Спортуване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Юли 2005, 12:19

BOBSI написа:И аз тренирам ама на маса :mhihi:

Сега сериозно ...
Днес съм решил да ходя до Ве Ес Теле Шоп да вида тез уреди дето все едно караш ски....ако са читави сам си науми да взема едно за да по-тренирвам по малко :lol:

Не си харчи парите за тая глуост, събира прах вкъщи и за нищо не става! :evil:
Преди поритвах футбол за слава, после за удоволствие с приятели, напоследък все по-рядко за съжаление! :(

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 26 Юли 2005, 12:52

Визи, трябва като се върна в БГ, двамата с тебе да покажем на ГаД за какво става на въпрос. Нещо много самочустиве му дойде на тоз човек :P .

Не знам що но от миналото лято нещо той вече не ми се прави на тенисист? Много чудно защо стана така :mhihi:

. . . 6:4, 6:3 :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 26 Юли 2005, 14:10

5 години плуване, 2 години лека атлетика сега спортувам предимно по кръчмите :mhihi:
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Юли 2005, 14:50

Tod написа:

Сега сериозно ...
Днес съм решил да ходя до Ве Ес Теле Шоп да вида тез уреди дето все едно караш ски....ако са читави сам си науми да взема едно за да по-тренирвам по малко :lol:

Не си харчи парите за тая глуост, събира прах вкъщи и за нищо не става! :evil:
Преди поритвах футбол за слава, после за удоволствие с приятели, напоследък все по-рядко за съжаление! :(
И аз така мисля,това е все едно да искаш да е..ш но вместо да си намериш жена ,да отидеш в някой секс шоп и да си купиш кукла .Даже сега и надуваеми козички продават

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 26 Юли 2005, 15:00

Много късно видях отговора :roll: :roll: купих го за 455 лв. това е с 5% отстъпка.... сега майка ми му се кефи но не и аз ..... много уморително :evil: :evil: не моа да го върта...деееба... ааа и в нас ще е хит 1-2 седмици... после в мазето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от ngc7052 » 26 Юли 2005, 16:53

Mamouk написа:Ami, az sym treniral mnogo neshta :)))
Nai-seriozno treniram taekwondo, poradi koeto sega vi pisha na latinica, shtoto se namiram v Korea i nqmam kirilica :uups: izvinqvam se :)
Inache mnogo sym treniral handball- nqkolko godini - bil sym desen gard i dqsno krilo, a i razpredelitel-twa za rado_sf, qvno gi razbira :)))
treniral sym i pluvane i futbol i kwo li ne... a i alkohola otkrih i ne se otkazah ot sportuvaneto :)))

Aide, pozdravi ot Korea :winky:

А браво ,да не се на състезание някво в Корея?Айде ако е така да ги скапеш всичките :twisted:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 26 Юли 2005, 17:08

Занимавал съм се най-малко с 5 вида бойни изкуства, най-серозно и продължително карате-до, стигал съм до участие на републиканско първенство. 1996-та разтеглих едно сухожилие и оттогава се занимавам с по-кротки спортове, като шах на ниво аматьор и спортен бридж полупрофесионално - минимум три пъти седмично поне по 4 часа. На 11-ти юни тази година станах световен работнически шампион.

П.П.А Жеков си мисли, че е скромен. :mhihi:
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 28 Юли 2005, 19:29

Малко стара тема,но чак сега се връщам от чужбина и си платих нета ;) Тренирал съм баскетбол 3 години..преди около година и нещо,но спрях защото ме заболяха колената и гърба от бързото израстване,а след това вече нямаше много смисъл..Ако се организира някаква игра и аз участвам :) Знам че и ерор играе...(да го издам :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 28 Юли 2005, 23:01

е то и аз плейкам може да се съберем някъде да играем
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

sport+sex=perfect body

Мнение от fastestbmw » 29 Юли 2005, 12:15

Сега сериозно ...

Имам въпроосния тренажор от 2 години. Перфектен е: паркираш го някъде в скромния дом и спира да ти пука слънце ли грее, дъжд ли вали или сняг!! Аз си тренирам на него всеки ден по 1 час, макар че в началото бях скептично настроена... Уредът си го бива. Освен това даваш 500лв. на куп и забравяш разходи от типа абонамент за фитнес или записване на час за тенис корта. Между другото, пичовете от телешоп са много коректни: като се повреди нещо идват, взимат го, ремонтират го и ти го връщат вкъщи преди да си усетил...
Спортът за мен е начин на живот и един такъв тренажор е перфектното нещо. Ако го вземеш (И ТРЕНИРАШ РЕДОВНО, разбира се) ще направиш страхотна услуга на тялото си. Иначе имам и уреда за коремни преси (AB swing), който също е много добър, боксова круша & баскеболен кош. Отвреме на време карам колело, играя тенис на корт, плувам.
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: :)

Мнение от Иво » 29 Юли 2005, 17:19

ngc7052 написа:
Mamouk написа:Ami, az sym treniral mnogo neshta :)))
Nai-seriozno treniram taekwondo, poradi koeto sega vi pisha na latinica, shtoto se namiram v Korea i nqmam kirilica :uups: izvinqvam se :)
Inache mnogo sym treniral handball- nqkolko godini - bil sym desen gard i dqsno krilo, a i razpredelitel-twa za rado_sf, qvno gi razbira :)))
treniral sym i pluvane i futbol i kwo li ne... a i alkohola otkrih i ne se otkazah ot sportuvaneto :)))

Aide, pozdravi ot Korea :winky:

А браво ,да не се на състезание някво в Корея?Айде ако е така да ги скапеш всичките :twisted:

На състезание е. Мамукчето е луд. Ако знаеш как ги рита в студентски :D :D :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Юли 2005, 18:32

Аааа..как как? :mhihi: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Юли 2005, 18:48

2 години дигах преди време,вманиачено.. бях станал както bum_bum се е родил :mhihi: ама после спрях ,сега вдигам само течности ,щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Юли 2005, 18:55

Alexi написа:...щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина :mhihi:

Обади се някой път като идваш към София да те преслушам :winky: . Аз съм любител на малко по-дългите щафети, но ще ми е приятно да направя една разгрявка с теб :have one: . Колкото до салатата :confused: - мисля че ненужно заема място, което може да бъде напълнено с нещо друго много по-ценно - всяка течност над 40 градуса :drink: :drinking:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Юли 2005, 19:10

Slavi_m написа:...Знам че и ерор играе...(да го издам :mhihi: )

Играе не е точното определение. По-скоро се раздвижва, гонейки топката и мъчейки се да вкара кош или поне да оцели ринга... или таблото... От всичко най-обичам да стрелям от фала... Като вляза в серия съм неодържим... :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата