Сергей Станишев обяви новото правителство
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
gazzzar написа:..
Те във Франция и Германия точно защото управляват социалдемократи европейския съюз е на тва дереже :-) ама както се казали, тоя път ДЕДО Е НА РЕД
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и ас силно се надявам за предсрочни избори даже и с опасност да забавим влизането в европата ама да си наредим собствената държава а не в европа с начело комунист марионетка и турчин които се чуди на коя партия да лиже гъза за да е по напред в парламента и ето сега сажалявам както и много други че не гласувахме защото си виках че по зле от това не може ама явно е можело 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
b2 написа:http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_720789.php
Честито!!!![]()
Дано все пак в следващото ни правителство няма нито един министър с турско име![]()
Ма според мен отива работата на предсрочни избори.
Гаранция ще има (карабини)............ако няма, то значи и няма да имаме правителство на НДСВ

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Малко късно се включвам в темата, но не се сдържах. Абе хора, вие да не живеете в средата на 19ти век. Вярно, че 500 год. сме били в границите на Османската империя (не пиша турска, защото това е официалното и название), вярно че доста българи са били избити през този период. Но се замислете, че такава е била конюктурата. Погледнете Германия и Франция. Ами че те са се пердашили през 10-15 години в продължение на векове. И само през Първата световна война са дали повече жертви отколкото са избитите българи. За втората да не говориме. И какво? Точно те двете са в основата на Общия европейски дом. Даже, ако забелязахте германският канцлер присъства на честванията на Ди-дей. Та за какво пиша тия неща? Повечето от вас изпадат в истерия когато чуят думата "турчин". А повечето от вас не познават и един турчин. Но пропагандата е страшна работа. А българските турци са не по-различни от българите. Даже в някои отношения са и по-добри. Я си сложете ръка на сърцето и кажете колко от вас ще седят на село където няма ток, течаща вода, канализация. Ще обработват чукарите и ще садят тютюн, който може и да не ти го изкупят. И няма даже да дойдат до София за да протестират. Аз мисля, че никой от вас няма да иска да е на тяхно място. В болшинството си тези хора са мачкани при Живков, мачкат ги и сега. А те си мълчат и работят като пчелички. На всичкото отгоре вече са около 20 процента от населението (през 2001 год. на преброяването населението беше 7 928 901(българската етнческа група е 6 655 210), от тогава сигурно е намаляло с поне милион. А турците бяха към 0,75 милиона, но да не забравяме, че те раждат деца за разлика от нас) и при последното гласуване ДПС е събрало 467 400 гласа. Е, та не разбрах, защо сте против тези хора да са във власта. Защото не са като Костов (чиято съпруга е била партиен секретар), като Анастасия Мозер (интересно как ДС са я пуснали в Щатите след разтрела на баща и), като Надежда Михайлова (чийто съпруг участва в "масовата" скрита приватизация), като Симеон Сакскобургготски (дори и не е българин, а се изживява като цар в една парламентарна република и няма нищо против да се обръщат към него с "ваше величество" докат в същото време е премиер), като Волен Сидеров (защо ли ми напомня за един нереализиран австрийски художник от еврейски произход). Та хайде стига с тая ксенофобия. Защото мрънкате когато от ЕС се чуват мнения, че не ни искат по тази или онази причина,но най-вече защото сме българи, сиреч диваци (в един италиански речник срещу думата "булгарос" беше написано дивак, варварин или нещо подобно), а когато чуете думата "турци" сте готови едва ли не да се хванете за ножовете(поне на думи, за делата не съм убеден).
П.С. И преди да ми се нахвърлите, не съм защитник на турската етническа група. Просто ме дразнят крайните мнения. Щом тези хора живеят в България и приемат и спазват Конституцията те са БЪЛГАРИ без значение от етническото им съзнание.
П.С. И преди да ми се нахвърлите, не съм защитник на турската етническа група. Просто ме дразнят крайните мнения. Щом тези хора живеят в България и приемат и спазват Конституцията те са БЪЛГАРИ без значение от етническото им съзнание.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
The Boss винаги съм те уважавал и едно голяма евала за този пост.
С него съм напълно съгласен. Обаче съм против машината за мръсни политически пари наречена ДПС и контролирана от Ахмед Доган.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
TheBoss написа:Малко късно се включвам в темата, но не се сдържах. Абе хора, вие да не живеете в средата на 19ти век. Вярно, че 500 год. сме били в границите на Османската империя (не пиша турска, защото това е официалното и название), вярно че доста българи са били избити през този период. Но се замислете, че такава е била конюктурата. Погледнете Германия и Франция. Ами че те са се пердашили през 10-15 години в продължение на векове. И само през Първата световна война са дали повече жертви отколкото са избитите българи. За втората да не говориме. И какво? Точно те двете са в основата на Общия европейски дом. Даже, ако забелязахте германският канцлер присъства на честванията на Ди-дей. Та за какво пиша тия неща? Повечето от вас изпадат в истерия когато чуят думата "турчин". А повечето от вас не познават и един турчин. Но пропагандата е страшна работа. А българските турци са не по-различни от българите. Даже в някои отношения са и по-добри. Я си сложете ръка на сърцето и кажете колко от вас ще седят на село където няма ток, течаща вода, канализация. Ще обработват чукарите и ще садят тютюн, който може и да не ти го изкупят. И няма даже да дойдат до София за да протестират. Аз мисля, че никой от вас няма да иска да е на тяхно място. В болшинството си тези хора са мачкани при Живков, мачкат ги и сега. А те си мълчат и работят като пчелички. На всичкото отгоре вече са около 20 процента от населението (през 2001 год. на преброяването населението беше 7 928 901(българската етнческа група е 6 655 210), от тогава сигурно е намаляло с поне милион. А турците бяха към 0,75 милиона, но да не забравяме, че те раждат деца за разлика от нас) и при последното гласуване ДПС е събрало 467 400 гласа. Е, та не разбрах, защо сте против тези хора да са във власта. Защото не са като Костов (чиято съпруга е била партиен секретар), като Анастасия Мозер (интересно как ДС са я пуснали в Щатите след разтрела на баща и), като Надежда Михайлова (чийто съпруг участва в "масовата" скрита приватизация), като Симеон Сакскобургготски (дори и не е българин, а се изживява като цар в една парламентарна република и няма нищо против да се обръщат към него с "ваше величество" докат в същото време е премиер), като Волен Сидеров (защо ли ми напомня за един нереализиран австрийски художник от еврейски произход). Та хайде стига с тая ксенофобия. Защото мрънкате когато от ЕС се чуват мнения, че не ни искат по тази или онази причина,но най-вече защото сме българи, сиреч диваци (в един италиански речник срещу думата "булгарос" беше написано дивак, варварин или нещо подобно), а когато чуете думата "турци" сте готови едва ли не да се хванете за ножовете(поне на думи, за делата не съм убеден).
Мда съгласен съм!Истината никога не е в крайностите

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Новини
-
Мисля си,че имаме още много да се учим спрямо етнически предрасъдъци разни
Проявяваме тесногръдие
Нека не забравяме,че това не са онези турци,които са колили и бесили едно време,а хора родени и отрастнали в България
За правителството мисля,че добре подбрано при стеклите се обстоятелсва.Лично мое мнение си е,не ангажирам другите с него.Не ме разбирайте погрешно и аз съм против новините на турски език!В крайна сметка,трябва някой да се заеме с управлението,щото аман от политически борби и апетити
П.П.Пък за лидера на Атака,го чух точно две думи
Още се чудя как е успял да вземе толкова гласове
П.П'.Тва беше за отгоре

За правителството мисля,че добре подбрано при стеклите се обстоятелсва.Лично мое мнение си е,не ангажирам другите с него.Не ме разбирайте погрешно и аз съм против новините на турски език!В крайна сметка,трябва някой да се заеме с управлението,щото аман от политически борби и апетити

П.П.Пък за лидера на Атака,го чух точно две думи

TheBoss написа:...

П.П'.Тва беше за отгоре

One passion,one car,one life...
То май в България не останаха БЪЛГАРИ,повечето избягаха в чужбина и са си прави.Но на едно нещо ме е яд ,че не гласувах за АТАКА евалата на тази партия.Даже съм сигурен ,че ако има предсрочни избори АТАКА ще спечели.!!Asen_X написа:TheBoss
Иво, аз нямам нищо против турците но България е на БЪЛГАРИТЕ!!!
Ей това българското е страшно племе!!!
Уа-уа !! Ревете че сте били роби (!?!) и търсите едва ли не съжаление!
Е аз не! Моите деди може да са живяли в страна управлявана от султан но никога не са робували никого!!!
И за какво ми е съжаление? Сядам си на гъза и си гледам работата!
И то не за друго а просто защото имам достойнство и уважавам себе си!
АТАКА! Ха какви са тея бе! Те не са патриоти а нацисти, фашисти, расисти... Как може да очаквате от коалиция създадена на основата на ОМРАЗА , НЕТЪРПИМОСТ , такива наи- първични и долни отрицателни емоции да управляват разумно!!!
Ако АТАКА вземат властта аз се махам от тая държава защото ще ме е срам да живея в страна в която движеща сила е омразата!
Е аз не! Моите деди може да са живяли в страна управлявана от султан но никога не са робували никого!!!
АТАКА! Ха какви са тея бе! Те не са патриоти а нацисти, фашисти, расисти... Как може да очаквате от коалиция създадена на основата на ОМРАЗА , НЕТЪРПИМОСТ , такива наи- първични и долни отрицателни емоции да управляват разумно!!!
Ако АТАКА вземат властта аз се махам от тая държава защото ще ме е срам да живея в страна в която движеща сила е омразата!
- F-14
- младши ентусиаст
-
evans написа:!!Asen_X написа:TheBoss
.Но на едно нещо ме е яд ,че не гласувах за АТАКА евалата на тази партия.Даже съм сигурен ,че ако има предсрочни избори АТАКА ще спечели.
абе тази Атака ни направи по-известни от обикновенно.Ето вчера ми пише една девойка от Германия и ми разправя как чула в магазина да говорят за някаква групировка в Бг която била с крайни отношения към малцинствата и въпреки модерния свят и разбирания/тва не знам отде им е хрумнало/ сме ги били избрали...
Това в магазин в Германия.
Кой знае кво умуват тези които са наясно със ситуацията...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ако АТАКА спечелят ще трябва да се самоубия. Не, че другите са стока ама да се гласува за някакъв смешко с душевни проблемации... 

Ако така расъждаваш ти досега да си се махнал 50 пъти.Добре кажи ми кой политик според теб е кадърен,че 15години никой не може да ни оправи.АТАКА били фашисти и тем подобни глупости,а тука чета някакви глупави мнения турците това ,циганите на сапун.Значи какво излиза че половината от този форум са фашисти.BMW fan написа:Ей това българското е страшно племе!!!
Аз ти предлагам да гласуваш за Костов или Софиянски,те са богати имат пари и ще ви оправят.Хора които докараха над половин България до ръба на бедноста ,според теб не са ли болни хора .Това да грабиш народа за да си задоволиш личните си цели ,това не е ли болест.Един нормален човек не би го направилИво написа:Ако АТАКА спечелят ще трябва да се самоубия. Не, че другите са стока ама да се гласува за някакъв смешко с душевни проблемации...
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5