Из форума на алфа
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Из форума на алфа
Toneloker написа:Защо така лошо към алфите.Обидихте колегите от алфийския форум.
тея пък смотани БМВ глупаци кво се обаждат да си карат подобията на автомобили и да си държат устите затворени,че са смешни ни колите им стават за нещо,ни те с изкривеното си мисленепалячовци
Най-интересното е, че те сами са си постнали новината в техния сайт, а сега ни се сърдят, че ги сочим с пръст и им се смеем.
Не е ли така ?

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Runnaway написа:Toneloker написа:Защо така лошо към алфите.Обидихте колегите от алфийския форум.
тея пък смотани БМВ глупаци кво се обаждат да си карат подобията на автомобили и да си държат устите затворени,че са смешни ни колите им стават за нещо,ни те с изкривеното си мисленепалячовци
Най-интересното е, че те сами са си постнали новината в техния сайт, а сега ни се сърдят, че ги сочим с пръст и им се смеем.
Не е ли така ?
Мен ме удря на носталгия. Едно време с Митко като гепихме грозде от дворовете на хората и като се качи един от двамата на пампора бутаййй за да наберем скорост и така... хубави времена бяха.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
Runnaway написа:Toneloker написа:Защо така лошо към алфите.Обидихте колегите от алфийския форум.
Не е ли така ?
Ми не е така.И невиждам кво лошо има,че сме си го пуснали във форума.
BMW 318IS
AR 156 1.8TS
AR 156 1.8TS
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Забележете само как се почват оправдянията...
--> "Мии алфата може да е била дизел" "Сигурно е била на метан за по евтинко" " Тези Алфи, с истинско сърце са гледат по всякакъв начин да спрат бандитите" "A, ми Алфата си е кола с характер - на добрите помага, а тъпите копелета да си търсят нещо друго." "Originally Posted by trustworthy
Сега да видим някой дали ще може да диагностицира причината за непаленето
-Залагам на имобилайзер " "Брей, че излагация... А уж всичко им е бош..." " Да аматьорски обир личи си, че не са професионалисти (според мен е била по скоро дизел с тяхното трудно палене" "Сега да видим някой дали ще може да диагностицира причината за непаленето
Иначе съм гледал по филмите, че колата се държи запалена, докато се извършва обира. Но пък така ще свърши по-бързо бензина (не допускам да е била дизел, щото те палят винаги )
Отговора.. Да не е от запушен въздушен филтър.
Споко,сега като минем към Ваг ще може да ги ползваме и за селскостопанска дейност"
"залагам на грозна нафта"
"Може да е кихалка на газовото също"
" Пълни глупости ... що ли карам Алфи от 4 години и не са ме оставяли никъде до сега ... а карам сериозно" Човека карал СЕРИОЗНО!

Сега да видим някой дали ще може да диагностицира причината за непаленето
-Залагам на имобилайзер " "Брей, че излагация... А уж всичко им е бош..." " Да аматьорски обир личи си, че не са професионалисти (според мен е била по скоро дизел с тяхното трудно палене" "Сега да видим някой дали ще може да диагностицира причината за непаленето
Иначе съм гледал по филмите, че колата се държи запалена, докато се извършва обира. Но пък така ще свърши по-бързо бензина (не допускам да е била дизел, щото те палят винаги )
Отговора.. Да не е от запушен въздушен филтър.
Споко,сега като минем към Ваг ще може да ги ползваме и за селскостопанска дейност"
"залагам на грозна нафта"
"Може да е кихалка на газовото също"
" Пълни глупости ... що ли карам Алфи от 4 години и не са ме оставяли никъде до сега ... а карам сериозно" Човека карал СЕРИОЗНО!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пълни глупости ! От тая тема блика комплексарщина и ограниченост.После защо БМВ водачите били най-мразени...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
DanielzZz написа:Пълни глупости ! От тая тема блика комплексарщина и ограниченост.После защо БМВ водачите били най-мразени...

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Абе не сте прави да ги обиждате така.
Аз преди 10г. като ходех на Военна рампа на гонките с моята Е-30 ка, и веднъж като дойдоха полицайте за пореден път да ни гонят. Аз от страх и бързане да избягам и го задавих БМВ то та нямаше палене. Всички възираха само аз останах . И полицая ми чука на стъклото а аз продължавам да въртя с надеждата да запали и да избягам до такава степен се бях уплашил. Сега да ме питаш незнам защо. Накрая ми отвори полицая вратата и ми вика ей момче сприсе бе. Чак тогава се осъзнах.
И кво тогава ми идваше да му драсна една клечка и да го запала тъпото БМВ да изгори. Ама то не ми беше виновно.
Така ,че и при тях може да се е случило нещо подобно от бързане и притеснение да са я задави ли Алфата.
Всяка кола си има добри и лоши качества въпрос на вкус е към коя марка ще се ориентираш.
Аз дори и след тази случка си останах любител на БМВ то.

Аз преди 10г. като ходех на Военна рампа на гонките с моята Е-30 ка, и веднъж като дойдоха полицайте за пореден път да ни гонят. Аз от страх и бързане да избягам и го задавих БМВ то та нямаше палене. Всички възираха само аз останах . И полицая ми чука на стъклото а аз продължавам да въртя с надеждата да запали и да избягам до такава степен се бях уплашил. Сега да ме питаш незнам защо. Накрая ми отвори полицая вратата и ми вика ей момче сприсе бе. Чак тогава се осъзнах.
И кво тогава ми идваше да му драсна една клечка и да го запала тъпото БМВ да изгори. Ама то не ми беше виновно.
Така ,че и при тях може да се е случило нещо подобно от бързане и притеснение да са я задави ли Алфата.
Всяка кола си има добри и лоши качества въпрос на вкус е към коя марка ще се ориентираш.
Аз дори и след тази случка си останах любител на БМВ то.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
DanielzZz написа:Пълни глупости ! От тая тема блика комплексарщина и ограниченост.После защо БМВ водачите били най-мразени...
Не си прав.
Ние като си пускаме всяка седмица по 2-3 статии как някой с БМВ се размазал "еди-къде-си" и сами се плюем ?!
Просто темата е забавна. Няма никакво значение с каква кола са били крадците. Просто колата не е запалила и всички си правим веселото. Ако беше Мерцедес и не беше запалил щеше да има същата тема и да се смеем по абсолютно същия начин. И БМВ можеше да е, и пак да има самоирония..
Ние не сме най-мразени заради поведението си на пътя. Мен лично ме гледат кисело от абсолютно всяка кола, като ме видят в купето. Защо ?! От къде да знам - на никого нищо лошо не съм направил, не тръгвам с пилежи от светофарите и не влизам на страни с вратите във всеки завои..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тя темата си е забавна, но виж коментарите поне на последната страница.
Малко
Малко

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
никъде в правилата не го пише,
но с годините разбрах,че бмв клуб бг. не толерира подобен род заяждане с колегите от други
автомобилни форуми.
колегиалността преди е всичко
но с годините разбрах,че бмв клуб бг. не толерира подобен род заяждане с колегите от други
автомобилни форуми.
колегиалността преди е всичко

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3