...защото съм убеден че ако пусна тема ..."тъпите куки ми взеха рушвет 50 кинта" доста хора ще кажат...да ги :censored: в *** .. както и ти в това число :idea:

ПС наскоро разбрах че нашите медици не са толкова невинни колкото си мислим...колко от мед. сестрите имат сметки в швейцарски банки ?! :idea:

Те са ги избаботили бе човек не са ги крали или ако са ги крали са крали либийците а не България и за то си носят отговорност .
Там нещата са геополитически и ако някой го е грижа за медиците това са техните роднини другите се борят за имиджа на България ,а те са национални герой .
Аз търдо за медиците в Либия и за България .
А за сина на посланника който се е опитал да се укрие само ще Ви припомня нашия в Германия си подаде оставаката след инцидента .
Имаме пример и аконе се възползваме от него товаще говори много лошо за нас българите и нашите управници.
Знаете ли Аз работя в системата не точно в тази но имам ежедневни случай на чужденци да се държат надменно ,но всеки път ги слагам на мястото повярвайтеми . Тоя трябваше да му метнат един бой и да ги няма пък после да търсят свидетели.
АХХХХ защо не бях там :box: :box: box: :box:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Юли 2005, 20:15

D_I_D_O написа:колко от мед. сестрите имат сметки в швейцарски банки ?!

Има една бивша преводачка, Н.Михайлова я наричат, и тя има. :)

а по темата... ако хванат някой наш шофьор в подобно нарушение точките са следните.

1. Преминаване на червен светофар
2. Отнемане на предимство
3. Употреба на алкохол и наркотични вещества по време на шофиране
4. ПТП в следствие на употреба на алкохол и наркотици
5. Влизане в спор със служебни лица
6. Обида на служебни лица!

свидетели има по случая, въпроса е да се задейства машината. По моему, книжката му е вече на трупчета и билета за самолета го чака, ако следваме законите в БГ, но нали е синче с неутралитет, нашите медии няма да раздухат случая много заради конфликта в Либия. Ако има справедливост, би следвало да бъде учтиво помолен ... "тати" да си стяга багажа и в къщи с наркоманчето си, на килимчето при Кадафи.

Отделно, за употреба и притежание на наркотици законите у нас също са доволно строги. Няма там - дипломатически неутралитет. Чао и в Либия!
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 19 Юли 2005, 20:33

Ева и Байрън..говоря за мед.сестри:)...имам позната лекарка работи в либия...лекарка НЕ мед.сестра...сещате ли се по-квалифицирана с по-висока заплата..та тя що няма сметка в швейцарска банка :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 20:48

ми може да не си држи парите във банка :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Юли 2005, 20:52

D_I_D_O това не е повод да се смята, че са замесени. Също така се разбра, че всички показания са взети чрез жестоки изтезания в продължение на години.

А за онзи, лигльо синчето на либийския посланник по този повод също може да му се даде оправдание, че пушенето на трева е част от някакъв източен ритуал и иди доказвай, че той си е наркоман и дори употребява алкохол, за да е по-силно въздействието на наркотика.

Според мен, нещата с мед.сестри са си нагласени отдавна. Ние научаваме това, което ни се поднесе от медиите, а те надали са много навътре в нещата. Пишат това, което научат от други медии или от клюки от Външно министерство. Да не пропускаме и факта, че когато другите си изтеглиха тихо мълком медицинските работници от същата болница, замесена в конфликта, преводачката, наравно с тогавашния ни премиер, рамо до рамо тичаха до Брюксел да продпишат затварянето на АЕЦ-а в Козлодуй и друго не ги вълнуваше. Та, сега вече след 8 години затвор там не е ясно кое е вярно за тях, сметките им в швейцарските банки или признанията им. Нищо чудно нищо да не е вярно, Либия имаше достатъчно години на разположение и тази интрига да завърти. И без това, там не остана никой от чуждестранния персонал от болницата за съдене освен Нашите.

Е, сега става същото в Дубай с Любо и колегите му. Някой нещо да прави от правителството? Да не дава Господ да ги обвинят пък в нещо друго скалъпено, като сметки в Швейцария примерно. :(
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 19 Юли 2005, 22:09

Само един въпрос:

Какво би станало ако син на български дипломат беше блъснал някоя девойка на светофар в либия след като е пил 2 ракии и е смръкнал 2 пъти?

Дали нямаше вече да е последвал двамата турци екзекутирани онзи ден?

Иначе си мисля че ще е достатъчно едно екстрадиране на синчето и баща му обратно за либия. Кадафи не мисля че много ще им се зарадва.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Юли 2005, 22:14

Нашите политици са гъзолизци. Всички. До един.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 19 Юли 2005, 22:32

И това ще се потули .... в таз дЪржаВа няма невъзможни неща :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2005, 0:40

смърт за гадните гадини ... ама нали сме си смазана държава некои ше си земе комисионата и шът млък кои от къде е :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 20 Юли 2005, 2:52

ей освирепел съм мразим целиоо свет

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 20 Юли 2005, 7:29

BAYRON написа:ей освирепел съм мразим целиоо свет

:lalala: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :lalala: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah::lalala: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :lalala: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: А сега ... да съдим или да не съдим

Мнение от zmej » 20 Юли 2005, 8:25

[quote="Vasilen]Чакаме и сина на дубайския посланик :roll:[/quote]
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 20 Юли 2005, 9:56

XaMaB написа:Само един въпрос:

Какво би станало ако син на български дипломат беше блъснал някоя девойка на светофар в либия след като е пил 2 ракии и е смръкнал 2 пъти?

Дали нямаше вече да е последвал двамата турци екзекутирани онзи ден?

Иначе си мисля че ще е достатъчно едно екстрадиране на синчето и баща му обратно за либия. Кадафи не мисля че много ще им се зарадва.

нищо нямаше да се случи на сина на българския дипломат! това се нарича дипломатически имунитет и не може да се наруши по никакъв начин! било то убийство, наркотици, бомби... единственото което могат да направят е да го обявят за persona non grata и да го принудят да си ходи и повече да не се мярка там, и вече след като се върне в родината да го съдят родните власти.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Юли 2005, 10:09

То по дипломатически ясно какво трябва да стане, ама при условие че за алкохол раздават и смъртни присъди дали ще се стигне до международните закони или ще побързат да изпълнят местните преди да са минало 1-2 дни.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 20 Юли 2005, 12:33

то хубаво че дипломати не могат да съдят, ама виновния е син на дипломат а не дипломат нали? и те ли имат имунитет ? щот според мен не е хич правилно... а иначе наще ако са умни ще раздухат случая на макс. ще го осъдят по бързо производство и ще искат замяна за медиците... ако ли не - верно че нямаме смъртно наказание ама с тия неща дето ги е свършил кат нищо може да си плате няколко хиляди лева на пострадалата, както и да полежи 4-5-6 години в български затвор !

П.С. нали наскоро имаше случка с пиян бълггарски дипломат дето пак така се правел на интересен в Германия пред немски полицаи... него не го ли осъдиха по тоя въпрос ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата