Сергей Станишев обяви новото правителство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 28 Юли 2005, 13:48

gazzzar написа:..

Те във Франция и Германия точно защото управляват социалдемократи европейския съюз е на тва дереже :-) ама както се казали, тоя път ДЕДО Е НА РЕД
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Юли 2005, 14:12

и ас силно се надявам за предсрочни избори даже и с опасност да забавим влизането в европата ама да си наредим собствената държава а не в европа с начело комунист марионетка и турчин които се чуди на коя партия да лиже гъза за да е по напред в парламента и ето сега сажалявам както и много други че не гласувахме защото си виках че по зле от това не може ама явно е можело :uups:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 28 Юли 2005, 14:19

b2 написа:http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_720789.php
Честито!!! :lol:
Дано все пак в следващото ни правителство няма нито един министър с турско име :lol:
Ма според мен отива работата на предсрочни избори.

Гаранция ще има (карабини)............ако няма, то значи и няма да имаме правителство на НДСВ ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Юли 2005, 14:24

Малко късно се включвам в темата, но не се сдържах. Абе хора, вие да не живеете в средата на 19ти век. Вярно, че 500 год. сме били в границите на Османската империя (не пиша турска, защото това е официалното и название), вярно че доста българи са били избити през този период. Но се замислете, че такава е била конюктурата. Погледнете Германия и Франция. Ами че те са се пердашили през 10-15 години в продължение на векове. И само през Първата световна война са дали повече жертви отколкото са избитите българи. За втората да не говориме. И какво? Точно те двете са в основата на Общия европейски дом. Даже, ако забелязахте германският канцлер присъства на честванията на Ди-дей. Та за какво пиша тия неща? Повечето от вас изпадат в истерия когато чуят думата "турчин". А повечето от вас не познават и един турчин. Но пропагандата е страшна работа. А българските турци са не по-различни от българите. Даже в някои отношения са и по-добри. Я си сложете ръка на сърцето и кажете колко от вас ще седят на село където няма ток, течаща вода, канализация. Ще обработват чукарите и ще садят тютюн, който може и да не ти го изкупят. И няма даже да дойдат до София за да протестират. Аз мисля, че никой от вас няма да иска да е на тяхно място. В болшинството си тези хора са мачкани при Живков, мачкат ги и сега. А те си мълчат и работят като пчелички. На всичкото отгоре вече са около 20 процента от населението (през 2001 год. на преброяването населението беше 7 928 901(българската етнческа група е 6 655 210), от тогава сигурно е намаляло с поне милион. А турците бяха към 0,75 милиона, но да не забравяме, че те раждат деца за разлика от нас) и при последното гласуване ДПС е събрало 467 400 гласа. Е, та не разбрах, защо сте против тези хора да са във власта. Защото не са като Костов (чиято съпруга е била партиен секретар), като Анастасия Мозер (интересно как ДС са я пуснали в Щатите след разтрела на баща и), като Надежда Михайлова (чийто съпруг участва в "масовата" скрита приватизация), като Симеон Сакскобургготски (дори и не е българин, а се изживява като цар в една парламентарна република и няма нищо против да се обръщат към него с "ваше величество" докат в същото време е премиер), като Волен Сидеров (защо ли ми напомня за един нереализиран австрийски художник от еврейски произход). Та хайде стига с тая ксенофобия. Защото мрънкате когато от ЕС се чуват мнения, че не ни искат по тази или онази причина,но най-вече защото сме българи, сиреч диваци (в един италиански речник срещу думата "булгарос" беше написано дивак, варварин или нещо подобно), а когато чуете думата "турци" сте готови едва ли не да се хванете за ножовете(поне на думи, за делата не съм убеден).

П.С. И преди да ми се нахвърлите, не съм защитник на турската етническа група. Просто ме дразнят крайните мнения. Щом тези хора живеят в България и приемат и спазват Конституцията те са БЪЛГАРИ без значение от етническото им съзнание.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Юли 2005, 18:21

The Boss винаги съм те уважавал и едно голяма евала за този пост. :bowdown: :bowdown: С него съм напълно съгласен. Обаче съм против машината за мръсни политически пари наречена ДПС и контролирана от Ахмед Доган. :twisted: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 28 Юли 2005, 18:49

TheBoss написа:Малко късно се включвам в темата, но не се сдържах. Абе хора, вие да не живеете в средата на 19ти век. Вярно, че 500 год. сме били в границите на Османската империя (не пиша турска, защото това е официалното и название), вярно че доста българи са били избити през този период. Но се замислете, че такава е била конюктурата. Погледнете Германия и Франция. Ами че те са се пердашили през 10-15 години в продължение на векове. И само през Първата световна война са дали повече жертви отколкото са избитите българи. За втората да не говориме. И какво? Точно те двете са в основата на Общия европейски дом. Даже, ако забелязахте германският канцлер присъства на честванията на Ди-дей. Та за какво пиша тия неща? Повечето от вас изпадат в истерия когато чуят думата "турчин". А повечето от вас не познават и един турчин. Но пропагандата е страшна работа. А българските турци са не по-различни от българите. Даже в някои отношения са и по-добри. Я си сложете ръка на сърцето и кажете колко от вас ще седят на село където няма ток, течаща вода, канализация. Ще обработват чукарите и ще садят тютюн, който може и да не ти го изкупят. И няма даже да дойдат до София за да протестират. Аз мисля, че никой от вас няма да иска да е на тяхно място. В болшинството си тези хора са мачкани при Живков, мачкат ги и сега. А те си мълчат и работят като пчелички. На всичкото отгоре вече са около 20 процента от населението (през 2001 год. на преброяването населението беше 7 928 901(българската етнческа група е 6 655 210), от тогава сигурно е намаляло с поне милион. А турците бяха към 0,75 милиона, но да не забравяме, че те раждат деца за разлика от нас) и при последното гласуване ДПС е събрало 467 400 гласа. Е, та не разбрах, защо сте против тези хора да са във власта. Защото не са като Костов (чиято съпруга е била партиен секретар), като Анастасия Мозер (интересно как ДС са я пуснали в Щатите след разтрела на баща и), като Надежда Михайлова (чийто съпруг участва в "масовата" скрита приватизация), като Симеон Сакскобургготски (дори и не е българин, а се изживява като цар в една парламентарна република и няма нищо против да се обръщат към него с "ваше величество" докат в същото време е премиер), като Волен Сидеров (защо ли ми напомня за един нереализиран австрийски художник от еврейски произход). Та хайде стига с тая ксенофобия. Защото мрънкате когато от ЕС се чуват мнения, че не ни искат по тази или онази причина,но най-вече защото сме българи, сиреч диваци (в един италиански речник срещу думата "булгарос" беше написано дивак, варварин или нещо подобно), а когато чуете думата "турци" сте готови едва ли не да се хванете за ножовете(поне на думи, за делата не съм убеден).

П.С. И преди да ми се нахвърлите, не съм защитник на турската етническа група. Просто ме дразнят крайните мнения. Щом тези хора живеят в България и приемат и спазват Конституцията те са БЪЛГАРИ без значение от етническото им съзнание.

Мда съгласен съм!Истината никога не е в крайностите :roll: Дай да ги избием турците пък после да се водим големите демократи...
But does a human form display to those who dwell in realms of day

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Юли 2005, 18:51

турците изпадат от класацията време им беше

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Юли 2005, 20:26

TheBoss

Иво, аз нямам нищо против турците но България е на БЪЛГАРИТЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 28 Юли 2005, 21:50

Мисля си,че имаме още много да се учим спрямо етнически предрасъдъци разни :help: Проявяваме тесногръдие :!: Нека не забравяме,че това не са онези турци,които са колили и бесили едно време,а хора родени и отрастнали в България :idea:
За правителството мисля,че добре подбрано при стеклите се обстоятелсва.Лично мое мнение си е,не ангажирам другите с него.Не ме разбирайте погрешно и аз съм против новините на турски език!В крайна сметка,трябва някой да се заеме с управлението,щото аман от политически борби и апетити :evil:
П.П.Пък за лидера на Атака,го чух точно две думи :puke: Още се чудя как е успял да вземе толкова гласове :dunno:
TheBoss написа:...
:yes:
П.П'.Тва беше за отгоре :uups:
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Юли 2005, 22:26

!!Asen_X написа:TheBoss

Иво, аз нямам нищо против турците но България е на БЪЛГАРИТЕ!!!
То май в България не останаха БЪЛГАРИ,повечето избягаха в чужбина и са си прави.Но на едно нещо ме е яд ,че не гласувах за АТАКА евалата на тази партия.Даже съм сигурен ,че ако има предсрочни избори АТАКА ще спечели.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 28 Юли 2005, 23:02

Ей това българското е страшно племе!!!
Уа-уа !! Ревете че сте били роби (!?!) и търсите едва ли не съжаление!
Е аз не! Моите деди може да са живяли в страна управлявана от султан но никога не са робували никого!!!
И за какво ми е съжаление? Сядам си на гъза и си гледам работата!
И то не за друго а просто защото имам достойнство и уважавам себе си!

АТАКА! Ха какви са тея бе! Те не са патриоти а нацисти, фашисти, расисти... Как може да очаквате от коалиция създадена на основата на ОМРАЗА , НЕТЪРПИМОСТ , такива наи- първични и долни отрицателни емоции да управляват разумно!!!

Ако АТАКА вземат властта аз се махам от тая държава защото ще ме е срам да живея в страна в която движеща сила е омразата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 28 Юли 2005, 23:29

evans написа:
!!Asen_X написа:TheBoss
.Но на едно нещо ме е яд ,че не гласувах за АТАКА евалата на тази партия.Даже съм сигурен ,че ако има предсрочни избори АТАКА ще спечели.

абе тази Атака ни направи по-известни от обикновенно.Ето вчера ми пише една девойка от Германия и ми разправя как чула в магазина да говорят за някаква групировка в Бг която била с крайни отношения към малцинствата и въпреки модерния свят и разбирания/тва не знам отде им е хрумнало/ сме ги били избрали...
Това в магазин в Германия.
Кой знае кво умуват тези които са наясно със ситуацията...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Юли 2005, 23:32

Ако АТАКА спечелят ще трябва да се самоубия. Не, че другите са стока ама да се гласува за някакъв смешко с душевни проблемации... :shock:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Юли 2005, 23:48

BMW fan написа:Ей това българското е страшно племе!!!
Уа-уа !! Ревете че сте били роби (!?!) и търсите едва ли не съжаление!
Е аз не! Моите деди може да са живяли в страна управлявана от султан но никога не са робували никого!!!
И за какво ми е съжаление? Сядам си на гъза и си гледам работата!
И то не за друго а просто защото имам достойнство и уважавам себе си!

АТАКА! Ха какви са тея бе! Те не са патриоти а нацисти, фашисти, расисти... Как може да очаквате от коалиция създадена на основата на ОМРАЗА , НЕТЪРПИМОСТ , такива наи- първични и долни отрицателни емоции да управляват разумно!!!

Ако АТАКА вземат властта аз се махам от тая държава защото ще ме е срам да живея в страна в която движеща сила е омразата!
Ако така расъждаваш ти досега да си се махнал 50 пъти.Добре кажи ми кой политик според теб е кадърен,че 15години никой не може да ни оправи.АТАКА били фашисти и тем подобни глупости,а тука чета някакви глупави мнения турците това ,циганите на сапун.Значи какво излиза че половината от този форум са фашисти.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Юли 2005, 23:58

Иво написа:Ако АТАКА спечелят ще трябва да се самоубия. Не, че другите са стока ама да се гласува за някакъв смешко с душевни проблемации... :shock:
Аз ти предлагам да гласуваш за Костов или Софиянски,те са богати имат пари и ще ви оправят.Хора които докараха над половин България до ръба на бедноста ,според теб не са ли болни хора .Това да грабиш народа за да си задоволиш личните си цели ,това не е ли болест.Един нормален човек не би го направил

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата